- Page 2

 • Schwarzenegger in 'Sabotage' Trailer

  open road films, action, crime, arnold schwarzenegger, sam worthington, olivia williams, terrence howard, joe manganiello, mireille enos Sabotage gaat over een elite DEA eenheid dat zich bezighoudt met's werelds dodelijkste drugskartels. Het team is gespecialiseerd in complexe mobiele operaties, en voert een tactische raid uit op een kartel safe house. Wat een typische raid zou moeten zijn, blijkt een perfect uitgedokterde diefstal te zijn, gepland door de DEA. Nadat ze de miljoenen in gestolen geld verbogen hebben gelooft het team dat hun geheim veilig is totdat iemand de teamleden één voor één begint te vermoorden.

  Sabotage is geregisseerd door David Ayer (End of Watch) en geschreven door Skip Woods (A Good Day to Die Hard, The A-Team). De film beschikt over een geweldige cast, maar in tegenstelling tot The Expendables zijn het nu meer recentere acteurs (buiten der Arnold natuurlijke) zoals Joe Manganiello, Sam Worthington, Harold Perrineau, Terrence Howard, Josh Holloway, Olivia Williams en Mireille Enos. De trailer ziet er heel behoorlijk, en Worthington ziet er echt geweldig uit met een gevlochten baard. Kijk hieronder!

           

  Studio: Open Road Films

  Release: 11 April, 2014

  Regie: David Ayer

  Schrijver: Skip Woods

  Cast: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Olivia Williams, Terrence Howard, Joe Manganiello, Mireille Enos

  Genre: Actie, misdaad 

  Je kan ons ook volgen op facebook op de films en series pagina en op twitter @movieskynetblog

 • Robocop internationale trailer

  robocop.jpgeen tijdje terug  poste ik de eerste trailer van de remake van robocop, deze trailer kom mij toen niet echt overtuigen. Want ondanks dat er toch grote namen in de film voorkwamen zoals Gary Oldman and Michael Keaton en Samuel L. Jackson had ik het gevoel dat deze film een veredelde B film zou worden waardoor de kans dat ik de film zou bekijken heel hard geslonken waren. Nu ik dacht daar niet alleen zo over, overal op het internet werd de trailer afgebroken dat het niet normaal was. Nu heeft de studio de eerste internationale trailer heeft vrijgegeven en dit is een trailer die in mijn ogen de film veel beter promoot. Nu ik weet niet dat deze trailer de kritiek helemaal gaat weg halen, maar voor mij is de kans dat ik de film zal bekijken wel wat gestegen maar ik denk wel dat ik ga wachten tot hij op dvd zal uitkomen.

  hier kunnen jullie de eerste trailer bekijken: http://movie.skynetblogs.be/apps/search/?s=robocop

  laat het ons gerust weten of jullie deze trailer beter vinden.

         

  je kan ons nog steeds volgen via twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina

 • The Lone Ranger review

  : disney, action, adventure, western, tv, johnny depp, armie hammer, tom wilkinson, william fichtner, barry pepper, james badge dale, ruth wilson, helena bonham carter, The Lone Ranger, film, actie, komedieIn 1949 tot 1957 was The lone Ranger een top serie op de Amerikaanse tv, en deze was dan nog eens gebaseerd op de gelijknamige strip reeks, dus het was niet onverwacht dat er ooit een film zou van komen. Maar de film kon volgens vele de hoge verwachtingen niet inlossen.

  Tegenwoordig moet een film wel briljant of in elk geval bijna briljant zijn om de aandacht van de kijker tweeënhalf uur vast te houden, terwijl ik altijd eerst kijk naar de amusementswaarde van een film. En die is in deze vermakelijke actiewestern van Pirates of the Caribbean en Rango-regisseur Gore Verbinski zeker wel aanwezig. 

  Het verhaal brengt ons eerst naar 1933 een jongetje bezoekt een tentoonstelling over het Wilde Westen. Wanneer hij stopt bij een stand waar een indiaan staat, begint deze een verhaal te vertellen over The Lone Ranger en zijn zijn kompaan Tonto. Dit duo reist per trein door woestijnachtig Amerika, de één als gevangene en de ander als advocaat. Tonto zit vastgeketend aan de beruchte Butch Cavendish (William Fitchtner). Totdat de criminele maten van Cavendish, de trein overvallen en hun leider bevrijden. Dit gebeurt dan ook niet zonder enige slag of stoot, het gaat wel zo hard dat de trein ontspoort met onze twee helden nog boven op de trein. Het duo overleeft op nogal ongelooflijke wijze deze crash, wat wel logisch was want anders zou het een heel korte film geweest zijn.  

  Wat dan volgt is heel voorspelbaar, we gaan met zijn allen achter de schurken aan en er gaan eerst wat goede mensen dood alvorens het recht zegeviert. Behalve van de actie moet de film het vooral hebben van de humor waar natuurlijk Johnny Depp voor zorgt. Wat me wel opviel was dat Tonto wel érg veel weg heeft van Jack Sparrow,ze hebben dezelfde mimiek, bewegingen en humor. Ook qua uiterlijk is er weinig verschil.  Maar de overeenkomsten doen niets af aan het komische effect van zijn personage.

  The Lone Ranger is een leuke actie komedie die zowel door groot al klein zeker in de smaak zal vallen.

  Je kan ons nog steeds volgen op twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina