• Pompeii Teaser / Trailer

  download.jpg

  Pompeii,  is gebaseerd op de beroemdste vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis, en richt zich op Milo (Harington), de slaaf van een scheepsmagnaat die ervan droomt om zijn vrijheid te kopen en te trouwen met Flavia (Browning), de dochter van zijn meester. Wat Milo niet weet, is dat ze al is beloofd aan een corrupte Romeinse senator en dat hij zal worden verkocht aan een andere eigenaar in Napels. Net wanneer Milo zijn dieptepunt lijkt te hebben bereikt, barst de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit en moet hij zich haasten naar Pompeii om zijn geliefde en zijn beste vriend, een gladiator, te redden.

  Studio: TriStar Pictures

  Release: February 21, 2014

  Regie: Paul W.S. Anderson

  Schrijvers: Lee Batchler, Janet Scott Batchler, Michael Robert Johnson, Julian Fellowes

  Cast: Kit Harington, Emily Browning, Jared Harris, Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas

   Genre: Action, Adventure

  Volg ons op twitter @gellimo

  en op facebook op de films en series pagina


 • Thor: The Dark World Feature Trailer

  marvel, disney, comicbook, action, franchise, adventure, fantasy, chris hemsworth, jaimie alexander, tom hiddleston, natalie portman, kat dennings, anthony hopkins, rene russo, idris elbaIk heb jullie een tijdje terug al een een trailer gebracht van de nieuwe film "Thor: the dark world" en deze deed mij al echt watertanden, wel voor de mensen die toch nog niet overtuigd waren breng ik jullie de nieuwe feature trailer, als deze jullie niet kan overtuigen dan weet ik het ook niet meer.

  Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van Duistere Elven onder leiding van de wraaklustige Malekith wil het universum in duisternis onderdompelen. Wanneer zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn tegen deze vijand, zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd moeten aangaan, die hem opnieuw zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen tot de ultieme opoffering voor de redding van onze wereld.

              

  Studio: Marvel Studios

  Release: November 8, 2013

  Regie: Alan Taylor

  Schrijvers: Robert Rodat, Don Payne, Stan Lee

  Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Jaimie Alexander, Idris Elba, Zachary Levi, Stellan Skarsgard, Christopher Eccleston, Kat Dennings, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Anthony Hopkins, Rene Russo

   

  Genre: Actie, Adventuur, Fantasy


  Volg ons op twitter @gellimo

  en op Facebook op de films en series pagina

 • World War Z review

  47525.thumb.jpgEen andere dag, een andere zombie film nu wel eentje met een groter budget en een grotere ster. Brad Pitt speelt in deze bewerking van Max Brooks cult roman, een ex-UN onderzoeker die moet gaan zoeken naar de bron van een epidemie die de mensen op aarde veranderd in zombies. In tegenstelling tot de George Romero's trage ondode, lijken deze zombies meer op die van Zack Snyder in diens reboot van dawn of the dead en op die van Danny Boyle in 28 Days Later...

  In het begin van de film nemen de lopende (in plaats van de wandelende) doden onverwacht de straten in, en met onverwacht bedoel ik echt wel onverwacht, je krijgt in begin van de film wel korte fragmentjes van nieuws berichten dat er iets aan de hand is, maar ergens een aanleiding dat er mensen elkaar beginnen op te eten kregen we daarvoor niet. Vond ik dit erg nee hoor je wordt onmiddellijk in de actie gesmeten.

  Na het sterke begin zwakt het wat af en merk je dat je niet naar een echte zombie film aan het kijken bent maar naar een spannende thriller ( met momenten echt spannend) waar zombies een deel van het verhaal zijn. De film begint dan meer weg te hebben van Contaigion van Steven Soderbergh,

  Nu wat niet veel menen weten is dat deze film heel wat heeft voor dat hij in de zalen kwam zo moest het script helemaal herschreven worden Op het laatste moment moesten scènes worden omgegooid, verplaatst, aangepast en toegevoegd. De verschijningsdatum werd meerdere keren uitgesteld zo hebben ze de complete laatste acte in Rusland weggegooid en een nieuwe acte opgenomen en ergens merk je dat wel er zitten met momenten zo veel gaten in het verhaal waardoor je, je echt vragen begint te stellen.

  ik vond ook dat het hoofd personage wel heel wat kan verduren, zo overleeft hij aanvallen van zombies en een vliegtuig crasch als of het niets is, oke het gaat hier om brad pitt en het is zijn productiemaatschappij Plan B Entertainment dat voor de film zorgde maar je moet ergens de lijn trekken.

               

  Studio: Paramount Pictures

  Release: 21 Juni, 2013

  Regie: Marc Foster

  Schrijver: Max Brooks (Boek), Matthew Michael Carnahan, J. Michael Straczynski

  Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew Fox, David Morse

  Genre: Actie, Drama, Horror


  Volg ons  op twitter @gellimo

  en op facebook op de films en series pagina