• "The Boy" kon ons toch geen angst aanjagen

  MV5BMTc1MjcxNzcwMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTE0NTE2NzE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpgGreta, een jonge Amerikaanse vrouw op zoek om aan een duister verleden te ontsnappen, neemt een baan in een klein Engels dorpje als nanny voor de 8-jarige Brahms de zoon van een rijk echtpaar, terwijl zij op een lange vakantie gaan. Ze komt op het afgelegen landgoed terecht om te ontdekken dat de dingen niet helemaal normaal zijn. Want Brahms is niet een echte 8-jarige jongen .... hij is een levensgrote porseleinen pop, die volgens de liefhebbende ouders de zorg en de diepe liefde nodig heeft, net als een echte jongen.  Mr. & Mrs. Heelshire hebben een lijst van strikte regels die Greta moet volgen in de zorg voor hun zoon Brahms, en ze waarschuwen Greta op mysterieuze wijze dat ze die regels echt moet volgen want als ze het niet doet er wel eens vreselijke dingen kunnen gebeuren. Greta merkt dat elke keer dat ze een regel breekt, er iets vreemds in het huis gebeurt en de pop verschijnt weer op verschillende plaatsen en posities dan waar ze hem heeft achter gelaten. Greta werft de hulp aan van de plaatselijke kruidenier/levering man, de enige mens die ze één keer per week ziet, hij verteld haar de gruwelijke details over de familie Heelshire en het verontrustende verleden van Brahms, wat leidt dat Greta gaat beseffen dat ze niet alleen was ingehuurd, zij werd gekozen.

  De film werd geregisseerd door William Brent Bel, die met The Devil inside toch al eerder een goede horror film op zijn conto staan had, en de hoofdrol wordt vertolkt door Lauren Cohan die we allen wel kennen van de tv serie The walking dead. 

  Als je dit dan allemaal gelezen hebt, dan ga je er ongetwijfeld vanuit dat deze film je een leuke avond griezelen gaat opbrengen. Maar hier ga je dan echt bedrogen uitkomen, want op 2 twee schrikmomenten na is dit een hele flauwe horror film. Ten eerste komt hij heel traag opgang en als er dan eindelijk iets gebeurt dan brengt het totaal niet wat het zou moeten. Oké de final twist in de film had ik niet zien aankomen maar een goede twist maakt nog geen goede film laat staan een goede horror film. Ik denk dat het weer wachten zal worden op the conjuring 2 om nog eens goed te rillen van de angst.

   

   

   

   

 • Suicide Squad trailer

  MV5BOTY1MzU1MDQ1MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjAzMjY3NzE@._V1_SX214_AL_.jpgSuperhelden vechten meestal tegen super schurken en meestal worden ze verslagen en hebben we totaal geen sympathie voor deze personages. Maar wat als de schurken nu eens de helden mogen spelen. Diegenen onder jullie die de series Arow en The Flash volgen hebben al van de Suicide squad gehoord, voor de andere is dit misschien iets totaal nieuws.  In de Suicide Squad krijgen anti-helden als Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne) en The Joker (Jared Leto) de kans om zich te bewijzen tijdens gevaarlijke overheidsmissies, in ruil voor gratie en verkorte gevangenisstraffen. Overheidsagente Amanda Waller (Viola Davis) overziet het team, dat door hun onmogelijke missies al snel de naam Suicide Squad krijgt. In deze  eerste trailer van Warner Bros. maken we kennis met deze prettig gestoorde huurlingen.


  Regie: David Ayer
  Schrijver: David Ayer
  Studio: Warner Bros Pictures
  Release: 5 augustus, 2016
  Cast: Will Smith, Jay Hernandez, Jared Leto

 • Nieuwe tv serie Colony

  4910-colony.jpgEen nieuw jaar dus ook nieuwe series om naar uit te kijken vandaag stel ik jullie Colony voor. Colony is een Amerikaanse actieserie van de zender USA Network. De serie gaat vandaag 14 januari 2016 in première.

  Colony speelt zich af in de nabije toekomst. De stad Los Angeles wordt bezet door een buitenaardse macht. Sommigen collaboreren met de vijand, terwijl anderen zich juist proberen te verzetten. Dit laatste heeft echter een hoge prijs. Centraal staat de voormalige FBI agent Will Bowman. Om zijn vrouw Katie en de rest van hun familie te beschermen, besluit Will om te gaan samenwerken met de autoriteiten. Hij krijgt de opdracht om het snel groeiende verzet de kop in te drukken. De hoofdrollen worden namelijk gecast door niemand minder als Josh Holloway (Sawyer in Lost) en Sarah Wayne Callies (Sarah in Prison Break).  Deze serie is ook te bekijken op Netflix.