- Page 4

 • Maleficent Teaser Trailer

  disney, family, fantasy, teaser, angelina jolie, elle fanning De Disney-klassieker 'Sleeping Beauty' vanuit het perspectief van de boze heks Maleficent (Angelina Jolie), de heks die op de geboortedag van 'Doornroosje' een vloek uitspreekt dat het meisje zich op haar zestiende zal prikken aan een spinnewiel en zal sterven. Hoe komt het dat ze zo hard en meedogenloos is geworden en waarom heeft ze het jonge babyprinsesje eigenlijk vervloekt?


  Studio: Walt Disney Pictures

  Release: May 30, 2014

  Regie: Robert Stromberg

  Schrijver: Linda Woolverton

  Cast: Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple, Lesley Manville, Vivienne Jolie-Pitt

   

  Genre: Familie, Fantasy

  Volgend ons op twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina


 • Dwayne"The rock"Johnson binnenkort in 'Seal Team 666'

  dwaynejohnson-sealteam666-combo-tsr.jpgNadat hij zorgde voor een nieuwe impuls voor  G.I. Joe, Fast & Furious, en zelfs Journey 2: The Mysterious Island, Draait Dwayne Johnson gewoon mee in de film wereld. Volgende zomer, zullen we hem zien in het zwaard en sandaal epos Hercules geregisseerd door Brett Ratner (en hopelijk is die beter dan The Scorpion King),en in Fast & Furious 7, en nu is hij voorgesteld  voor de voor mij toch interessante nieuwe bovennatuurlijke actie film genaamd Seal Team 666. Zoals u wellicht al kon raden gaat de film over een peloton Navy SEALs die, in plaats van tegen de taliban te vechten, het opnemen tegen demonen en andere bovennatuurlijke krachten die de wereld willen vernietigen.

  Halverwege zijn SEAL opleiding, is cadet Jack Walker is nog steeds groen achter de orem, maar hij wordt aanzien als een ongelooflijke belofte. Hij word toegewezen aan een groep SEALS en hun hond — voor een speciale missie. Walker vindt zichzelf al snel omringd door bovenaardse wezens en evenementen waardoor hij de ware aard van zijn SEAL team ondekt: SEAL Team 666. Strijd tegendemonen bezeten mensen, massa-moord culten en het kwaad in zijn meest donker en oer vorm, SEAL Team 666 heeft de handen vol en duurt niet lang voordat ze zich realiseren dat de dreiging is niet alleen tegen de V.S. gericht is en oude en dodelijke cult heeft grotere plannen, en Walker zit in het midden van een bovennatuurlijke conflict met de hele wereld op het spel...

  Dit project klinkt als G.I. Joe en Constantin in één film, en ik vind het verhaal nu al leuk klinken. Natuurlijk, het is nog vroeg en we gaan er waarschijnlijk nog heel lang niets van horen maar als er meer nieuws komt hou ik jullie zeker op de hoogte. In de tussentijd, hopen we gewoon dat Hercules Johnson's hot streak in leven houdt en Ratner niet om zeep helpt

  Je kan ons nog steeds volgen op twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina 

 • Binnenkort bij 2BE: Dracula

  MV5BNTAwOTU2NjE0MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzM3MDE0MDE@._V1_SY317_SX214_.jpgEerder liet ik al weten dat je binnenkort op 2Be naar de nieuwe serie Sleepy Hollow kunt kijken, en nu laat ik jullie weten dat ze op 2Be weer met een nieuwe serie aankomen namelijk Dracula. ik moet jullie niet uitleggen waarover deze serie zal gaan.

  De serie begint in 1890. Graaf Dracula reist als de Amerikaanse ondernemer Alexander Grayson naar Londen om de moderne wetenschap te introduceren in Victoriaanse middens. In werkelijkheid wil hij wraak nemen op diegenen die hem eeuwen geleden hebben verbrand en zo een ontembare, bloeddorstige vampier van hem maakten. Maar dan wordt hij hopeloos verliefd op een dame, in wie hij de reïncarnatie van zijn overleden vrouw ziet. 

  De hoofdrol in Dracula wordt gespeeld door Jonathan Rhys Meyers we kennen als King Henry VIII uit The Tudors. Met Dracula krijg je een passionele horror story over liefde en wraak. Met verrassende verhaalwendingen, prachtige kostuums en verbluffende acteerprestaties.

  om de serie te promoten lanceren 2BE en Rode-Kruis Vlaanderen een actie rond de avant-première van Dracula. 2BE ziet de bloeddorstige Graaf namelijk als de uitgelezen kans om mensen aan te sporen om bloed te geven voor Rode-Kruis Vlaanderen. Onder de slagzinnen 'Bloed geven doet leven' en 'Alle beetjes helpen' maken de deelnemers bovendien kans op tickets voor de avant-première van de serie. Voor de winnaars strijkt Graaf Dracula donderdagavond 7 november neer in het Gravensteen in Gent. Dit betekent dat zij 10 dagen voor het grote publiek de eerste twee afleveringen in de exclusieve avant-première kunnen bekijken.

        

   

  Volg ons op twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina