• Nieuwste Trailer voor Scary Prequel 'Annabelle: Creation'

  Ze is terug! Annabelle: Creation vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit besluit het stel een non en een aantal meisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

  New Line Cinema en regisseur David F. Sandberg (Lights Out) komen met een vervolg op de succesvolle horrorfilm Annabelle, die wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar opbracht. De nieuwe film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die eerder ook al verantwoordelijk waren voor The Conjuring-films.   

   

 • Flatliners remake trailer

  Vijf studenten geneeskunde zijn geobsedeerd door het mysterie van wat er na de dood gebeurt. Ze starten dan ook met een gewaagd en gevaarlijk experiment: door hun hart voor een korte periode te stoppen, veroorzaken ze een bijna-doodervaring. Hierdoor krijgen ze inzicht in het leven na de dood. Maar hun experimenten worden steeds gevaarlijker en uiteindelijk worden ze achtervolgd door de zonden uit hun verleden, die opgeroepen worden door de paranormale gevolgen van hun bezoekjes naar "de andere kant". De film wordt omschreven als een remake van Flatliners uit 1990, maar ik het kan ook een sequel zijn want Kiefer Sutherland speelt de rol van Nelson, dat was zijn personage uit de originele film. Terwijl de originele Flatliners een ijzersterke thriller was, lijk deze film meer een bovennatuurlijk kantje te hebben. Ik ben een benieuwd of deze film ook zo een groot succes zal worden als de originele film.

    • Black Panther teaser trailer

  Marvel laat begin volgend jaar zijn nieuwste superheldenprent, Black Panther, op de wereld los. De eerste teasende trailer ziet er voor de fans van het genre alvast geweldig uit.

  In Black Panther keert T’Challa (Chadwick Boseman) na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War terug naar het fictieve Afrikaanse land Wakanda. Dat is in het verhaal een van de meest technologisch geavanceerde landen op de planeet. In Wakanda moet T’Challa het als nieuwe koning opnemen tegen de opstandeling Erik Killmonger (Michael B. Jordan).

  De film, geregisseerd door Ryan Coogler (Creed), heeft een indrukwekkende, voornamelijk zwarte cast, met namen als Lupita Nyong’o en Danai Gurira.

  Black Panther komt in februari in de Belgische zalen.