• Bierdopje is niet meer

  mensen die regelmatig een serie downloadde en hier voor ondertitels zocht gingen meestal naar de site bierdopje maar sinds kort is dit niet meer mogelijk. De stichting BREIN heeft de mensen van de site aangemaand om met het verdelen van ondertitels te stoppen of ze hebben een rechtszaak aan hun broek. Ik ben zelf jaren lid van de site en heb voor een deel van de vertalingen van ondertitels gezorgd, en vind dit dus ontzettend jammer. Ik begrijp de reactie van de beheerder Sypher dan ook  "Je raadt het al, tegen dat juridische geraaskal van deze partij met grootheidswaan en overbetaalde juristen kunnen we gewoonweg niet op. Zeker niet met de korte deadlines die ze stellen. We hebben hier gewoonweg niet de financiële middelen voor of überhaupt trek in om ons in dergelijke processen te verwikkelen," zo schrijft hij op de site.

  De pagina gaat nu verder als forum voor liefhebbers van tv-series. Alle downloadlinks naar ondertitels zijn verwijderd en leden worden gewaarschuwd deze niet opnieuw te plaatsen.

  Bierdopje.com was één van de grootste ondertitelsites van Nederland. Vrijwillige medwerkers van de site produceerden deze ondertitels en deelden ze vervolgens met de leden.

  ben benieuw welke sites nog zullen volgen

 • Jean-Claude Van Damme in de'Welcome to the Jungle' trailer

  738968463.jpgNa zijn recente virale splitst stunt (die werd geparodieerd door Channing Tatum op de set van 22 Jump Street), is Jean-Claude Van Damme  terug in de trailer voor zijn eerste komedie, welcome in the Jungle. Een groep van collega's, gaan op teambuilding naar een verlaten eiland met een voormalige marinier als instructeur. En wat een mooie uitstap moest worden  verandert in een gevaarlijke reis in de wildernis met Van Damme als hun enige hoop om te overleven. Waarschijnlijk gaat deze film onmiddellijk uitkomen op dvd, maar met deze cast en JCVD die plezier beleeft kan het toch wel leuk worden. Ik ga eerlijk deze film komt op mijn to watch lijstje.

             

  Je kan ons nog steeds volgen via twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina

 • The Blacklist op Vier

  The-Blacklist-Poster-Saison-1-2.jpgNormaal laat ik jullie tijdig weten als er een nieuwe tv serie op onze Vlaamse zenders komt, maar nu is er er van gisteren 24 november een nieuwe serie  op Vier die ik persoonlijk licht had onderschat. Toen ik de trailer enkele dagen geleden zag was ik niet echt overtuigd dat dit een top serie zou zijn en had ik zeker al niet de intentie om deze te bekijken. Maar het toeval wil nu dat ik toch naar de eerste aflevering begon te kijken en al heel snel verkocht was. Daarmee er zijn al twee afleveringen uitgezonden en voor diegene onder ons met een digicorder je kan deze nog snel opvragen.

  Centraal in The Blacklist staat Raymond 'Red' Reddington ( James Spader) een ex FBI agent die al tientallen jaren op de vlucht is voor de wet. Hij geeft zichzelf aan bij de FBI om de jacht te openen op een gevaarlijke terrorist. Zijn voorwaarde? Hij werkt alleen samen met Elizabeth 'Liz' Keen (Megan Boone), een jonge FBI-profiler die net klaar is met haar opleiding in Quantico.

  Bekijk hieronder de trailer van The Blacklist en beslis zelf of deze nieuwe serie de moeite waard is om naar uit te kijken. ik ben al helemaal verkocht.

  The blacklist word  elke zondagavond uitgezonden op vier om 20:25

  Volg ons via twitter @movieskynetblog of  op facebook op de films en series pagina