• Hellbenders Red Band Trailer

  lionsgate, comedy, horror, thriller, clifton collins jr, clancy brown, andre royo, robyn rikoon, macon blair, stephen gevedon, larry fessenden, dan fogler Er zijn demonen zo verschrikkelijk dat geen sterfelijke mens hen met succes terug naar de hel kunnen sturen. De enige optie is voor de exorcist om zichzelf bezeten te laten worden en dan vervolgens zelfmoord te plegen, en zo de demon naar de hel te slepen. hier voor werd de Augustine interreligieuze orde van Hellbound heiligen-- of Hellbenders gevormd. Een groep van elite, hoogopgeleide exorcisten, ze leven in een constante staat van losbandigheid zodat ze klaar zijn om op elk moment naar de hel te gaan. Wanneer een helse Noordse demon Black Surt genaamd ontsnapt in New York City met de intentie om de poorten van de hel te openen, moeten de Hellbenders ieder grammetje van hun losbandigheid in de strijd gooien om de planeet van de eeuwige verdoemenis te redden! 

                     

  Studio: Lionsgate

  Release: 18 oktober , 2013

  Regie: J.T. Petty

  Schrijver: J.T. Petty

  Cast: Clifton Collins Jr., Clancy Brown, Andre Royo, Robyn Rikoon, Macon Blair, Stephen Gevedon, Larry Fessenden, Dan Fogler

   

  Genre: Comedy, Horror, Thriller

   

  Volg ons op twitter op @gellimo

  of op facebook op de films en series pagina

 • Wordt Arnold Schwarzenegger de slechterik in 'Avatar 2'

  schwarzenegger-escapeplan-scowl-tsr.jpgTerwijl we geduldig wachten om te horen of Arnold Schwarzenegger echt terug komt in de Terminator reboot van Paramount Pictures, lijkt het er op dat de acteur terug in de blockbuster modus komt met een ander project. De mensen van Latino Review melden dat Schwarzenegger terug zou samen gaan werken met Terminator regisseur James Cameron voor een rol als een slechte generaal in Avatar 2.

  Dit is nog maar een gerucht, vooral omdat we nog niet eens weten wat voor soort verhaal we gaan krijgen. er zijn geruchten dat we de onderwater wereld van Pandora dit keer meer gaan verkennen, wat we wel weten is dat we nog steeds Jake Sully (Sam Worthington) volgen nadat hij definitief zijn bewustzijn overdroeg naar zijn Na'vi avatar en een nieuw leven begint met prinses Neytiri (Zoe Saldana), nadat ze de menselijke kolonisten versloegen. In een Mtv interview zij Cameron "het wordt een voortzetting van hun verhaal en ik verwacht niet dat die vervelende mensen voor eeuwig weg zullen blijven". We zullen moeten afwachten of Arnold en Cameron voor dit vervolg herenigd zullen worden.

  persoonlijk denk ik dat deze film meer iets voor hem zal zijn dan de Terminator reboot, want wees nu eens eerlijk wie denkt er nu echt dat Der Schwarzie nog een overtuigende terminator kan brengen.

  Volg ons op twitter op @gellimo of op facebook op de films en series pagina.


   

 • Paramount brengt de 'Terminator' Reboot naar Juli 2015

  terminator-skeleton-salvation-tsr.jpgIn juni, kondigde Paramount Pictures aan dat hun partnerschap met Skydance Productions en Annapurna pictures voor een nieuwe Terminator film eigenlijk een reboot ging zijn van de franchise en dat het de eerste film ging zijn van een nieuwe trilogie. Eerst was de film gepland om uit te komen op 26 juni 2015, maar nu heef de studio zojuist aangekondigd dat ze de release datum hebben vervroegd naar 1 juli 2015. Er werd eerst verondersteld dat dan Independence Day 2 zou uitkomen, maar Roland Emmerich heeft al aangegeven dat de film niet niet zal uitkomen voor 2016. 

  Voor die dag is er nog maar 1 film gepland om uit te komen en dat is een onbekende geanimeerde project van illumination Entertainment, dus het is niet slecht gezien om de sci-fi film uit te brengen. Alan Taylor (Thor: the dark world) werd onlangs voorgesteld als regisseur, hij krijgt de baan nadat namen als Ang Lee (life of Pi), Rian Johnson (Looper) en Denis Villenueve (Prisoners) geen interesse zouden hebben. Het script komt van Avatar en Shutter Island schrijver Laeta Kalogridis en Drive angry schrijver en regisseur Patrick Lussier. Ik ben heel benieuw naar wat voor soort verhaal we in deze nieuwe trilogie te zien gaan krijgen.

  Nu de nieuwe Terminator film is nu echt wel een film waar ik naar uitkijk, maar ik vrees er wel voor dat ze heel veel kritiek gaan krijgen want ze gaan heel hard hun best mogen doen om de originele trilogie te overtreffen en voor de fans van de eerste reeks zal dat heel moeilijk zijn.

  volg ons op twitter op @gellimo en op facebook op de films en series pagina