• Pennywise duikt op in eerste trailer ‘It’

  Er zijn veel mensen die niet moeten hebben van Clowns en dit komt grotendeels door Stephen Kings bestseller IT, voor deze mensen is het best een goed idee om de eerste trailer van de horrorfilm It niet te bekijken. Want inderdaad: It is terug. De door Stephen King bedachte, doodenge entiteit die zich presenteert als clown krijgt eindelijk een eigen speelfilm. Dit keer is het niet Tim Curry, maar Bill Skarsgård die de clown Pennywise speelt. De film speelt zich af in het stadje Derry in Maine van het jaar 1989, waar plotseling een eeuwenoud kwaad opduikt dat een groepje kinderen terroriseert. De kinderen, waaronder Stranger Things‘ Finn Wolfhard en Midnight Special’s Jaeden Lieberher, moeten samenwerken om ‘It’ te verslaan.

 • Eerste trailer ‘Justice League’

  In Justice League besluit Bruce Wayne (Ben Affleck), gedreven door zijn herstelde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman’s (Henry Cavill) onbaatzuchtigheid, samen met zijn nieuwe bondgenoot Diana Prince (Gal Gadot) een team meta-mensen samen te stellen om tegen nieuwe, krachtigere vijanden te strijden. Maar ondanks het oprichten van dit superheldenteam – bestaande uit Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller) – is het wellicht te laat om de wereld nog te redden van een immense, catastrofale dreiging.

  De anticipatie voor deze trailer was enorm! Dit was de kans voor dc om de wereld te laten zien dat zij ook een grote superhelden film als Marvel kunnen maken... en deze trailer stelt niet teleur.

  Ik denk dat dit de perfecte trailer voor Justice League is. Hij stelt elk personage voor op een onderhoudende manier en toont een deel van de krankzinnige actie. Ze voegen op het juiste moment wat humor toe en je krijgt een zeer goed uitgebalanceerde trailer ... kom op, toen Barry Allen aan Bruce Wayne vraagt wat zijn superkrachten zijn en Bruce antwoordt met: "Ik ben rijk", dat is gewoon hilarisch. 

   

   

   

 • Nieuwe serie Midnight , Texas

  Wie mijn blog al een tijdje volgt weet dat ik een fan ben van bovennatuurlijke series en films, nu komt er binnenkort weer een nieuwe serie aan die mij wel zal kunnen bekoren, afgaand van de trailer.

  Welkom op de plaats waar normaal zijn redelijk vreemd is. In Midnight, Texas is niemand wie hij lijkt te zijn. Er lopen onder meer vampieren, heksen, psychopaten en huurmoordenaars rond. Midnight is een veilige haven voor iedereen die anders is. Wanneer de bewoners motorbendes en de politie moeten bekampen blijken ze een ongewone, maar sterke familie te zijn. De serie is gebaseerd op Midnight, Texas van schrijfster Charlaine Harris die ook bekend is van de true blood boeken en serie natuurlijk. Deze serie is ontwikkeld door Monica Owusu-Breen en Mark Hentemann. Monica produceerde eerder bijvoorbeeld Agents of S.H.I.E.L.D. en Revolution. Mark kennen we van Bordertown en Family Guy. Nu dat Grimm bij NBC gecanceled is, moet Midnight, Texas de nieuwe bovennatuurlijke serie van NBC worden.