FILMS & SERIES - Page 3

 • Mission: Impossible - Fallout trailer

  De allereerste trailer van "Mission impossible: Fallout" is vrijgegeven. In deze film moeten Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team racen tegen de klok nadat een missie fout afgelopen is. Op de achtergrond is er het dreigende gevaar van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe vijand waartegen het team zich zal moeten verzetten.

  "Mission impossible: Fallout" komt op 1 augustus uit in de Belgische zalen.  • The Cloverfield Paradox trailer

  Tijdens de Amerikaanse Superbowl werd de eerste trailer van ‘The Cloverfield Paradox’ getoond, “Coming Soon” was de boodschap. Dat Soon was vrijwel direct, na de wedstrijd konden Amerikanen direct beginnen met de film op Netflix te kijken. Iets later in de ochtend verscheen de film ook op de Nederlandse Netflix.

  In 2008 verscheen de door J.J. Abrams geproduceerde film ‘Cloverfield’. De film onder regie van Matt Reeves bracht een paar honderd miljoen in het laadje. Via found footage beelden leerden we over de aanvallen van buitenaardse wezens op New York, gecombineerd met een massale energie-uitval.
  In 2016 kwam plotseling het vervolg ’10 Cloverfield Lane’ uit. De film speelt na de aanvallen af, een groep van drie overlevenden zit in een bunker en moet zich zien te redden. De horror zit hier meer in claustrofobie en gebrek aan onderling vertrouwen. Hier zagen we net als op het einde iets van de buitenaardse levensvormen. De regie was ditmaal in handen van Dan Trachtenberg.

  Afgelopen maanden werd duidelijk dat producent J.J. Abrams met regisseur Julius Onah werkte aan een nieuw deel. De code naam ‘God Particle’ is vannacht door de premiere omgezet in ‘The Cloverfield Paradox’. Sinds vandaag is deze film te zien, waar we leren wat de bron van de aanvallen was

 • Deadpool 2 trailer

  Deadpool 2 verschijnt over enkele maanden in de bioscoop en de film heeft vandaag een nieuwe trailer gekregen, waarin Cable (Jost Brolin) en Deadpool (Ryan Reynolds) elkaar ontmoeten. De film wordt geregisseerd door John Wick- en Atomic Blonde-regisseur David Leitch en laat Ryan Reynold weer terugkeren als Deadpool. Andere bekende waarvan we weten dat ze terugkeren zijn Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, en T.J. Miller. Zazie Beetz neemt de rol van Domino op zich.

  de promotiecampagne voor het vervolg op de X-Men film Deadpool uit 2016 nu echt is gestart. Vandaag krijgen we namelijk een snelle blik op de belangrijkste personages in het nog titelloze Deadpool 2. Maar we starten met een zeer gave video rond het personage Cable van Josh Brolin, en met veel beelden uit de film!!

  Deadpool 2 is vanaf 17 mei in de bioscoop te zien. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.