De over the top trailer van Independence Day: Resurgence

In december liet ik jullie de teaser zien van Independence Day: Resurgence het vervolg op Independence Day uit 1996. Nu is het eindelijk tijd voor de echte trailer. Deze ziet er echt we over the top uit, maar daardoor begin ik toch mijn twijfels te hebben of deze het succes van de vorig film kan evenaren. Het is allemaal leuk en wel als er veel actie en vernietiging in de film zit maar wat ik uit deze trailer kan opmaken is dat er wel heel veel actie en vernietiging in de film zit. Nu zien zal ik de film zeker doen, daarvoor zie ik het genre te graag.

Wat denken jullie hebben jullie ook het gevoel dat Regisseur Roland Emmerich er nu echt over gaat of is dit nu net goed wat het vervolg moet brengen?

Na de gebeurtenissen op 4 juli 96 wist de wereld dat de aliens ooit gingen terugkeren. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, zijn de verschillende naties op aarde beginnen samenwerken aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

De commentaren zijn gesloten.