• ‘Fear the Walking Dead’ Trailer

  fearpos.jpgGisterenavond werd de laatste aflevering uitgezonden van the walking dead seizoen 5 een aflevering waar vele hard naar hebben uitgekeken hebben. Maar velen keken uit naar deze aflevering omdat  vlak er na de trailer van de nieuwe spin-off "fear the walking dead" werd getoond.

  Waar de serie precies over zal gaan is nog niet duidelijk, maar het lijkt een soort prequel op The Walking Dead te gaan worden. Wat we al wel weten is dat het verhaal zich in Los Angeles zal afspelen. Curtis zal een leraar gaan spelen die een relatie heeft met een lerares gespeeld door Dickens. Dillane zal haar zoon spelen en Carey haar dochter. 

   

  Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert van The Walking Dead zijn de uitvoerende producenten van de nieuwe serie. Fear The Walking Dead zal uiteraard geproduceerd gaan worden door AMC Studios, die ook verantwoordelijk zijn voor de originele serie. Kirkman heeft samen met Dave Erickson (Sons of Anarchy, Marco Polo) de pilot gemaakt en deze laatste zal ook betrokken blijven als producent en showrunner. 

  Het eerste seizoen van Fear The Walking Dead zal eind van deze zomer in premiere gaan en zal bestaan uit zes afleveringen. Het tweede seizoen is ook al aangekondigd en zal van start gaan in 2016.

   

 • zombie film "Maggie" met met Arnold Schwarzenegger

  maggie.jpg‘Arnold Schwarzenegger‘ en ‘zombies’ dit is nu niet echt direct iets dat je gaat linken aan elkaar, en als je dit toch zou doen dan dan denk je al snel aan actiefilm waarin een Der Arnold en massa ondoden afknalt. Maar zijn nieuwste film Maggie toont een heel andere kant van het zombie-genre. Het verhaal gaat over een zombie apocalyps die uitbreekt in de Verenigde Staten. Maggie, gespeeld door Abigail Breslin, raakt geïnfecteerd en verandert langzaam in een zombie. Haar vader Wade (Schwarzenegger) redt haar uit het ziekenhuis en probeert de transformatie tegen te gaan terwijl hij haar beschermt tegen allerlei gevaren. Wade doet er alles aan om zijn dochtertje te beschermen, ook al neemt de infectie steeds meer van haar lichaam over. Bekijk de trailer van Maggie hieronder:

  Studio: Roadside Attractions

  Release: 8 mei, 2015

  Regie: Henry Hobson

  Schrijver: John Scott 3

  Cast: Arnold Schwarzenegger, Abigail Breslin, Joely Richardson, Laura Cayouette, Dana Gourrier

   

  Genre: Horror, Thriller

 • The Returned tv serie (netflix)

  MV5BMTA1NzczNjcwMTdeQTJeQWpwZ15BbWU4MDc4MTc5NjQx._V1_SY317_CR51,0,214,317_AL_.jpgThe Returned is de nieuwste Netflix Original en is gebaseerd op de Franse serie Les Revenants, winnaar van een Emmy. Les Revenants is een miniserie die Fabrice Gobert baseerde op de gelijknamige film van regisseur Robin Campillo. Het verhaal laat zien hoe er in een klein dorpje behoorlijk wat commotie ontstaat wanneer enkele inwoners van wie iedereen dacht dat ze dood waren, plotseling weer thuiskomen. Ze maken een verwarde indruk en realiseren zelf niet dat ze een tijd terug zijn overleden. Daarnaast zien ze er volkomen normaal uit en zijn ze geen dag ouder geworden. Deze zogenaamde "teruggekeerden" zijn zich niet bewust van hun sterfelijkheid en willen hun leven weer oppakken, maar dan begint het tot ze door te dringen dat zij niet de enigen zijn die zijn teruggekeerd uit de dood. klinkt dit een beetje bekend in de oren? Ja hoor op deze blog kon je al een post lezen over de serie Resurrection waar ook mensen die al geruime tijd overleden waren terug komen, deze is gebaseerd op de roman the returned van schrijver jason Mott, beide brengen ze het ongeveer het zelfde verhaal maar buiten dat hebben niks met elkaar te maken.

  Netflix heeft de Franse reeks vertaald in het Engels en wordt in de Verenigde Staten uitgezonden met onder meer acteurs Mary Elizabeth Winstead, Mark Pellegrino, Jeremy Sisto, India Ennenga en Tandi Wright. The Returned is geproduceerd door twee kopstukken, namelijk Carlton Cuse (bekend van Lost en Bates Motel) en Raelle Tucker (True Blood).

  Van resurrection heb ik het eerste seizoen gezien en staat het tweede klaar, van de The returned heb ik nog maar enkel de pilot gezien, en wat ik wel kan zeggen is dat the returend iets duisterder is dan resurrection maar dat het daardoor beter is dat kan ik nu nog niet zeggen. De Franstalige reeks is bij ons al uitgezonden op Canvas.

   

  De trailer van Resurrection kan je hier nog eens herbekijken :