• Eerste trailer van piratenserie 'Crossbones'

  download.jpgNa het succes van de pirates of caribbean films kon het niet lang meer duren voor we we op tv ook series gingen te zien krijgen waar piraten de zee onveilig maken. Blakc Sails is er zo één en is bij ons op digitale tv te bekijken, de serie is een top serie en scoort overal ter wereld hoge kijkcijfers maar ik heb zo eens een groot vermoeden dat ze met de nieuwe nbc serie crossbones een stevige concurrent gaan krijgen.

  Crossbones gaat over de beruchte en befaamde kapitein BlackBeard (Zwartbaard). Edward Teach, alias Blackbeard, is de leider van de Bahama's, een natie vol dieven, piraten en andere criminelen en een dreiging voor de internationale handel. Om het 'criminelenparadijs' onder controle te krijgen, gaat de befaamde spion Tom Lowe undercover. Gaandeweg blijkt dat zijn opdracht lang niet zo gemakkelijk is als hij dacht. Hij begint Blackbeard, wiens ideeën niet zijn gebonden aan wetten of grenzen, te bewonderen. Maar Lowe is niet het enige gevaar voor Blackbeards heerschappij. Edward Teach is een man met vele vijanden en één grote zwakte, de vrouw die hij niet kan weerstaan.

  bekijk hier de eerste trailer en laat het ons weten of je denkt dat deze serie kan op boksen tegen black sails.

   

   

 • Trailer 'Falling Skies' seizoen 4

  falling-skies-poster.jpgDe succesvolle sci-fi serie van de Amerikaanse zender TNT is aanstaande zomer alweer toe aan het vierde seizoen. Ik heb het nooit begrepen dat geen enkele Vlaamse zender deze serie heeft willen uitzenden ondanks een 7,5/10 imbd rating en dat Steven Spielberg mede uitvoerend producent is zou normaal toch ook een voordeel moeten zijn. Voor mij persoonlijk is deze serie na battlestar galactica de beste sf-serie.

  In seizoen 4 duurt de strijd van een groep vrijheidsstrijders, onder de naam Second Massachusetts, voort. Ze nemen het op tegen buitenaardse wezens die de aarde bezetten. 

  Het vierde seizoen van Falling Skies,start 22 juni en bestaat uit tien afleveringen. 

  in onderstaande link kunnen jullie mijn post nog eens lezen die ik in 2011 poste toen  de serie pas uitkwam.

  http://movie.skynetblogs.be/archive/2011/07/17/falling-skies.html

   

 • Grudge match review

  grudge_match_lead.jpgToen Rocky Balboa in 2006 in de Bioscoop kwam, was er een ongelooflijke grote hoeveelheid cynisme gekoppeld aan Sylvester Stallone's terugkeer naar de filmische franchise die van hem een ster gemaakt had. Voor velen was het gemakkelijk om grappen te maken over Stallone's  gevorderde leeftijd, en kreeg hij het verwijt dat hij nogmaals wou teren op zijn grootste succes, maar zijn liefde voor het personage en de enorme vastberadenheid om er een groot einde te schrijven en regisseren van zijn geliefde Rocky Balboa werkte goed heel goed zelfs.

  Het is nu acht jaar geleden sinds Balboa en je kan niet zeggen dat Stallone stil heeft gezeten, hij bewijst zelfs nu nog dat hij de perfecte persoon is om in actiefilms iemands schedel in te slagen zo zagen we hem nog in Rambo, twee Expendables, Escape Plan en Bullet To The Head. En dan hebben we het nog niet gehad over Robert De Niro een top acteur die na Raging Bull een cariere heeft uitgebouwd waar menig acteur van kan dromen, hij speelde misschien niet de meeste fysieke rollen maar qua acteer prestatie hoort hij bij de top van de filmwereld. De laatste jaren was hij meestal te zien in komedies zoals Meet the Fockers en Last Vegas. ik stelde mij wel de vraag of hij de rol fysiek zou aankunnen maar ondanks wat ik dacht bracht hij  het er goed van af.

   Grudge Match is net een alternatieve versie van Rocky II, Stallone is de gestopte bokser, Henry "Razor" sharp, die gevraagd wordt om re-match door het gekneusd ego van Robert De Niro Billy "The Kid" McDonnen wordt. Dit ons denken aan de Apollo Creed/Balboa dynamiek van een overdreven agressief en hongerig tegenstander die via de media zijn nederige tegenstander intimideert. Er zijn zelfs subtiel links in de film geplaatst die ons aan Rocky en Raging bull laten terug denken dat was ergens wel te verwachten, maar ze belemmeren het verhaal van Grudge Match niet, ze zij zelfs grappig en dat is belangrijk want het doel van de film is om te werken als een komedie en op dat gebied is de film zeker een succes.