• Harry Potter' Spin-Off 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'wordt een Trilogy

  NE1pIbxbwhm63a_1_b.jpgDankzij een interview met Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara in de New York Times weten we nu dat de studio van plan is drie Fantastic Beasts films te produceren. Dat het er meer dan één zouden zijn werd al geïmpliceerd toen de studio voor het eerst aankondigde dat de reeks spin-off films in de planning stond, omdat destijds vermeldt werd dat J.K. Rowling het scenario voor de 'eerste film' zou gaan schrijven. 'Three megamovies are planned', stelt Tsujihara in het interview, waarmee hij laat doorschemeren dat de films qua omvang en budget waarschijnlijk niet zullen onderdoen voor de recordbrekende Harry Potter blockbusters.

  Over het verhaal is verder niets nieuws bekendgemaakt behalve wat al eerder de ronde deed. Fantastic Beasts and Where to Find Them speelt zich 70 jaar voor de gebeurtenissen in de Harry Potter films af en volgt de avonturen van 'magizoöloog' Newt Scamander. Deze tekent zijn belevenissen met allerhande betoverende beesten op en verwerkt ze tot het schoolboek dat Harry en zijn vrienden op Hogwarts gebruiken. Andere banden met de eigenlijke Potterfilms zal de film niet kennen, aangezien het om een op zichzelf staand verhaal gaat. Wel werkt de film het al bekende universum van Harry Potter verder uit.

   

   

 • Teenage Mutant Ninja Turtles trailer

  teenage_mutant_ninja_turtles_by_nebezial.jpgDe stad heeft helden nodig. De duisternis heerst in New York City onder de naam Shredder (William Fichtner) en zijn kwade Foot Clan, ze hebben een ijzeren grip op alles van de politie tot de politici. De toekomst is grimmig tot vier onwaarschijnlijke broers uit de riolering kruipen en hun lot ontdekken als de Teenage Mutant Ninja Turtles. De Schildpadden moeten samen werken met de onverschrokken reporter April (Megan Fox) en haar  cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) om de stad te redden en het ontrafelen van Shredder de duivelse plan. Teenage Mutant Ninja Turtles is geregisseerd door Jonathan Liebesman (Clash of the Titans) en geschreven door Josh Appelbaum & Andre Nemec (Mission: Impossible - Ghost Protocol). Paramount Pictures brengt de film overal op 8 augustus uit.

  Ik ben opgeroeid met de turltes en ook deze film zal ik gaan bekijken en ik heb de indruk na het bekijken van deze trailer dat we een heel andere film gaan te zien krijgen dan wat we tot nu van de Turtles gewoon waren.

   

 • Damon Wayans Jr. & Jake Johnson in 'Let's Be Cops' Red Band Trailer

  letsbecops-wayans-johnson-shocked-tsr2.jpgOp dit ogenblik kunnen we Jake Johnson en Damon Wayans Jr. zien in de komedieserie "New Girl," maar later deze zomer zien we ze ook in de actie comedy "Lets be cops". Nu is de eerste red band trailer voor de film verschenen Johnson en Wayans lijken mij een geweldig team als een paar vrienden die zich verkleden als agenten voor een verkleed feestje en er dan een stapje verder mee gaan.

               

  Regie: Luke Greenfield

  Schrijver: Luke Greenfield, Nicholas Thomas

  Studio: 20th Century Fox

   Genre :Actie, komedie