• eerste trailer van Game of Thrones’ vijfde seizoen

  140219-GOT4-Key-Art-v2-_Page_1-691x1024.jpgIn de  VS worden de eerste aflevering van het vijfde seizoen van HBO’s top serie Game of Thrones al in IMAX-bioscopen is vertoond, en daardoor  krijgt de rest van de wereld nu eindelijk een eerste blik op de nieuwe avonturen van Jon, Arya, Cercei, Tyrion en de rest in een bloedstollende eerste trailer. De trailer van seizoen vijf zit bomvol actie en spanning en belooft een seizoen dat moeiteloos kan opboksen tegen de onvergetelijke gebeurtenissen uit de voorgaande vier.De nieuwe reeks afleveringen is gebaseerd op George R.R. Martin‘s boeken A Feast for Crows en A Dance with Dragons, die beide tegelijkertijd worden verteld maar zich op verschillende personages focussen. Check de trailer hieronder:

 • Eerste teaser trailer Marvel’s Fantastic Four

  20th Century Fox, Marvel’s Fantastic Four,Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara Hier is hij dan: de eerste Teaser trailer van Josh Trank’s versie van Marvel’s Fantastic Four. De film is gebaseerd op de stripboeken ‘Ultimate Fantastic Four’, waarin de bekende helden Mr. Fantastic (Miles Teller), The Invisible Woman (Kate Mara), The Human Torch (Michael B. Jordan) en The Thing (Jamie Bell) de superkrachten ontdekken die hun levens voor goed veranderen. Als plotseling Doctor Doom (Toby Kebbell) opduikt, moeten de vier helden hun gloednieuwe krachten bundelen om de wereld te beschermen. 

  De teaser zit er al goed uit en geeft de indruk dat men ook hier een veel duistere superhelden film gemaakt hebben, en dat is op zich geen slecht nieuws want als ik eerlijk moet zijn waren de vorige fantastic four films geen echte hoogvliegers.

  Regie: Josh Trank

  Schrijver: Jeremy Slater And Simon Kinberg

  Studio: 20th Century Fox

  Release: 7 augustus, 2015

  Cast: Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara

 • Spy Trailer

  spy.jpgSusan Cooper is een bescheiden, Desktop CIA-analist en de miskende held achter de gevaarlijkste missies van het Agentschap. “Maar wanneer haar partner verdwijnt en een andere top agent in het gedrang komt, gaat ze vrijwillig diep undercover en infiltreert ze in de wereld van een dodelijke wapens dealer om een wereldwijde ramp te voorkomen.

  De film werd geregisseerd door Paul Feig en de hoofdrollen zijn voor Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne, Allison Janney, Miranda Hart, Bobby Cannavale, Morena Baccarin, Nia Long, Carlos Ponce en Curtis Jackson:

  Genre: Actie/Komedie

  Regie: Paul Feig

  Cast: Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne, Allison Janney, Miranda Hart, Bobby Cannavale, Morena Baccarin, Nia Long, Carlos Ponce, Curtis Jackson

  Releasedatum: 22. Mei 2015