FILMS & SERIES - Page 4

 • Tomb Raider trailer

  De trailer van de nieuwe tomb raider film is al een tijdje verschenen maar ik wou hem jullie toch nog tonen voor diegene die hem nog niet gezien moesten hebben.

  De trailer vormt een goed beeld over wat we van de film kunnen verwachten. Zo zal de film terugblikken bevatten van een jonge Lara Croft met haar vader. Verder krijgen we In de trailer een mysterieuze sfeer voorgeschoteld en zien we Lara rondlopen in de jungle met een pijl en boog. Dit is iets wat fans van de gamefranchise zeker zullen herkennen. Het lijkt mij er op dat men nu meer de lijn van de games volgt, wat in de vorige films met Angelina Jolie in de rol van Lara Croft ver te zoeken waren. Nu stapt Oscar winnende actrice Alicia Vikander in de rol en is het haar beurt om de avonturen van Lara Croft te beleven.De Tomb Raider film draait vanaf 16 maart 2018 in de bioscoop. • a dog's purpose en echte tranentrekker

  Ik ben al jaren fan van films waar dieren in kunnen praten, vaak zijn dit zeer komische films, toen ik de trailer van a dog's purpose zag wist ik onmiddellijk dat deze film op mijn lijstje zou komen staan.

   A dog's purpose is gebaseerd op de komische roman van W. Bruce Cameron over de reis van een hond door zijn verschillende levens, met allerlei soorten menselijke metgezellen. Eerst is hij een puppy die opgehaald en geëuthanaseerd wordt door dierenbescherming. Zijn eerste zinvolle leven is als Bailey, een golden retriever die uiteindelijk wordt aangenomen door een kind Ethan (Bryce Gheisar) en zijn moeder ( Juliet Rylance ). Bailey en Ethan genieten van een nauwe relatie die doorgaat tot Ethan opgroeit (KJ Apa) en uiteindelijk in de jaren 1960 een stervoetbalspeler wordt. Bailey helpt Ethan zelfs aan zijn om eerste serieuze vriendin, Hannah (Britt Robertson)  Maar na familiale en persoonlijke tegenslagen, sterft Bailey uiteindelijk van ouderdom. Hij wordt dan gereïncarneerd als Ellie, een K-9 Duitse herder in de jaren zeventig bij agent Carlos ( John Ortiz ). De hond vervult zijn levenscyclus opnieuw en opnieuw tot de jaren 2000, wanneer de omstandigheden hem terug bij zijn eerste baasje brengt.

  Regisseur Lasse Hallstrom is gespecialiseerd in emotioneel geladen films dat het publiek kan laten huilen en dit is drama ook het geval. Heel even kreeg de film slechte publiciteit om dat er een video online stond dat de honden in de film slecht behandeld zouden zijn, maar dit werd nadien opgehelderd dat deze video vals was. Dat terzijde  verteld het verhaal de relatie tussen honden en hun mensen. Gad's stem is zacht en duidelijk in al de verschillende incarnaties. Hoewel de hond meerdere levens leeft, is het leven van Bailey die het meest in beeld wordt gebracht. Er zijn soms zware thema's, maar er is ook tijd voor wat humor, één leven is snel en gelukkig - als de hond een kleine schoothondje is bij de pizza-liefhebbende, snel pratende studente Maya (Kirby Howell-Baptiste). Maya is eenzaam en dankzij haar schattige kleine hond die voor een veel grotere hond in het park valt, vindt ze liefde bij een klasgenoot. Maar uiteindelijk is het de Bailey-Ethan band die het meest zinvol is voor deze hond.

  Wie het bij het bekijken van deze film droog kan houden heeft volgens mij geen hart, ik ben al blij dat ik de film thuis heb bekeken en niet in de bioscoop zo heb ik nog een beetje mijn waardigheid hoog kunnen houden. • Eerste trailer van Downsizing

  In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren. Al snel komen mensen erachter dat ze in een miniatuurwereld meer waar voor hun geld kunnen krijgen. Hieronder zie je de bijzonder vermakelijke trailer voor de film. De dramakomedie is geregisseerd door Alexander Payne en er zijn rollen voor onder meer Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Jason Sudeikis en Kristen Wiig.