• Cult Klassiekers die in 2017 terug komen.

  Vorig jaar kwamen er een paar cult klassiekers op het scherm (nog niet allemaal bij ons). Zo kreeg Macgyver een nieuwe reeks, werd Lethal weapon in een tv serie gegoten net als scream. Nu voor 2017 zouden er nog zo een paar volgen. 

  Bill Murray en Richard Dreyfuss speelden samen in1991 in What About Bob, dit verhaal komt naar het kleine scherm, maar omdat Girl power is zo in op dit moment krijgen we een vrouwelijke reboot. What About Barb zal hetzelfde
  verhaal volgen - een patiënt die haar psychiater naar huis volgt en een deel van de familie  wordt.

  Van de Heksen serie Charmed zijn we al zeker dat we ze gaan terug zien en zou afspelen in 1976, het zou op een bepaalde manier aansluiten met de originele serie. 

  Enemy of the state, met Will Smith zou een vervolg serie krijgen dat op ABC zou uitgezonden worden, Will Smith zal wel niet meedoen, maar de films bied genoeg mogelijkheden om een goede serie te worden. Dit maal zou het gaan over een heel correcte advocate die met een fbi agent moet samen werken om een nsa agent te vangen die geheime berichten in de wereld heeft los gelaten.

  In 1992 was er de komedie, sneakers met Robert Redford, Sidney Poitier en River Phoenix, en ging over cyber spionage iets waar we nu toch allen mee bekend zijn, het is dus geen wonder dat NBC hier nu een reeks wil van maken.

  De laatste twee kunnen bij mij toch enige interesse opwekken om te volgen als deze ooit verschijnen

 • Trailer The Blacklist: Redemption en te zien op Netflix

  The Blacklist krijgt een echte spin-off. Deze week verscheen de zogenaamde backdoor-pilot. Dit werd zo goed ontvangen dat er besloten is dat er een volledig seizoen zal komen. Er is ook al een titel voor de serie: The Blacklist: Redemption.

  Netflix heeft een exclusieve deal om The Blacklist wereldwijd te streamen. Daar profiteren we momenteel optimaal van. Het derde seizoen wordt namelijk in Vlaanderen met een paar weken vertraging tegen opzichte van de Verenigde Staten wekelijks toegevoegd aan het aanbod. De komende donderdag verschijnt dan ook de tweeëntwintigste aflevering van het derde seizoen. Dit is de backdoor-pilot van de spin-off, waar we de nieuwe hoofdrolspelers leren kennen. Eén van de hoofdrolspelers heeft in de originele serie ook een grote rol.

  Ryan Eggold speelt Tom Keen, de man van Elizabeth. Hij is één van de hoofdrolspelers, net zoals de Nederlandse actrice Famke Janssen, Edi Gathegi en Tawyne Cypress. Over de serie is al wat bekend gemaakt. “Undercoverspion Tom Keen werkt samen met Susan Hargrave (Janssen), de chef van Grey Matters, een geheime organisatie van huurlingen die problemen oplost die regeringen niet durven aan te raken. Nu werken ze samen om hun unieke vaardigheden in te zetten in een gevaarlijke wereld van criminelen. Tom begint ondertussen zijn eigen geheime missie om meer te ontdekken over zijn schaduwachtige verleden.”

 • The Ranch komedie serie op zen Netflix

  Soms zijn er nieuwe series waar je alleen al naar uit kijkt door de acteurs. The Ranch is absoluut zo’n serie. De Netflix Original met niemand minder dan Ashton Kutcher in de hoofdrol. Hij wordt vergezeld door Danny Masterson, Debra Winger en Sam Elliott en er zijn ook rollen voor Elisha Cuthbert, Wilmer Valderrama, Megyn Price kort gezegd mensen die al wat ervaring hebben met komedie series.

  The Ranch gaat over de terugkeer van Colt naar zijn familieranch. Hij dacht een grote carrière te gaan maken als American Footballer, maar dat pakte even wat anders uit. Hij keert terug bij zijn familie, maar die zijn daar allerminst blij mee. Toch gaat hij met broer Rooster en vader Beau de boerderij runnen, ondertussen heeft zijn moeder Maggie het plaatselijke café onder haar hoede. Een ideale locatie om regelmatig te hangen natuurlijk.

  De Netflix-serie The Ranch is mede geschreven door Kutcher en Masterson, ze zijn daarna geholpen door uitvoerende producenten Don Reo en Jim Patterson. Zij waren ook verantwoordelijk voor Two and a Half Men, dus hoe ze een komedie moeten maken weten ze we, dat blijkt ook uit deze super geestige trailer!