Onthullen gelekte details van Star Wars 8 de details over Rey's erfgoed

Star Wars: Episode VII: The Force Awakens is al een tijdje uit en de meest mensen die de film bekeken hebben zitten met een aantal vragen, maar de belangrijkste vraag blijft wie is Rey echt en waarom heeft zij die speciale krachten. Een nieuw gerucht beweert het antwoord te hebben, en het is vrij gek. In de maanden voorafgaand aan Star Wars: The Force Awakens, zei regisseur JJ Abrams dat de achternamen van beide Rey (Daisy Ridley) en Finn (John Boyega) doelbewust werden achtergehouden voor de  fans, wat zo zorgde dar er meer en meer vragen werden gesteld over hun erfgoed. Toen de film eindelijk uitkwam, leerden we dat Finn is eigenlijk een bijnaam is van zijn Stormtrooper codenaam, FN-2187, en dat hij als kind door de eerste orde werd weggenomen van bij zijn familie. Wat de afkomst van Rey betreft kregen we niet veel aanwijzingen in Star Wars krijgen: The Force Awakens, maar volgens de nieuwe informatie betreffende het plot voor Star Wars: Episode VIII, zullen we de schokkende waarheid over Rey te weten komen, als dit verslag blijkt waar te zijn natuurlijk. En Redit gebruiker poste dit op de StarWarsLeaks Reddit pagina maar een echte bevestiging dat alles waar is zullen we nooit krijgen.

Volgens deze gebruiker zou de film op 15 december 2017 in de zalen komen en zou de titel Star Wars VIII: Echoes of the Dark Side zijn en zouden we meer inzicht krijgen in de geschiedenis van Kylo Ren, Finn en Rey. Een van de grootste klachten die de fans hadden met Star Wars: The Force Awakens is dat het plot heel vergelijkbaar was met het plot van Star Wars: Episode IV. Deze Reddit gebruiker beweert dat het verhaal van Star Wars: Episode 8 niet zo vergelijkbaar zal zijn met The Empire Strikes Back, zoals The Force Awakens was met The New Hope, maar er zullen nog genoeg overeenkomsten zijn.

Maar wie is Rey nu echt, volgens deze gebruiker is Rey de reïncarnatie van Anakin Skywalker. Luke ging naar de eerste Jedi tempel om beter te begrijpen hoe het proces werkt. Hij leerde dat de geest van de uitverkorene telkens word gereïncarneerd door de Force als het universum uit balans is en dat gebeurt blijkbaar op een semi-regelmatige basis (Anakin was dus niet de uitverkorene). Dit is de reden waarom Rey zoveel krachten van de Force beschikt. Rey was het product van een maagdelijke geboorte, maar meer wordt daarrond niet vermeld (Luke zegt "je bent een kind van de Force"). Luke is niet geneigd om haar te trainen omdat volgens de Jedi geschiedenis, worstelt de uitverkorene altijd met de strijd tussen de duistere en lichte kant van de Force vanwege de chaotische stroom die door hen loopt. Hij is bang dat ze Vader 2.0 zou kunnen worden. Als hij haar traint om tegen Kylo te vechten en ze gaat naar de duistere kant, dan zou ze veel meer schade kunnen aanbrengen dan Kylo ooit zou kunnen.

Als dit allemaal waar is dan zou dit toch al een deel verklaren, maar de nadruk blijft natuurlijk als dit allemaal waar is, mij klinkt het wel geloofwaardig buiten dan de maagdelijke geboorte. Het zal natuurlijk afwachten worden tot Episode 8 in de zalen is voor we het antwoord krijgen en er gaan waarschijnlijk nog veel theorieën verschijnen die allen een ander verhaal kunnen vertellen.

De commentaren zijn gesloten.