- Page 3

 • Jupiter Ascending Trailer

  warner bros, action, adventure, sci fi, mila kunis, channing tatum, sean bean, eddie redmayne, james darcy Jupiter Jones (Mila Kunis) werd geboren onder een nachtelijke hemel, het werd verteld dat ze voor grote dingen bestemd was. Nu ze volwassen is droom ze over de sterren maar wordt steeds wakker in de koude werkelijkheid als poetvrouw en komt van de ene tegenslag in de andere. Alleen wanneer Caine (Channing Tatum), een genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager, op Aarde arriveert om haar te sporen krijgt Jupiter glimp te zien van het lot waar ze altijd  op heeft gewacht - haar genetische handtekening markeert haar als de volgende in lijn voor een buitengewone erfenis die het evenwicht van de kosmos veranderen kan.

  Ik denk dat dit wel iets kan worden, de films is geschreven door de zelfde mensen die ons al eerder in de ban brachten van de matrix.

  Studio: Warner Bros Pictures

  Release: 25 juli, 2014

  Regie: Andy Wachowski, Lana Wachowski

  Schrijvers: Andy Wachowski, Lana Wachowski

  Cast: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D'Arcy, Tim Pigott-Smith, Bae Doo Na

   

  Genre: Actie, Avontuur, Sci fi


 • The Amazing Spider-Man 2 Trailer

  columbia pictures,franchise,action,adventure,fantasy,comicbook,andrew garfield,emma stone,jamie foxx,sally field,dane dehaan,chris cooperWe weten dat Spider-Man's meest belangrijke strijd de strijd met zichzelf is: de strijd tussen de gewone verplichtingen van Peter Parker en de buitengewone verantwoordelijkheden van Spider-Man. Maar in The Amazing Spider-Man 2,  ontdekt Peter Parker dat er een groter conflict te wachten staat.

  Het is geweldig om Spider-Man te zijn. Voor Peter Parker is er geen leuker gevoel dan te slingeren tussen wolkenkrabbers, en de rol van de held, en tocht tijd doorbrengen met Gwen. Maar  Spider-Man zijn heeft een hoge kost: alleen Spider-Man kan zijn collega' New-Yorkers beschermen. En dan wordt peter geconfronteerd met een vijand die veel krachtiger dan hijzelf. En als zijn oude vriend, Harry Osborn terug komt, beseft Peter dat al  zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp

  Studio: Columbia Pictures

  Release: 2 Mei, 2014

  Regie: Marc Webb

  Schrijvers: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, James Vanderbilt , Stan Lee

  Cast: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore, Paul Giamatti, Sally Field, Chris Cooper, B.J. Novak, Martin Sheen, Chris Zylka, Frank Deal

   

  Genre: Actie, Avontuur, 

 • 'Fast & Furious' Ster Paul Walker sterft in een auto ongeval

  paulwalkerFastFuriousimageHandstsr.jpgHet is met een groot verdriet dat wij de tragische dood van acteur Paul Walker moet melden. Walker overleed in een auto-ongeluk in Californië op zaterdag, 30 November, 2013, op de leeftijd van 40. De ster van the Fast & Furious films zou volgens rapporten met een vriend een rit maken in Santa Clarita in een gloednieuwe Porsche GT toen hij de controle over het stuur verloor en een boom raakte. De auto barstte in vlammen uit en beide inzittenden overleefde de klap niet. Terwijl velen eerst dachten dat dit gewoon een andere internet hoax was, is het   zeer reëel, helaas.

  Acteur Paul Walker's vroege rollen in Hollywood waren in Pleasantville, Varsity Blues en dat was is in de late jaren 90. Hij brak door als Brian O'Conner in the fast & the furious alsook met Joy Ride, beide film werden uitgebracht in 2001. Sindsdien, speelde hij mee in nog vier Fast & Furious vervolgen, en zou hij weer te zien zijn in fast & furious 7, die wordt geregisseerd door James Wan. We zijn niet zeker hoeveel scènes hij al had gedaan (We zullen meer updates binnenkort hebben.) TMZ meldt dat Walker in Santa Clarita was voor een auto show ter ondersteuning van een hulpverlening die slachtoffers van de tyfoon in de Filippijnen steunde.

  Het is een bijzonder triest verhaal, Walker was nog zo jong (40 jaar in Hollywood is jong). Niet alleen was hij een zeer getalenteerde acteur, maar hij was een ook een aardige vent, waardoor dit nieuws nog moeilijker is om te slikken. Rust in vrede Paul.