FILMS & SERIES - Page 4

 • Bekijk de eerste trailer voor Solo: A Star Wars Story

  Eindelijk is 'ie er dan: de eerste trailer van Disney-film Solo: A Star Wars Story.

  Solo: A Star Wars Story speelt zich af voor de gebeurtenissen in A New Hope. Han Solo (Alden Ehrenreich) bevindt zich in de krochten van de criminele onderwereld en ontmoet tijdens een opdracht zijn toekomstige copiloot Chewbacca (Joonas Suotamo) en de beruchte gokker met de naam Lando Calrissian (Donald Glover). Naast Ehrenreich, Suotamo en Glover spelen ook Woody Harrelson (Beckett, de mentor van Han), Emilia Clarke, Thandie Newton, Paul Bettany en Phoebe Waller-Bridge hoofdrollen in de film. Deze zou oorspronkelijk geregisseerd worden door het duo Phil Lord en Chris Miller, maar zij werden tijdens de opnames aan de kant gezet. Daarna was het Ron Howard die het roer overnam en flink wat heropnames mocht maken. Hoeveel zijn aandeel in het eindproduct is, weten we niet, maar het is duidelijk dat Howard zijn eigen stempel op deze tweede spin-off drukt. Solo: A Star Wars Story draait vanaf 24 mei 2018 in de bioscoop.

 • Game night trailer

  Jason Bateman (de “Horrible Bosses” films, TV-serie “Arrested Development”) en Oscar® genomineerde Rachel McAdams (“Spotlight”, “Dr. Strange”) werken samen in de door John Francis Daley & Jonathan Goldstein geregisseerde New Line Cinema actie-komedie “Game Night”.

  De hoofdrollen van Max en Annie worden vertolkt door Bateman en McAdams. Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s charismatische broer, Brooks (Chandler), een moord mysterie partijtje organiseerd, compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped hoort dat bij het spel... toch? Maar wanneer de zes uber-competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht, bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Iedere wending die het ‘spel’ neemt leidt tot een nieuwe onverwachtse richting waar ze zich uit moeten werken. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt of het leukste spel ooit, of ... game over. • Ant-Man and The Wasp trailer

  Naast Black Panther, Avengers: Infinity War en Deadpool 2 is ‘Ant-Man and the Wasp’ alweer de vierde film die Marvel Studios in 2018 zal uitbrengen. Black Panther kun je in februari al bewonderen, de twee insecten zullen op 18 juli in de bioscoop te zien zijn. Ant-Man zal wederom door Paul Rudd worden gespeeld. Actrice Evangeline Lilly krijgt de eer om in de huid van de Wasp te kruipen.

  In de nasleep van Captain America: Civil War, moet Scott Lang (Paul Rudd) omgaan met de gevolgen zijn keuzes als superheld en als vader. Terwijl hij worstelt met het vinden van een balans tussen zijn leven thuis en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, wordt hij door Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en Dr. Hank Pym (Michael Douglas) geconfronteerd met een dringende nieuwe missie. Scott moet het kostuum weer aantrekken en leren samenwerken met The Wasp, terwijl het team samenwerkt om geheimen uit het verleden te ontrafelen. Vanaf 5 juli 2018 in de bioscoop.