story's

 • In plaats van superhelden kiezen ze bij Universal voor monsters

  Zoals men nu spreek over de Marvel universe gaan ze bij Univeral werken aan het Dark universe, waar monsters centraal staan. De Dark Universe-wereld zal draaien om klassieke monsters uit de filmgeschiedenis van Universal. In The Mummy zal een verhaallijn worden gelegd voor de aankomende films. In deze film speelt Russell Crowe voor het eerst Dr. Jekyll, het personage dat centraal staat in alle films in het Dark Universe. Dr. Henry Jekyll staat aan het roer van Prodigium, een organisatie wiens missie het is om monsters te vinden, te volgen en te vernietigen.

  De volgende film in het rijtje wordt he Bride Of Frankenstein volgens de filmstudio wordt het een verhaal van een moderne vrouw in een klassiek verhaal. De film, die gepland staat voor 14 februari 2019, wordt geregisseerd door Bill Condon, de regisseur van Beauty And The Beast en Dreamgirls. Javier Bardem speelt de rol van het monster van Frankenstein. Wie diens bruid zal spelen, is nog niet geweten.

  Ook komt er een film over The Invisible Man, met Johnny Depp in de hoofdrol. Na ieders eigen film zal een film verschijnen waarin de voorgaande films samenkomen.

  Ook Wolf Man, Van Helsing, Phantom Of The Opera en Creature From The Black Lagoon zullen volgens de geruchten volgen, maar daarover is nog niets officieel bevestigd.

 • Cult Klassiekers die in 2017 terug komen.

  Vorig jaar kwamen er een paar cult klassiekers op het scherm (nog niet allemaal bij ons). Zo kreeg Macgyver een nieuwe reeks, werd Lethal weapon in een tv serie gegoten net als scream. Nu voor 2017 zouden er nog zo een paar volgen. 

  Bill Murray en Richard Dreyfuss speelden samen in1991 in What About Bob, dit verhaal komt naar het kleine scherm, maar omdat Girl power is zo in op dit moment krijgen we een vrouwelijke reboot. What About Barb zal hetzelfde
  verhaal volgen - een patiënt die haar psychiater naar huis volgt en een deel van de familie  wordt.

  Van de Heksen serie Charmed zijn we al zeker dat we ze gaan terug zien en zou afspelen in 1976, het zou op een bepaalde manier aansluiten met de originele serie. 

  Enemy of the state, met Will Smith zou een vervolg serie krijgen dat op ABC zou uitgezonden worden, Will Smith zal wel niet meedoen, maar de films bied genoeg mogelijkheden om een goede serie te worden. Dit maal zou het gaan over een heel correcte advocate die met een fbi agent moet samen werken om een nsa agent te vangen die geheime berichten in de wereld heeft los gelaten.

  In 1992 was er de komedie, sneakers met Robert Redford, Sidney Poitier en River Phoenix, en ging over cyber spionage iets waar we nu toch allen mee bekend zijn, het is dus geen wonder dat NBC hier nu een reeks wil van maken.

  De laatste twee kunnen bij mij toch enige interesse opwekken om te volgen als deze ooit verschijnen

 • Wat brengt 2017 ons op film gebied

  2016 is net achter de rug en het is juist om te zeggen dat dit algemeen een slecht jaar was, terroristische aanslagen over de hele wereld behalve als we het hebben over de films dan was dit een vrij goed jaar. Maar ergens heb ik het gevoel dat 2017 op film gebied nog beter zal worden. De mensen van Moviepilot hebben een trailer gemaakt van de 65 films die volgens hun meer dan de moeite zullen zijn om te bekijken. we krijgen beelden van oa: Guardians of the Galaxy Vol. 2, Spider-Man: Homecoming Thor: Ragnarok ontbreekt in deze trailer sinds Marvel nog niets heeft vrijgegeven, maar het is zeker iets om naar uit te kijken. Elders in de wereld van superhelden zijn Wonder Woman , Justice League en Logan helemaal klaar voor 2017, dus fans van het genre hebben genoeg om naar uit te kijken.

  Buiten de superhelden films, zijn er tal van andere franchise vertegenwoordigd. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, The Fate of the Furious , xXx: The Return of Xander Cage, Fity shades darker, Transformers: The Last Knight en Resident Evil: The Final Chapter en niet te vergeten Star Wars: Episode VIII.