trailer

 • Pacific Rim : Uprising trailer

  In Pacific Rim werd de mensheid aangevallen door monsters uit een andere dimensie, om deze monsters te bestrijden creëerde de mens de Jeagers, reuze robots die door een piloot werd bestuurd.  Enkele jaren na de gebeurtenissen uit de eerste film is het Jaeger programma ten prooi gevallen aan corruptie en zijn de massavernietigingswapens in verkeerde handen gevallen. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt de rol van de opstandige Jake Pentecost, een eens veelbelovende Jaeger-piloot wiens legendarische vader zijn leven gaf om de overwinning van de mensheid tegen de monsterlijke 'Kaiju' veilig te stellen. Jake heeft sindsdien zijn opleiding verlaten en zit gevangen in de criminele onderwereld. Maar wanneer een nog meer onhoudbare dreiging wordt losgelaten om de wereld op zijn knieën te krijgen, krijgt hij nog een laatste kans om zijn vaders nalatenschap waar te maken en dit dankzij zijn vervreemde zuster, Mako Mori (Rinko Kikuchi) - die leidt een dappere nieuwe generatie piloten op, die zijn opgegroeid in de schaduw van oorlog. Terwijl ze gerechtigheid zoeken voor de gevallenen, is hun enige hoop om zich te verenigen in een wereldwijde opstand tegen de uitroeiingstroepen. Jake wordt vergezeld door begaafd rivaal-piloot Lambert (The Fate of the Furious 'Scott Eastwood) en de 15-jarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny), aangezien de helden van de PPDC de enige familie worden die hij nog heeft, staan ​​ze samen op en worden de krachtigste verdedigingskracht op aarde en zetten ze koers naar een spectaculair geheel nieuw avontuur.

  De Pacific Rim: Uprising- trailer begint sterk! Tal van beelden met explosies - die rechtstreeks leiden tot de introductie van onze nieuwe held Jake Pentecost, gespeeld door John Boyega. Met het verstrijken van de tijd wordt duidelijk dat de zaken alleen maar erger zijn geworden op planeet Aarde, met een nieuwe generatie robots en wezens die voortdurend strijden. Maar deze keer lijken de gevechten plaats te vinden in steden, en niet langer op de  "pacific rim". • Star Trek: Discovery te zien op netflix

  voor het eerst sinds de Enterprise 12 jaar geleden stopte met de uithoeken van het heelal te verkennen, is er een nieuwe ‘Star Trek’-serie te zien op het kleine scherm.
  ‘Discovery’ gaat in ieder geval boldly where no series has gone before: plots blijkt ‘Star Trek’ een donker kantje te hebben, en smijten leden van StarFleet zich in een dodelijke ruimteoorlog met de Klingon (de eerste twee afleveringen vormen overigens een proloog over het conflict; de Discovery zelf komt pas in aflevering drie aangevlogen). De nationalistische Klingon willen de inmenging van de Federatie niet en - slap metafoor alarm voor onze tijden - willen hun Rijk weer groot maken. De serie waagt zich daarbij aan een moeilijke spreidstand om haar 22ste-eeuwse verhaal - dat zich tien jaar voor de avonturen van Spock en Kirk afspeelt.Star Trek: Discovery is een serie van de Amerikaanse zender CBS. Gelukkig voor de fans heeft Netflix ook rechten voor de afleveringen, zodat je elke week een nieuwe aflevering kunt bekijken. De serie begint direct met een dubbelaflevering, beide ongeveer 40 minuten lang. Van de oudere series ben ik nooit fan geweest, de films daarin tegen konden mij wel bekoren en ik heb de  indruk dat de serie een beetje die richting wil uitgaan, dus gaan we deze serie zeker een kans geven.

 • De X-men gaan de horror toer op in New mutants

  The New Mutants wijkt behoorlijk af van de eerdere X-Men-films, maar toch is het een echte X-men film maar om de gewone kijken niet te laten schrikken is de X-men uit de titel gelaten.  Het enge complex geeft de film veel meer de sfeer van een horrorfilm. Met logan kregen we al een meer dramatische X-men film, en nu wordt het dus nog een beetje duisterder. De film richt zich op jonge mutanten die hun krachten nog niet onder controle hebben.

  The New Mutants speelt zich af in een speciale instelling, waar jongeren met speciale eigenschappen worden onderzocht. Hoofdrollen zijn o.a. weggelegd voor Maisie Williams (Game of Thrones) als Wolfsbane, Anya Taylor-Joy (The Witch) als Magik, Charlie Heaton (Stranger Things) als Cannonball. De regie is in handen van Josh Boone, die eerder het drama The Fault in Our Stars maakte.