• Avengers: Infinity War - Teaser Trailer

    Na een ongekende filmische reis die al 10 jaar in de maak is en is verspreid over het hele Marvel Cinematic Universe, brengt Marvel Studios' Avengers: Infinity War de ultieme, dodelijkste confrontatie aller tijden op het scherm. De Avengers en hun superhelden-bondgenoten moeten bereid zijn alles op te offeren in een poging om de machtige Thanos te verslaan voordat zijn blinde razernij en verwoesting een einde maakt aan het universum. Anthony en Joe Russo regisseerden film, die is geproduceerd door Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo en Stan Lee zijn de executive producers. Christopher Markus & Stephen McFeely schreven het script voor de film. Als de animatie en het Marvel Studios-logo eenmaal gepasseerd zijn, dan start het feest! Als eerste verschijnt een shot met de vier zorgelijk kijkende helden Tony Stark (Robert Downey Jr.), Bruce Banner (Mark Ruffalo), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en Wong (Benedict Wong). Ze zijn in het huis van Strange in New York. Het viertal keert even later terug op straat en ze lijken zich voor te bereiden op een verdere invasie van Thanos en zijn leger. Bij die invasie staan de vier er niet alleen voor. Peter Parker (Tom Holland) ziet namelijk vanuit de metro dat er een buitenaards schip hangt boven de stad. Hij wordt erop gewezen door zijn Spider-Sense; de haren op zijn armen staan namelijk recht overeind - tijd voor Parker om alert te zijn! We krijgen hem ook te zien in zijn nieuw pak. Verder zien we wat shots van Captain America, Black Widow en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Cap neemt het in ieder geval op tegen Proxima Midnight. Als laatste: uiteraard ontbreekt Thor (Chris Hemsworth) niet, die vermoedelijk een aparte missie heeft. En dan waarschijnlijk niet in zijn eentje. Hij ontmoet namelijk de Guardians of the Galaxy - in de after credit scène van de trailer. Kort samen gevat al uw Marvel helden komen in deze film voor. Het is nu wachten tot 25 april voor de film in de zalen verschijnt.

  • Nieuwe trailer: Rampage met Dwayne Johnson

    Na Jumanji: Welcome to the Jungle is Dwayne Johnson terug in de actie film Rampage, daarin speelt hij een primatoloog die een sterke band smeedt met een silverback gorilla genaamd George. Een mislukt genetisch experiment zorgt ervoor dat George muteert in een King Kong-achtige reus, de wetenschapper probeer zijn vriend te redden terwijl hij vecht tegen andere overmaatse wezens, waaronder een 30-voet lange wolf en een gigantische krokodil. De film is gebaseerd op een game uit de jaren tachtig, en brengt Mr. Johnson weer bij Brad Peyton, de regisseur waar hij mee samen werkte voor  de rampenfilm ' San Andreas ', die wereldwijd  474 miljoen binnenhaalde. De cast bestaat verder uit enkele bekende tv acteurs , Jeffrey Dean Morgan ("The Walking Dead") en Joe Manganiello ("True Blood"), evenals Oscar-genomineerde Naomie Harris voor "Moonlight."

  • Pacific Rim : Uprising trailer

    In Pacific Rim werd de mensheid aangevallen door monsters uit een andere dimensie, om deze monsters te bestrijden creëerde de mens de Jeagers, reuze robots die door een piloot werd bestuurd.  Enkele jaren na de gebeurtenissen uit de eerste film is het Jaeger programma ten prooi gevallen aan corruptie en zijn de massavernietigingswapens in verkeerde handen gevallen. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt de rol van de opstandige Jake Pentecost, een eens veelbelovende Jaeger-piloot wiens legendarische vader zijn leven gaf om de overwinning van de mensheid tegen de monsterlijke 'Kaiju' veilig te stellen. Jake heeft sindsdien zijn opleiding verlaten en zit gevangen in de criminele onderwereld. Maar wanneer een nog meer onhoudbare dreiging wordt losgelaten om de wereld op zijn knieën te krijgen, krijgt hij nog een laatste kans om zijn vaders nalatenschap waar te maken en dit dankzij zijn vervreemde zuster, Mako Mori (Rinko Kikuchi) - die leidt een dappere nieuwe generatie piloten op, die zijn opgegroeid in de schaduw van oorlog. Terwijl ze gerechtigheid zoeken voor de gevallenen, is hun enige hoop om zich te verenigen in een wereldwijde opstand tegen de uitroeiingstroepen. Jake wordt vergezeld door begaafd rivaal-piloot Lambert (The Fate of the Furious 'Scott Eastwood) en de 15-jarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny), aangezien de helden van de PPDC de enige familie worden die hij nog heeft, staan ​​ze samen op en worden de krachtigste verdedigingskracht op aarde en zetten ze koers naar een spectaculair geheel nieuw avontuur.

    De Pacific Rim: Uprising- trailer begint sterk! Tal van beelden met explosies - die rechtstreeks leiden tot de introductie van onze nieuwe held Jake Pentecost, gespeeld door John Boyega. Met het verstrijken van de tijd wordt duidelijk dat de zaken alleen maar erger zijn geworden op planeet Aarde, met een nieuwe generatie robots en wezens die voortdurend strijden. Maar deze keer lijken de gevechten plaats te vinden in steden, en niet langer op de  "pacific rim".