Welcome to Yesterday' Trailer

paramount, thriller, sci fi, sofia black delia, allen evangelista, ginny gardner, sam lerner, jonny weston Insurge het lowbudget label van Paramount brengt de eerste trailer van Welcome to yesterday, een geheim sci-fi project voorheen bekend als "Almanac". Je kan de
film vergelijken met Chronicle maar in plaats van superkrachten hebben ze nu een tijdmachine, de trailer ziet er best goed uit, maar niet zo goed als die van Chronicle maar die gaf toen een echt vertekend beeld van wat we te zien gingen krijgen. Ik hou van de setup met de oude verjaardag's beelden, maar het wordt een beetje cheesy met de bikini meisjes en het of-course-it-would-all-go-wrong verhaal, maar ik ben nog steeds geïnteresseerd om deze film te bekijken al zal het wel niet in de bioscoop zijn.

Een groep tieners gaan op een avontuur wanneer ze geheime plannen ontdekken om een tijdmachine te bouwen. ze gebruikten het tijdreizen om en dag of twee terug te gaan naar een concert die ze gemist hadden, of om een meisje te versieren.  Welkom To Yesterday wordt geregiseerd door Dean Israelite, en het scenario komt van Jason Pagan & Andrew Stark ( paranormal activity 5). De film werd geproduceerd door Michael Bay's Platinum dunes voor Paramount's Insurge label.  Paramount/Insurge brengt de film in de bioscopen vanaf 28 februari 2014.

Studio: Paramount Pictures

Release: February 28, 2014

Regie: Dean Israelite

Schrijvers: Jason Pagan, Andrew Stark

Cast: Sofia Black-D'Elia, Allen Evangelista, Ginny Gardner, Sam Lerner, Jonny Weston

 

Genre: Sci fi, Thriller

De commentaren zijn gesloten.