serie

 • Cobra kai de vervolg tv serie op the karate kid

  Iedereen van mijn leeftijd heeft ooit wel eens de kraanvogel stand gedaan die we te zien kregen in the karate kid. De vervolg films konden nooit echt overtuigen maar toch liet de originele film een diep indruk na, zelfs zo erg dat men bij de streaming dienst van youtube dachten wat als we er nu eens een tv serie van maken en zo kwam er dus Cobra Kai.

  hier kan je nu de nieuwe officiële trailer voor 'Cobra Kai' bekijken de vervolgreeks van Karate Kid, waarin acteurs William Zabka  en Ralph Macchio hun iconische rollen als karate rivalen Johnny Lawrence en Daniel LaRusso uit de jaren '80 herbeleven.

  34 jaar na de gebeurtenissen van de originele film uit 1984, vindt de streaming-serie Johnny als dronkaard terwijl Daniel een arrogante, succesvolle lokale autoverkoper is. Maar wanneer Johnny een gepeste tiener te hulp komt, ontdekt hij dat hij nog steeds zijn edgy vechtvaardigheden heeft. Dus, wanneer die gepeste tiener Johnny vraagt ​​om hem karate te leren, accepteert hij niet alleen maar heeft hij ook besloten om de oude Cobra Kai-dojo opnieuw te openen. Dit bezorgt Daniel natuurlijk het punt om hun decennia-oude rivaliteit opnieuw te beteugelen.

  Afkomstig van de makers van "Harold & Kumar" Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, en schrijver Josh Heald, "Hot Tub Time Machine", gaat "Cobra Kai" volgende maand in première op het Tribeca-filmfestival voordat ze op 2 mei exclusief op YouTube Red wordt uitgebracht.

  De trailer ziet er wel vet uit en ik hoop echt dat we deze serie ook op een gewone tv zender te zien krijgen alleen al om een stukje nostalgie terug op het scherm te krijgen

   

 • Officiële trailer voor 'Marvel's Cloak & Dagger

  Bekijk de nieuwe officiële trailer voor 'Marvel's Cloak & Dagger, een aankomende tiener-superheldenreeks die is gebaseerd op het stripverhaal uit de jaren tachtig met dezelfde naam. "Marvel's Cloak & Dagger" Tyrone Johnson, oftewel Cloak, is een basketbalster op de middelbare school die zich bewust wordt van zijn vermogen om golvende schaduwen te vormen en zich kan laten onderdompelen in totale duisternis. Ondertussen is Tandy Bowen, alias Dagger, een moeilijke tiener die van huis wegrent wanneer ze ontdekt dat haar handen gloeiend licht kunnen uitstralen en ook dolken van licht creëren. Samen worden ze een kracht voor het goede, terwijl ze tegelijkertijd ook een romantisch koppel worden.

 • Trailer van nieuwe tv serie Tom Clancy’s Jack Ryan

  In de jaren 90 verschenen er verschillende films gebaseerd op de boeken van Tom Clancy met als hoofd personage Jack Ryan, na gespeeld te zijn door Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck en Chris Pine, zal de CIA-agent nu worden gespeeld door John Krasinski. 

  In de serie, die gemaakt is door Carlton Cuse en Graham Roland volgen we Jack Ryan een opkomende CIA-analist die voor het eerst  een gevaarlijke taak krijgt toegewezen die hij niet van achter zijn bureau kan oplossen. Ryan ontdekt een patroon in een terroristische communicatie waardoor hij in het centrum van een gevaarlijk openingszet van nieuw soort terrorisme terecht komt. 

  Hoewel de nieuwe Amazon- aanpassing "Tom Clancy's Jack Ryan " de auteursnaam in de titel gebruikt, is het meer een symbolisch gebaar dan een strikte naleving van het verleden. De reeks van acht afleveringen is tenslotte niet gebaseerd op Clancy's boeken. Maar het is geïnspireerd door het indrukwekkende verleden van de franchise.