- Page 3

 • Need for speed trailer

   dreamworks, action, aaron paul, imogen poots, dominic cooper, dominic cooper, ramon rodriguez, rami malek, harrison gilbertson, kid cudi, michael keaton, dakota johnson Een tijdje terug liet ik jullie weten dat Disney bezig was met een verfilming van het bekende race spel Need For Speed, en dat van zodra er een trailer uit was ik deze zo snel mogelijk zou delen met jullie. Wel hier is hij dan. Zelf weet ik nog niet zeker of ik de film in de bioscoop zal zien of dat ik ga wachten voor hij uit komt op DVD omdat de trailer mij op dit moment niet echt kan overtuigen, maar dit zou wel een kunnen veranderen al er meer trailers verschijnen.

  Tobey Marshall (Aaron Paul), een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross-country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Wanneer zijn ex-partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.

                 

   

  Studio: DreamWorks Pictures

  Release: 14 Maart, 2014

  Regie: Scott Waugh

  Schrijver: George Gatins

  Cast: Aaron Paul, Imogen Poots, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Kid Cudi, Michael Keaton, Dakota Johnson

  Genre: Actie

  Volg ons op Twitter @movieskynetblog en op facebook op films en series pagina

 • Mission: Impossible 5 is voor kerstdag 2015

  missionimpossible5-cruise-original-tsr.jpg2014 moet nog beginnen en we weten nu al dat dit een geweldig film jaar gaat worden, maar ik kijk al uit naar uit 2015. En als jullie verder gaan lezen dan zullen jullie het begrijpen en ik denk dat jullie dan ook wel zullen uitkijken naar 2015.

  In Back to the Future Part II, werd er nog al spottend voorspeld dat JAWS 19 in het jaar 2015 in de bioscoop zou draaien. Natuurlijk zal dat niet gebeuren in de komende twee jaar, maar 2015 word een van de meest drukke jaren voor blockbusters tot nu toe. The Avengers: Age of Ultron, Batman vs. Superman, Tomorrowland, Fantastic Four, Ted 2, Terminator 5, Ant-Man, The Hunger Games: Mockingjay deel II, Pixar's The good Dinosaur, Assassin's Creed en Jurassic world zijn slechts enkele van de titels die dan gaan uitkomen. En kunnen we daar nog Mission: Impossible 5 aan toevoegen. Deze zal verschijnen 25 December.

  Ze brengen de film dus één week na Star Wars: Episode VII uit. het lijkt er op dat Paramount zo probeert om J.J. Abrams te straffen omdat Star Trek achterliet voor een melkwegstelsel ver, ver weg. Ik denk wel niet dat Mission impossible veel van de inkomsten van star wars zal kunnen afpakken, Maar het betekent wel dat we een blockbuster Kerstmis zullen krijgen. Christopher McQuarrie zal voor de regie zorgen met Tom Cruise terug in de hoofdrol. Dat is alles wat we weten voor nu, maar ik hoop in ieder geval Simon Pegg ook terug te zien zal zijn in het vervolg zodra ik meer te weten kom hou ik jullie zeker op de hoogte.

  je kan ons nog steeds volgen op twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina

 • Noah Trailer

  87713.200.jpgNoah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige wat hij wil is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren...

           

  Studio: Paramount Pictures

  Release: March 28, 2014

  Regie: Darren Aronofsky

  Schrijvers: Darren Aronofsky, Ari Handel

  Cast: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Saoirse Ronan, Douglas Booth, Logan Lerman, Emma Watson, Ray Winstone, Anthony Hopkins, Kevin Durand, Mark Margolis

   

  Genre: Avontuur, Drama, Fantasie 

  Volg ons ook op twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina