Film

 • Baby driver verrassend goeie film

  De film is geschreven en geregisseerd door Edgar Wright ( Shaun of the Dead , Hot Fuzz ), BABY DRIVER met in de hoofdrol Ansel Elgort als Baby, een emotioneel beschadigde jonge man, wiens jeugdige fouten hem een schuld heeft opgeleverd bij de mysterieuze misdaadbaas Doc ( Kevin Spacey ). Baby is de chauffeur van de vluchtauto voor Doc, en hij is zo goed in wat hij doet, dat hij onstuitbaar lijkt en stijlvol, omdat hij altijd het perfecte nummer voor elke overval selecteert. Nog maar één keer moet hij een job voor Doc doen en dan is zijn schuld afbetaald en dan kan hij een echte baan krijgen en in vrede leven met zijn pleegvader, Joseph ( CJ Jones ). Misschien kan hij zelfs op een date met Debora ( Lily James ), de schattige serveerster waar hij een oogje op heeft. Maar met de vluchtige Buddy (Jon Hamm), Bats ( Jamie Foxx ) en Darling ( Eiza González ) op het werk, zijn complicaties bijna gegarandeerd - en de kans dat Baby er heelhuids uitkomt wordt steeds kleiner.


  Wanneer Baby achter het stuur kruipt, is deze film een ​​ballet van stijlvolle auto-chaos, ik heb zelden zo leuke vlucht scene's met wagens gezien als in deze film, maar de film wordt dan wel voorspelbaar, de laatste klus hoe vaak hebben we dit al niet gezien en hoe vaak loop deze laatste klus nu eens wel goed af? Maar toch blijft deze film spannend tot op het laatste, Baby probeert met man en macht uit de kluwen van Doc te blijven, maar moet ook zorgen dat de mensen waarom hij geeft niet worden mee gesleurd in zijn geheim leven. Baby Driver is niet de typische actie film het zijn de personages die de film meer diepgang geven, en misschien daarom vind ik dit een verrassend goeie film. • Eerste volledige trailer van Star Wars VIII : The Last Jedi

  Als er een film is waar ik al een tijdje naar uit kijk dan is het wel Star Wars VIII : The Last Jedi, en tijdje terug kregen we al een korte teaser maar die liet mij nu niet juichen van blijdschap, dus nu is het tijd voor de eerste trailer voor de 8ste star wars film en dat is een heel ander verhaal.

  Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit. Die strijd brengt hen naar nieuwe plekken in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

  het is nog wachten tot in december voor de film in de zalen is. 

  in Kinepolis kan je op woensdag 13/12 of zaterdag 16/12 naar 'Night of the Jedi'.

  Eerst krijg je 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens' te zien om dan eindelijk het volgende deel van de saga 'Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi' te beleven. • Tomb Raider trailer

  De trailer van de nieuwe tomb raider film is al een tijdje verschenen maar ik wou hem jullie toch nog tonen voor diegene die hem nog niet gezien moesten hebben.

  De trailer vormt een goed beeld over wat we van de film kunnen verwachten. Zo zal de film terugblikken bevatten van een jonge Lara Croft met haar vader. Verder krijgen we In de trailer een mysterieuze sfeer voorgeschoteld en zien we Lara rondlopen in de jungle met een pijl en boog. Dit is iets wat fans van de gamefranchise zeker zullen herkennen. Het lijkt mij er op dat men nu meer de lijn van de games volgt, wat in de vorige films met Angelina Jolie in de rol van Lara Croft ver te zoeken waren. Nu stapt Oscar winnende actrice Alicia Vikander in de rol en is het haar beurt om de avonturen van Lara Croft te beleven.De Tomb Raider film draait vanaf 16 maart 2018 in de bioscoop.