• Bruce Willis in Actie Thriller 'Precious Cargo' Trailer

  Lydia Hull, John Brotherton, Daniel Bernhardt, Nick Loeb , Ashley Kirk, Bruce Willis, Claire Forlani, Mark-Paul Gosselaar, Precious Cargo, trailerNa een mislukte overval gaat de moorddadige misdaadbaas Eddie (Bruce Willis) op jacht naar de verleidelijke dief Karen (Claire Forlani) die hem misleid heeft. Om Eddie's vertrouwen terug te winnen vraagt Karen aan haar ex-minnaar Jack (Mark-Paul Gosselaar) om een lading zeldzame diamanten te stelen. Maar als de klus mislukt wordt de loyaliteit geschaad en komt het tot een noodlottige confrontatie tussen Jack, Karen en Eddie. De regie van Precious Cargo ligt in handen van Max Adams, die ook verantwoordelijk was voor het scenario, samen met Paul V. Seetachitt. De overige castleden zijn Lydia Hull, John Brotherton, Daniel Bernhardt, Nick Loeb en Ashley Kirk.

   

  Release :22 april 2016

  Director Max Adams

  Cast Bruce Willis Claire Forlani Mark-Paul Gosselaar John Brotherton Daniel Bernhardt Lydia Hull.

 • Kill Command trailer

   

  killcommandrobotmoviequadukfull1.jpgKill Command is een sci-fi actiethriller die zich afspeel in een nabije toekomst, in technologie-afhankelijk samenleving waar mensen moeten vechten tegen moordmachines. Een elite legereenheid word naar een afgelegen, off-the-grid trainingsfaciliteit. Wat begint als een eenvoudige oefening voor Captain Bukes en zijn hechte eenheid, veranderd al sne in een angstaanjagende strijd op leven en dood, de mariniers ontdekken dat het eiland wordt overspoeld door een vijand die het menselijk begrip van het kwaad overstijgt. Kill Command isgeschreven en geregisseerd door Steven Gomez , die na het maken van zijn kort film Drip uit 1996  zijn regiedebuut maakt. 

 • Deadpool gewelddadig goed

  deadpool_ver3.jpgJaren geleden in in X-Men Origins: Wolverine kregen we Deadpool al eens te zien, hij werd toen ook vertolkt door Ryan Reynolds, maar hij kwam totaal niet overeen met het personage uit de strip reeks. Nadat Reynolds al de Green Lantern vertolkte en die volledig flopte had hij duidelijk zijn zinnen gezet om nu eindelijk wel een deadpool te brengen hoe hij echt is. Nu ik heb nooit een strip van Deadpool gelezen, maar na wat opzoek werk bleek deze superheld (al mag je hem zo niet noemen) niet de standaard held te zijn. Er waren veel verhalen online dat deze film het hele superhelden genre zou kapot maken omdat het niet verloopt zoals in de ander films. Waar andere superhelden zich goed aan de regels houden en vechten voor het goede, vecht Deadpool uit zelf belang. Het heeft dan ook jaren geduurd voor de film er dan ook eindelijk kwam. De studio's waren er niet zeker van of de wereld klaar was voor deze vuilgebekte, geschifte held. Wat wel zeker is dat deze film niet voor iedereen geschikt is daarvoor zijn er te  veel onthoofdingen, vuile taal, seks en brute executies, dus de film is dan ook 16+ wat ik na het bekijken perfect kan verstaan. 

  Wade Wilson (Ryan Reynolds) is een ex huurmoordenaar die het moet hebben van zijn uiterlijk en zijn vlotte babbel hij woont samen met zijn verloofde Vanessa (Morena Baccarin) alles lijkt voor de wind te gaan tot hij terminale kanker krijgt, Wade heeft de hoop opgegeven tot hij word gecontacteerd door iemand die beweert hem te kunnen genezen en hem daarbij nog eens buitennatuurlijke krachten kan geven. Hij ziet geen uitweg en besluit zich te laten behandelen in dit onofficieel ‘mutatiecentrum’ waar zijn genen net zo lang behandeld worden tot deze gemuteerd raken en daarmee de kanker uit zijn lichaam verdwijnt. Maar daar loopt alles niet van een leien dakje want voor dat de mutatie bij hem toetreed word hij gemarteld want dat is blijkbaar de enige manier om de mutatie te triggeren. Als de mutatie voltooid is veranderd hij van knappe man in een monster die eruit ziet alsof die een uur in de lava heeft gelegen. Zo kan hij niet terug naar zijn verloofde en gaat hij op zoek naar de man die verantwoordelijk is voor zijn mutatie om hem te helpen (onder dwang natuurlijk) om er terug normaal uit te zien.

  Deadpool is niet het type film die we van Marvel gewoon zijn en eerlijk gezegd who gives a fuck, het moet niet allemaal het zelfde zijn want dat worden we na een tijdje toch beu. In de openingsminuten van de film krijg al je al genoeg reden om in lachen uit te barsten en zet dan al gelijk de geweldige toon voor de rest van de film, gedurende de hele film blijft de humor er ook goed inzitten alleen voor de grappen is de film het eigenlijk al waard om te bekijken. Daarnaast is het vooral ook genieten van de over de top vecht scènes en een fantastische held die eigenlijk geen held wil zijn.