Johnny Knoxville is terug in de komedie Action point

De favoriete waaghals Johnny Knoxville (Bad Grandpa, Jackass) is terug met zijn hilarisch pijnlijke capriolen. Knoxville schittert als D.C., de gekke eigenaar van een low-rent, onbeheerst pretpark waar de attracties zijn ontworpen met minimale veiligheid voor maximaal plezier. Net wanneer de vervreemde tienerdochter Boogie van D.C. op bezoek komt, wordt er een megapark geopend in de buurt en brengt het de toekomst van Action Point in gevaar. Om zijn geliefde pretpark en zijn relatie met zijn dochter te redden, riskeert D.C. en zijn gestoorde bemanning van buitenbeentjes alles.

De nieuwe film van Johnny Knoxville is eigenlijk gewoon Jackass zoals we gewend zijn, maar dan in het jasje van een comedy film. Er worden weer ouderwetse stunts uitgehaald, mensen worden in hun ballen geschopt en er worden geheid wat botten gebroken.

Action Point wordt geregisseerd door Tim Kirkby en heeft tevens rollen voor Chris Pontius, Dan Bakkedahl, Matt Schulze, Eleanor Worthington-Cox, Johnny Pemberton, Brigette Lundy-Paine, Joshua Hoover, Conner McVicker en Eric Manaka. De film moet vanaf juni 2018 in de bioscoop te zien zijn.
 


De commentaren zijn gesloten.