• Hot Tub Time Machine 2 review

  hot-tub-time-machine-2.jpgHot Tub Time Machine was een matige film, maar voor mij was hij nog net doenbaar maar ik had het niet verwacht dat men met een vervolg zou komen. John Cusack, de enigste grote acteur zien we buiten de laatste 2 minuten van de film niet terug in dit vervolg

   In dit deel zien we Lou (Rob Corddry) en Nick (Craig Robinson) naar aanleiding van het eerste deel, een rijk leven leiden. Ze hebben allemaal dingen in het verleden veranderd zodat ze nu super rijk zijn. Nick heeft allemaal hits van artiesten gestolen en zijn nummers er van gemaakt en Lou heeft Loogle geïntroduceerd en nog zat andere websites en producten. Een gelukkig leven leiden ze niet echt. Zo herkent Lou zijn eigen zoon Jacob (Clark Duke) niet eens en zit hij vol aan de drugs. Als Lou dan ook nog wordt neergeschoten besluiten Jacob en Nick de Hot Tub nog een keer te gebruiken om dat te voorkomen. Alleen in plaats van terug in de tijd gaan ze vooruit in de tijd. In de eerste film was de humor met momenten nog te doen maar in deze film is er van goede humor geen sprake. In de eerste film moest Nick, lLou een pijpbeurt geven terwijl ze het nu met elkaar moeten doen van origineel gesproken. Hot Tub Time Machine 2 is een verschrikkelijk vervolg. De humor is enorm slap, flauw en ook nog eens voorspelbaar. De cast is niet goed en het verhaal is ronduit belachelijk.

 • Scouts Guide to the Zombie Apocalypse Red band trailer

  images.jpgVoor wie graag eens wil griezelen en lachten heeft Paramount Pictures  een eerste Red band trailer voor de horrorkomedie Scouts Guide to the Zombie Apocalypse vrijgegeven. In de film volgen we drie scouts jongens die het moeten opnemen tegen een heleboel zombies. We zien in de trailer ook dat ze moeten afrekenen met zombiestrippers en krijgen we zicht op een vierde lid van de groep; een cocktail-serveerster die erg goed overweg kan met een geweer. Best handig aangezien de drie scouts vooral goed blijken te zijn in knopen leggen…

  De film komt qua sfeer overeen met Shaun of the Dead en als fan van die film kan ik dit alleen al toejuichen. Scouts Guide to the Zombie Apocalypse cast oa. Tye Sheridan (X-Men: Apocalypse), Logan Miller (Night Moves) en Halston Sage (Bad Neighbours). De regie wordt verzorgd door Christopher Landon (Disturbia).

  Regie: Christopher Landon
  Release: 10/30/2015
  Studio: Paramount
  Cast: Tye Sheridan, David Koechner, Cloris Leachman, Halston Sage, Logan Miller, Joey Morgan, Sarah Dumont

 • Avengers: Age of Ultron Review

  avengers-age-of-ultron.jpgNa drie lange jaren, is het langverwachte vervolg op de mega hit Marvel's The Avengers aangekomen en hij stelt zeker niet teleur. In Avengers: AGE OF ULTRON, creëert geniale uitvinder Tony Stark, per ongeluk een vorm van kunstmatige intelligentie, het doel was iets te maken dat de wereld zou beschermen zodat er geen Avengers nodig zouden zijn, maar de kunstmatige intelligente komt tot de conclusie dat de problemen in de wereld allemaal de schuld van de mensheid zijn. Ultron (ingesproken door James Spader ), zoals de super-smart android bekend is, komt met een eenvoudige oplossing: vernietig de mensheid en start met een eigen robot ras dat de aarde zal bevolken. Het is aan de de oorspronkelijke Avengers - samen met een paar nieuwe rekruten, om Ultron stoppen en de wereld te redden.

  Gezegend met een met sterren cast, zorgt Avengers: Age of Ultron ervoor dat elk van de personages zijn of haar moment in de zon krijgt, wat resulteert in een film waar elke Marvel fanatici kan van genieten. En regisseur Joss Whedon zorgt ervoor dat de actie even groot is als de sterren: Androids strijden in adembenemende scènes, werelden Vallen letterlijk uit elkaar, en superhelden redden en doen het goede van het ene ademloos moment op het andere. De dialogen gaan vrij snel, en dit geld ook voor de subtiele humor.

  Maar veel belangrijke personages zorgen voor een overvolle film, met weinig tijd om een ​​ingewikkelde verhaallijn echt ruimte te geven om te ontplooien. Het plot van de film lijkt hierdoor minder belangrijk, want de film gaat meestal gewoon van een gevecht scène naar de volgende. Zoals het geval was in de eerste Avengers film, is de boodschap van deze film eentje van eenheid en samen te werken, die boodschap hebben we ondertussen begrepen dus volgende film mogen ze dit er nu wel uit laten.