• nieuwe trailer The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

  hungergamesmjp2teaserposter1.jpgNadat er eerder al de teaser was verschenen is het nu tijd voor het echte werk met de eerste echte trailer van de laatste film in de de Hunger Games reeks.  Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) en de rebellen zijn eindelijk klaar om The Capitol te bestormen om het extreme regime van President Snow (Donald Sutherland) omver te werpen. Maar President Snow zal dit niet makkelijk laten gebeuren en heeft The Capitol vol met vallen laten zetten door de makers van de Hunger Games. Het laatste hoofdstuk van de Hunger Games-filmreeks belooft behoorlijk wat actie en daar zit de onderstaande nieuwe trailer dan ook bomvol van.

   

   

 • Jurassic world is maar een flauw beestje

  jurassic_world_ver3.jpgToen in 1993 de film jurassic park uitkwam werd de film een wereldwijd succes en de film werd of is zelfs nog de succesvolste rampenfilm aller tijden. De film kaapte 3 oscars weg  die van beste geluidseffecten, beste visuele effecten en beste geluid. Als een film zo succesvol is dan komen er altijd vervolg films maar zowel The Lost World: Jurassic Park als Jurassic Park III kon het succes niet meer evenaren. Nu 22 jaar na de originele film keren we terug naar Isla Nublar het eiland waar alles ooit begon.

  Zach (Nick Robinson) en Gray (Ty Simpkins) worden door hun moeder naar het eiland gestuurd om hun tante Claire een bezoek te brengen (Bryce Dallas Howard), Claire is de directeur van Jurassic World, het exclusieve dinosaurus themapark voor de kust van Costa Rica. Als de jongens genieten van hun VIP-ervaring, moet Claire zich bezig houden met een aantal noodsituaties rond de nieuwste "aanwinst" van het park, een enorme hybride dino de Indominus Rex . Jurassic World eigenaar Masrani (Irrfan Khan) vraagt ​​Claire om een security consultant /velociraptor trainer Owen ( Chris Pratt ) er bij te halen om de  Indominus Rex te inspecteren om er zeker van te zijn dat het veilig genoeg is om het beest aan de mensen te tonen. Plotseling beginnen de dingen uit de hand te lopen. Het boze, geïsoleerde beest breekt los en dood elke dinosaurus en mens in zijn weg. Owen en Claire moeten samenwerken om haar neefjes te redden en en te gelijk de Indominus Rex zo snel mogelijk te stoppen.

  Jurassic World kan volgens mij ook niet tippen aan de allereerste film maar is wel beter dan de twee voorgaande films. In de film zit net genoeg spanning en humor om het voor iedereen leuk te maken, en de speciale effecten zijn weer om de vingers van af te likken maar omdat we dit nu al voor een vierde keer te zien krijgen vond ik er persoonlijk niet veel meer aan. En ik kon vooral geen vrede nemen met het idee dat een mens dinosaurussen kon africhten zoals ze met honden doen.

  Maar de film is een echt kassucces geworden en en er is nu bekend gemaakt dat we de dino's in 2018 terug te zien gaan krijgen. Ik denk dat ik nu wel ga wachten tot de film op tv komt zo moet ik geen duur ticket betalen voor waarschijnlijk weer een middelmatige film.   • volledige trailer van Bond-film ‘Spectre’

  spectre_ver2.jpgDe eerste, extra lange, volledige trailer van Spectre is uit! Ik had jullie al eerde de tv spot getoond maar nu is het dus tijd voor het echte werk. In deze trailer zien we Ralph Fiennes‘ M die Bond vertelt dat hij ‘geen autoriteit’ heeft en hem op z’n kop geeft voor zijn ‘vakantie’ tijdens de Mexicaanse Day of the Dead-viering in Mexico City. Zoals het James Bond betaamd bestond die vakantie vooral uit vechten op een helikopter en een exploderende hotelkamer. Daarnaast nieuwe beelden van Q (Ben Whishaw), Moneypenny (Naomi Harris) en natuurlijk Christoph Waltz als de myterieuze slechterik Oberhauser. In Spectre wordt Bond door een mysterieus bericht geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter de geheimzinnige organisatie Spectre.

   

  Regie: Sam Mendes

  Schrijver: John Logan

  Studio: Columbia Pictures

  Release: 6 november 6, 2015

  Cast: Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Daniel Craig