• Kingsman: the secret service trailer

   Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton,20th Century Fox, Matthew Vaughn,  Kingsman: the secret service Als je hebt genoten van Kick-Ass en Wanted, dan ga je ongetwijfeld ook genieten van Kingsman: The Secret Service. want al deze films zijn gebaseerd op de comics van Mark Millar. In Kingsman zien we Colin Firth als James Bond-achtige spion die een jonge crimineel onder zijn hoede neemt. 

  De film is geregisseerd door Matthew Vaughn die ons voorheen al Kick-Ass en X-Men: First Class bracht. Naast Firth maken Michael Caine, Samuel L. Jackson en Mark Strong hun opwachting in de film. Kingsman: The Secret Service komt op 16 oktober in de bioscoop. 

   

  Regie: Matthew Vaughn

  Schrijver: Jane Goldman

  Studio: 20th Century Fox

  Release: 16 Oktober , 2014

  Cast: Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton

   

 • Superman en Batman filmkrijgt de naam "Batman v Superman: Dawn of Justice

  batman-v-superman-dawn-of-justice-620x418.jpgWarner Bros. en DC Entertainment hebben eindelijk de officiële titel en logo onthuld voor de volgende Man of Steel-sequel en Batman/Superman-film. De prent heet Batman v Superman: Dawn of Justice, waarmee meteen een link wordt gemaakt naar Justice League, waarin werelds grootste superhelden samen komen op het grote scherm.Batman v Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De film komt bij ons vermoedelijk op 27 april, 2016 in de zalen. Het zal echt wennen worden om Superman en Batman in één film samen te zien.

 • Jennifer Aniston in 'Life of Crime' Trailer

  Life-of-Crime_8765_5098.jpgAls twee criminelen (Mos Def en John Hawkes) ontdekken dat een corrupte zakenman (Tim Robbins) op een enorme zak geld zit, besluiten zij diens vrouw (Jennifer Aniston) te ontvoeren en 1 miljoen te vragen. Er is echter een klein probleempje: de rijkaard is veel liever bij zijn veel jongere, wilde stoeipoes (Isla Fisher) en hoeft zijn vrouw niet terug. Maar als de ontvoerders zijn jongere speeltje benaderen, veranderen de zaken.

  Life of Crime is een soort van prequel op Jackie Brown van Quentin Tarantino. Mos Def (The Italian Job) en John Hawkes (Winter's Bone) spelen namelijk de jongere versies van de personages Ordell Robbie en Louis Gara, die in Tarantino's film werden vertolkt door Samuel L. Jackson en Robert De Niro.

  Het verhaal is gebaseerd op het boek The Switch uit 1978 van Elmore Leonard. Veertien jaar later schreef Leonard de opvolger Rum Punch, waarop Jackie Brown is gebaseerd. Het script en de regie van Life of Crime zijn in handen van Daniel Schechter.