• The Amazing Spider-Man 2 Internationale Trailer

  93172_300.jpgvoor de mensen die nog niet overtuigd waren bij de vorige trailer, nu deze internationale trailer.

  Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

   

 • NBC brengt HEROES terug In 2015

  Heroes-Reborn-Logo.jpgHeroes was een iconische serie die nog steeds beschikt over een grote fan basis, "Heroes" zal in 2015 terugkeren in de vorm van een miniserie met de oorspronkelijke bedenker en uitvoerend producent Tim Kring aan het roer, dit werd vandaag aangekondigd door NBC Entertainment Voorzitters Jennifer Salke. NBC heeft 13 afleveringen besteld van een nieuwe zelfstandig verhaal getiteld "Heroes Reborn".

  "De enorme impact dat 'Heroes 'had op het televisie landschap toen het voor het eerst gelanceerd werd in 2006 was eye-opener," zei NBC Entertainment Voorzitters Jennifer Salke. "Shows met dat soort van resonantie komen niet vaak voor en we dachten dat het tijd was voor een andere aflevering. We zijn blij dat visionaire Schepper Tim Kring zo enthousiast was om terug mee te werken aan deze nieuwe show. Tot we dichter komen bij de eerste aflevering in 2015, zullen er nier veel details bekendgemaakt worden maar we sluiten nu al niet uit dat een aantal van de show oorspronkelijke castleden terug zullen komen"

  De originele serie bracht verhalen van een reeks van niet-verwante gewone mensen, die ontdekten dat ze superkrachten hadden. Als het verhaal verder ging, leerde ze dat ze deel uit maakten van een groot plan dat hen hen samen bracht om de wereld te veranderen.

  Voor de terugkeer van "Heroes Reborn", zal NBC een digitale reeks vóór de première 2015 lanceren die zal dienen om de nieuwe personages en het nieuwe verhaallijnen te introduceren dit zou dan via de sociale media gebeuren. 

  Dit nieuws komt wel onverwacht omdat ik al eerder melde dat XBOX entertainment studio's een akkoord had om een vervolg op heroes uit te zenden. Mij maakt het niet uit wie het uitzend ik hoop gewoon dat we de serie ook in ons belgenland te zien zullen krijgen.

 • Volledige Trailer Van Guardians of the Galaxy.

  MV5BMTg3NDI5Mjg5MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzI2OTIzMDE@._V1_SX640_SY720_.jpg

   

  gisteren liet ik jullie de eerste teaser zien en ik beloofde dat ik vandaag de eerste trailer ging brengen. En belofte maakt schuld. In de trailer worden de hoofdpersonages iets meer uitgelegd.