• bekijk de eerste teaser trailer van 'Star Wars: The Force Awakens'

  download.jpgStar Wars: The Force Awakens' is de eerste Star Wars film die wordt gereleased onder de Disney-vlag, hij komt pas over een jaar uit, maar veel fans keken al uit naar vandaag want nu verschijnt de eerste teaser trailer van de film deze deel uit maakt van een nieuwe trilogie waarvoor bedenker George Lucas creatief consultant is. De regie wordt verzorgd door de Amerikaanse regisseur J.J. Abrams, onder meer bekend van series als Lost en Alias, maar ook van de twee recente 'Star Trek'-films.

  De film speelt zich dertig jaar na 'Return of the Jedi' af. In dit zevende hoofdstuk van de reeks doen opnieuw bekende personages als Luke en Leia Skywalker en Han Solo mee. Ook iconische figuren als Chewbacca en robots R2-D2 en C3PO zijn terug van weggeweest, en worden bovendien door de originele acteurs gespeeld.

  The Force Awakens gaat op 18 december 2015 in première.

   

  Regie: J.J. Abrams

  Schrijver: J.J. Abrams

  Studio: Walt Disney Pictures

  Release: 18 decemer, 2015

  Cast: Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill

 • JURASSIC WORLD (2015) TRAILER

  100581.300.jpgInmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, en creëerde zo een nieuw soort dinosaurus, hetgeen natuurlijk resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

   

  Première:donderdag 11 juni 2015

  Regie: Colin Trevorrow

  Cast: Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Irrfan Khan, Chris Pratt, Nick Robinson

  Genre: Actie, Avonturenfilm, Science Fiction, Thriller

 • Pan trailer

  pan_teaser_movie_poster_1.jpgDe film pan is gebaseerd op het klassieke personage van auteur J.M. Barrie en is een prequel op het hele peter pan verhaal, de weesjongen peter wordt meegenomen naar de magische wereld Neverland, waar hij door de lokale bevolking als held wordt ontvangen. Hij leidt een opstand tegen de kwaadaardige piraten en Kapitein Haak is verrassend genoeg zijn bondgenoot. Daarna wordt de jongen opeens niet meer ouder, en krijgt hij te maken met de kwaadaardige Blackbeard. De film werdt geregisseerd door Joe Wright (Pride & Prejudice). Het script is van Jason Fuchs, die eerder verantwoordelijk was voor het scenario van de animatiefilm Ice Age: Continental Drift. Pan wordt in juli 2015 bij ons in de zalen verwacht.

   

   

  Regie: Joe Wright

  Schrijver: J.M. Barrie

  Studio: Warner Bros Pictures

  Release: 17 juli, 2015

  Cast: Hugh Jackman, Levi Miller, Garrett Hedlund