• Freaks of Nature trailer

    freakslarge.jpgIk breng jullie de Red band trailer van Sony's horrorkomedie Freaks of Nature. Alles speelt zich af in het op het eerste zicht alledaagse stadje Dillford, Ohio. Maar schijn bedriegt de bevolking bestaat niet alleen uit mensen, maar ook vampiers en zombies kunnen tot de inheemse stand worden gerekend. Tussen de diverse bevolkingsgroepen bestaat een broze harmonie. Die wordt echter verpest wanneer er buitenaardse bezoekers met veel geweld hun opwachting maken. Binnen korte tijd vliegt de vlam in de pan en staan de inwoners elkaar naar het leven, terwijl de aliens met hun onbekende maar duidelijk onvreedzame bedoelingen amok blijven maken. Het is aan een trio tieners, ieder van een andere "etnische" afkomst, om de balans tussen de bevolkingsgroepen terug te vinden en de aliens te verslaan.

    De hoofdrollen in Freaks of Nature zijn voor Mackenzie Davis, Nicholas Braun en Josh Fadem. In de bijrollen herkennen we onder meer Denis Leary, Bob Odenkirk, Vanessa Hudgens, Patton Oswalt en Joan Cusack. Robbie Pickering (Natural Selection) treedt op als regisseur. Het scenario is van de hand van Oren Uziel (22 Jump Street). 

  • Eerste trailer van superheldenserie Jessica Jones

    AKAJessicaJones.jpgNetflix heeft de eerste echte trailer van de nieuwe superheldenserie Jessica Jones gepresenteerd. Het volledige eerste seizoen is vanaf 20 november te zien. Jessica Jones (Krysten Ritter) is gebaseerd op het gelijknamige Marvel personage dat in 2001 werd bedacht door auteur Brian Michael Bendis en tekenaar Michael Gayados. Als tienermeisje ontdekte Jessica dat ze superkrachten had: ze bleek sterk genoeg om een auto op te tillen, ze kon vliegen en was ook nog eens zo goed als kogelvrij. Maar haar loopbaan als superheldin was van korte duur toen ze de superschurk Zebediah Killgrave (David Tennant) tegen het lijf liep. Met zijn bovennatuurlijke hypnosekrachten hield hij haar maandenlang gegijzeld en moest ze de meest vernederende dingen doen om hem te amuseren. Toen ze eenmaal wist te vluchten, was Jessica zo in shock dat ze stopt als superheld. Een gebroken en verbitterde Jessica vindt nieuw werk als privédetective met een eigen kantoor in hartje New York. Ze rookt, drinkt teveel en is kwaad op de wereld. Daar kan ook collega superheld Luke Cage (Mike Colter) weinig aan veranderen. Maar dan duikt Killgrave weer op. Als blijkt dat hij nog altijd geobsedeerd is door Jones moet Jessica haar oude demonen wel onder ogen komen. Als ze bij Netflix met deze serie de zelfde weg op gaan als bij Dardevil is dit een serie om zeker te bekijken.

  • Laatste nieuwe trailer van ‘Star Wars: The Force Awakens’

    CRnIPhQUYAAoupy.jpgEen paar dagen geleden kreeg ik een mail van kinepolis dat ik mijn kaartjes voor Star Wars: The Force Awakens al kon bestellen en dit terwijl de film pas op 18  december uitkomt. Om jullie nog harder te laten watertanden is er 6 maand na de teaser de eerste echte trailer van dit sci-fi epos. Star Wars: The Force Awakens, dat zich dertig jaar na de gebeurtenissen uit Return of the Jedi afspeelt, is geregisseerd door J.J. Abrams, naar een script van Lawrence Kasdan. In de film spelen Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Peter Mayhew, Anthony Daniels, Kenny Baker, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Warwick Davis en Max Von Sydow.