• nieuwe serie Quantico

    quantico.pngABC studio’s heeft bekend gemaakt dat ze aankomende herfst gaan beginnen met het uitzenden van de tv-serie Quantico. De tv-serie draait om een groep rekruten bij de FBI. Ze worden opgeleid tot een geheim agent, maar alleen een klein gedeelte zal de eindstreep halen. Maar dan lijkt hun einddoel ineens onmogelijk door een aanslag op New York City die nog groter is dan 9/11 ooit was. Als dit nog niet genoeg is dan wordt ook nog eens één van de rekruten van de FBI de hoofdverdachte. De serie zal gaan draaien om wie er echt achter de aanvallen op Amerika zit. Priyanka Chopra zal de hoofdrol gaan spelen in de tv-serie, haar personage wordt beschuldigt van de aanval en zal er alles aan gaan doen om haar onschuld te bewijzen. De serie is geschreven door de schrijver van Gossip Girl, Josh Safran. De trailer ziet er in ieder geval al spectaculair uit en liefhebbers van dit genre kunnen de serie absoluut op hun verlanglijstje zetten om te gaan kijken. En het is echt te hopen dat de serie bij ons te zien zal zijn.

  • nieuwe serie Blindspot

    blindspot.jpgIk krijg de laatste tijd regelmatig de vraag of de series die ik hier op mijn blog post ook effectief in België te zien zullen zijn en hier moet ik regelmatig op antwoorden dat ik tijdens het posten er geen kijk op heb dat deze bij ons zullen uitgezonden worden. Maar ik kan wel zeggen dat 60% van de series die ik besproken heb op de blog ondertussen ook bij ons te zien zijn. Ik heb ook al de vraag gekregen waarom ik van sommige nieuwe series die bij ons te zien zijn niets op mijn blog verschenen is. Daar is mijn antwoord heel simpel op, ik kan niet alles weten wat er uitgezonden wordt soms zijn er series waar ook ik niks van tegengekomen ben. Dus de serie die ik nu ga laten zien heb ik geen idee dat we ze ooit bij ons gaan zien maar ik hoop het toch in ieder geval (dat is zo voor elke serie die ik bespreek).

    Blindspot is een Amerikaanse serie van de zender NBC. Een internationale samenzwering explodeert wanneer een beeldschone onbekende vrouw naakt wordt ontdekt op Times Square in New York. Haar lichaam is bedekt met mysterieuze gedetailleerde tatoeages, maar zij weet niet wie zij is en hoe ze daar terecht is gekomen. Er is echter een tatoeage die niks te wensen over laat: de naam van FBI-agent Kurt Weller staatgeschreven op haar rug. De onbekende vrouw, agent Weller en de FBI ontdekken al snel dat elke tatoeage op haar lichaam de sleutel is tot het oplossen van een misdrijf. Deze misdrijven brengen hen steeds dichterbij haar ware identiteit en het mysterie waarin zij gehuld is. De hoofdrol wordt vertolkt door Jaimie Alexander onder meer bekend als Lady Sif in de Thor-films. Blindspot werd geschreven door Martin Gero (Stargate: Atlantis) en geregisseerd door Mark Pellington (The Mothman Prophecies).

  • nieuwe serie op Syfy Dark Matter

    Dark-Matter-Key-art-300x439.jpgOp 16 juni gaat de gloednieuwe serie Dark Matter in première op Syfy. Dark Matter is gebaseerd op de gelijknamige comic. In 13 afleveringen van een uur volgen we de bemanning van een verlaten ruimteschip die ontwaakt uit hun slaapstand zonder herinnering aan wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen. Ze worden geconfronteerd met bedreigingen van alle kanten en moeten samenwerken om de reis vol wraak, verraad en verborgen geheimen te overleven. In Dark Matter schitteren Melissa O’Neil (Broadway musical Les Miserables), Marc Bendavid (Bitten), Anthony Lemke (White House Down), Alex Mallari Jr. (Robocop), Jodelle Ferland (Twilight), Roger Cross (The Strain) en Zoie Palmer (Lost Girl)