• Alien: Covenant Officiële trailer

  Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

  Als je je afvraag over hoe Alien: convenant past in de hele Alien franchise waaronder Prometheus, weet dan dat je niet alleen bent. De film wordt beschouwd als een vervolg op Prometheus, en is de tweede film  in een nieuwe trilogie, met een tijdlijn die uiteindelijk aanloop naar de originele Alien. Het verhaal van de film speelt zich af op de planeet die vermoedelijk is ontdekt door Elizabeth Shaw, die aan het einde van Prometheus vertrok naar de thuis planeet van de "engeneers" En gezien dat deze"ingenieurs" heel goed op de hoogte zijn van biologische oorlogsvoering, kunnen we verwachten dat deze planeet waanzinnig vijandig zal zijn.

 • De oudjes overvallen een bank in de komedie "Going in Style"

  Enkele jaren terug zagen we nog hoe Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman en Kevin Kline het feest van hun leven gaven in Last vegas, dit was bijna the hangover voor de al wat oudere acteurs.

  nu volgend jaar in april verschijnt de komedie Going in Style met de Oscarwinnaars Morgan Freeman (weer hij), Michael Caine en Alan Arkin. Maar deze keer geven ze geen feestje, maar overvallen ze een bank.

  De film, is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1979, en gaat over Willie, Joe en Al, drie senioren die hun pensioengeld verliezen waardoor ze het niet al te breed meer hebben. Ze besluiten dat ze er genoeg van hebben en maken een plan om een bank te beroven. Het enige probleem is dat ze nog niet eens weten hoe ze een pistool moeten vasthouden.

 • Scream seizoen 2 misschien nog beter dan seizoen 1

  Een tijdje terug poste ik de eerste review van de serie Scream, hier liet ik al weten dat dit een zeer goede serie was en dat de makers zonder enige verwijzing naar de films het hele verhaal goed in een serie gegoten hadden. Ik was dat er een tweede seizoen kwam, en dat men het verhaal gewoon verder gingen vertellen. Aan het einde van seizoen 1 werd duidelijk dat Piper niet alleen werkte en dat er dus een medeplichtige was. Het werd ook al duidelijk dat Audrey meer wist van wat er aan de gang was. 

  Omdat het eerste seizoen zo goed was, hadden de makers toch veel werk om dat te evenaren of zelfs te overtreffen. Maar ik kan nu al zeggen dat ze hier in perfect geslaagd zijn.

  Seizoen 2 van Scream gaat verder als Emma (Willa Fitzgerald) terugkeert naar Lakewood. In de maanden buiten het plaatsje heeft ze gebruikt om het trauma van de moorden te verwerken. Echter vraagt iedereen zich af of ze het wel allemaal heeft verwerkt. Tegelijkertijd probeert Audrey (Bex Taylor-Klaus) haar band met de Ghostface Killer te verbergen, maar iemand weet de waarheid en wil daar misbruik van maken. Noah (John Karna) lijkt steeds dichter bij de waarheid van de bloederige moorden te komen, maar is dat wel zo verstandig?

  Dit seizoen is voor mij zelfs nog beter dan het eerste, je wordt nu ook op regelmatige basis op het verkeerde spoor gebracht, en het is echt tot het einde wachten om te weten wie de dader nu echt is. 

  en ook nu blijkt het dat de moorden niet gedaan zijn want MTV heeft de reeks vernieuwd, dus we krijgen een 3de seizoen, als men in de zelfde lijn kan doorgaan als de eerste twee seizoenen dan word dit weer een seizoen om van te smullen ik kijk er alvast naar uit.