Cobra kai de vervolg tv serie op the karate kid

Iedereen van mijn leeftijd heeft ooit wel eens de kraanvogel stand gedaan die we te zien kregen in the karate kid. De vervolg films konden nooit echt overtuigen maar toch liet de originele film een diep indruk na, zelfs zo erg dat men bij de streaming dienst van youtube dachten wat als we er nu eens een tv serie van maken en zo kwam er dus Cobra Kai.

hier kan je nu de nieuwe officiële trailer voor 'Cobra Kai' bekijken de vervolgreeks van Karate Kid, waarin acteurs William Zabka  en Ralph Macchio hun iconische rollen als karate rivalen Johnny Lawrence en Daniel LaRusso uit de jaren '80 herbeleven.

34 jaar na de gebeurtenissen van de originele film uit 1984, vindt de streaming-serie Johnny als dronkaard terwijl Daniel een arrogante, succesvolle lokale autoverkoper is. Maar wanneer Johnny een gepeste tiener te hulp komt, ontdekt hij dat hij nog steeds zijn edgy vechtvaardigheden heeft. Dus, wanneer die gepeste tiener Johnny vraagt ​​om hem karate te leren, accepteert hij niet alleen maar heeft hij ook besloten om de oude Cobra Kai-dojo opnieuw te openen. Dit bezorgt Daniel natuurlijk het punt om hun decennia-oude rivaliteit opnieuw te beteugelen.

Afkomstig van de makers van "Harold & Kumar" Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, en schrijver Josh Heald, "Hot Tub Time Machine", gaat "Cobra Kai" volgende maand in première op het Tribeca-filmfestival voordat ze op 2 mei exclusief op YouTube Red wordt uitgebracht.

De trailer ziet er wel vet uit en ik hoop echt dat we deze serie ook op een gewone tv zender te zien krijgen alleen al om een stukje nostalgie terug op het scherm te krijgen

 

De commentaren zijn gesloten.