trailer

 • Liam Neeson in de trailer van de nieuwe thriller "The Commuter"

  In The Commuter speelt Neeson de verzekeringsagent Michael Woolrich, die elke dag heen en weer reist tussen zijn huis en werk. Een vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagier. Neeson werkte voor de actiethriller opnieuw samen met regisseur Jaume Collet-Serra. Samen maakten ze al Run All Night (2015), Non-Stop (2014) en Unknown (2011). Andere rollen zijn voor Vera Farmiga, Patrick Wilson, Killian Scott, Jonathan Banks en Sam Neill.

  De film, die duidelijk een soort kruising is tussen Non-Stop en Unstoppable (2010)

 • insidious the last key trailer

  De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met INSIDIOUS: THE LAST KEY. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.

  De film is geschreven door mede-bedenker Leigh Whannell (Saw), die de eerdere drie films schreef en het derde deel regisseerde. Productie is wederom in handen van Jason Blum (The Purge films, Get Out), Oren Peli (Paranormal Activity) en mede-bedenker James Wan (The Conjuring, Fast & Furious 7). Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan) is verantwoordelijk voor de regie. met o.a. Leigh Whanell, Angus Sampson, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker en Marcus Henderson.

  Het is nu wel te hopen dat ze beter werk afleveren dan wat ze brachten in de derde film van de insidious reeks.

   

 • Beyond Skyline trailer

  Zeven jaar geleden verscheen de science-fiction Skyline, die liet zien hoe Aliens mensen van de aarde haalde voor hun eigen doeleindes. De film gemaakt met een beperkt budget deed het redelijk goed, maar werd door de mainstream pers afgebrand maar de dvd's en blu rays zorgde er voor dat deze film een kleine cult volging kreeg die altijd bleven hopen op een vervolg. Deze komt er nu aan onder de titel Beyond Skyline en daar van is er vandaag een trailer verschenen die er eerlijk gezegd heel erg nice uit ziet. Beyond skyline is nog een vervolg nog een prequel van Skykline maar speelt zich op het zelfde moment af als de gebeurtenissen van skynline. In Beyond Skyline zet een ruige detective alles op alles om zijn zoon te redden uit een bijzonder gruwelijk buitenaards ruimteschip. Bovenstaande beelden tonen aan dat de film beschikt over nog best aardige computeranimaties. Er zijn rollen voor onder meer Frank Grillo (Captain America), Bojana Novakovic (The Woods), Jonny Weston (Taken 3), Iko Uwais (The Raid) en Callan Mulvey (Batman v Superman: Dawn of Justice)