• Highlander reboot in de maak

  highlander-lightning-sword.jpg"There can only be one" mensen van mijn generatie zullen deze woorden nog zeker herkennen uit de higlander films. Al een paar jaar zijn de mensen van Summit Entertaimnent bezig om deze klassieker voor te stellen aan een nieuw publiek door middel van een reboot. Maar dit verloopt niet zoals ze hadden verwacht, want eerst verloren ze de man die de film moest regisseren  Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later), en nadien hun hoofdrol speler Ryan Reynolds. Het leek er even op of het hele project zou in de ijskast gestopt worden, maar nu hebben ze toch iemand gevonden die de film zou regisseren, Cedric Nicolas-Troyan zou met deze film zijn regie debuut maken. Wie hoor ik jullie al afvragen en dat kan ik jullie niet kwalijk nemen want Cedric Nicolas-Troyan werkte meestal al special effects supervisor, maar wel voor films die kunnen tellen namelijk Snow White and the Huntsman en de eerste Pirates of the Caribbean films. Het nieuwe verhaal zou geschreven worden door Art Marcum and Matt Holloway die ook het verhaal van Iron man schreven. De studio neem hier wel een groot risico om toch een onervaren regisseur te kiezen maar een regisseur moet ooit aan zijn eerste film beginnen.

  In de oorspronkelijke film uit deze fantasy reeks (met Christopher Lambert en Sean Connery) moest onze held vechten tegen een onstuitbare barbaar die de levenskracht kreeg van elke onsterfelijke krijger door diens hoofd af te hakken. Lambert speelde de onsterfelijke highlander die werd geleid door Ramirez (Connery) en vocht voor eeuwen tegen andere onsterfelijke tot er één resterende onsterfelijke overbleef die invloed op de toekomst van de mensheid zou hebben. De Highlander laatste tegenstander was de barbaar Koergan (Clancy Brown).

  Nicolas-Troyan moest het opnemen tegen een hele resem ervaren regisseurs, maar hij was een heel grote fan van de originele reeks en heeft er alles aan gedaan om de studio te overtuigen dat hij de juiste man was. Nu is het enkel nog afwachten wie de hoofdrol zal spelen, persoonlijk vind ik het al jammer dat Reynolds de rol niet neem ik zag in hem toch een ideale highlander maar er is keuze genoeg en zodra de naam bekend is zal ik het zeker laten weten.

  Voor de jongeren onder ons hier de  trailer van de originele film uit 1986

                                   

  Volg ons op twitter @movieskynetblog op op facebook op de films en series pagina


 • X-Men: Days of Future Past Trailer

  20th fox, action, adventure, comicbook, franchise, fantasy, jennifer lawrence, nicholas hoult, hugh jackman, anna paquin, ellen page, peter dinklage, michael fassbender, halle berry, james mcavoy, ian mckellen, patrick stewartSinds we de eerste beelden te zien kregen vanuit  Comic-Con, kon ik niet wachten om de eerste trailer te zien van Bryan Singer's terugkeer naar de X-Men franchise in de vorm van X-Men: Days of Future Past. Met de cast van de originele X-Men franchise en de nieuwe serie X-Men: First Class die samenkomen voor deze film, het lijkt erop dat dat deze film ongetwijfeld de grootste X-Men film gaat zijn tot nu toe. De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze rampzalige toekomst voorkomen worden.

            

  Studio: 20th Century Fox

  Release: May 23, 2014

  Regie: Bryan Singer

  Schrijver: Simon Kinberg

  Cast: Hugh Jackman, Ian McKellen, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing, Boo Boo Stewart, Adan Canto, Evan Peters, Josh Helman, Lucas Till

  Genre: Actie, Avontuur, sci-fi

  volg ons op twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series  pagina

 • Captain America: The Winter Soldier Trailer

  marvel,disney,comicbook,action,adventure,sci fi,franchise,chris evans,scarlett johansson,samuel l jackson,robert redfordNa de catastrofale gebeurtenissen in New York met The Avengers vindt Marvel's "Captain America: The Winter Soldier" leeft Steve Rogers, aka Captain America, een rustig leven in Washington D.C. en probeert zich aan te passen aan de moderne wereld. Maar wanneer een collega S.H.I.E.L.D. onder vuur komt, wordt Steve verwikkeld in een web van intriges die dreigt de wereld in gevaar te zetten van. Hij moet zijn krachten bundelen met de zwarte weduwe, terwijl hij worstelt om te de groeiende samenzwering van professionele moordenaars af te weren, wanneer ze er achter komen wat de volle omvang is van het plot van de vijand, schakelen Captain America en de Black Widow de hulp in van een nieuwe bondgenoot, de Falcon. Echter, al snel moeten ze strijden tegen een onverwachte en geduchte vijand — de Winter Soldier.


                 

  Studio: Marvel Studios

  Release: 4 April, 2014

  Regie: Anthony Russo, Joe Russo

  Writer: Ed Brubaker, Jack Kirby (comic book), Christopher Markus, Stephen McFeely, Joe Simon (comic book)

  Cast: Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Georges St-Pierre, Hayley Atwell, Toby Jones, Emily VanCamp, Maximiliano Hernández

  Genre: Actie, Advontuur, Fantasy, Sci-fi

  volg ons op twitter @movieskynetblog of op facebook op de films en series pagina