• The Secret Life of Walter Mitty Trailer

   Ben Stiller regisseerd en speel de hoofdrol in The secret life of Walter Mitty, James Thurber's klassieke verhaal van een dag-dromer die aan zijn anonieme leven ontsnapt door te verdwijnen in een wereld van fantasieën vol heldendom, romantiek en actie. Wanneer zijn job samen met dat van zijn collega (Kristen Wiig) word bedreigd, neemt Walter actie in de echte wereld en begint hij aan een wereldwijde reis die verandert in een buitengewoon avontuur, dat zelfs zijn fantasie overtreft.

          

  Studio: 20th Century Fox
  Release: 25 December, 2013
  Regie: Ben Stiller
  Schrijver: Steve Conrad, James Thurber
  Cast: Ben Stiller, Kristen Wiig, Shirley MacLaine, Adam Scott, Kathryn Hahn, Sean Penn
  Genre: Avontuur, actie, romantiek

  Volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de film en series pagina
 • 2 Guns Red band Trailer

  2guns.jpgHet is relatief rustig ronde de nieuwe Universal's actiethriller 2 Guns met Denzel Washington en Mark Wahlberg maar dat kan ook zijn dat de studio zich nog meer richt op R.I.P.D. Die nu in de zalente zien is. om het publiek nu toch al ïnteresse te laten krijgen in de film, die begin Augustus uitkomt, is er een Red band trailer van de film. Eerlijk gezegd, moest de trailer en meer kwaadaardige Bill Paxton en een meer vuilbekkende Wahlberg tonen om het echt als een red band trailer te laten werken.

         

  in 2 guns volgen we een DEA-agent en een  undercoveragent van de inlichtingendienst van de marine  (Mark Wahlberg en Denzel Washington) ze worden belast met het onderzoek naar elkaar maar ontdekken dat ze in de val worden gelokt door de maffia

  Studio: Universal Pictures

  Release: 2 Augustus , 2013

  Regie: Baltasar Kormákur

  Schrijvers: Steven Grant, Blake Masters

  Cast: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, Fred Ward, James Marsden, Edward James Olmos

  Genre: Actie, Misdaad, Drama

  Volg ons op twitter @gellimo

  en op facebook op de film en series  pagina

 • Scary movie 5 Review

  ScaryMovie5_2_FO.jpgAl jaren wordt er in de Scary Movie films, gelachen met de horror films die de afgelopen jaren verschenen zijn. Tot Scary Movie 2 vond ik de films goed maar dan begon het berafwaarts te gaan, ondanks bleef ik de films bekijken. Ik had eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen voor Scary Movie 5, en dat is mij precies heel goed uitgekomen want deze film is in lange tijd nog eens een goeie. Het verhaal is dit keer voornamelijk gebaseerd op de film Paranormal activity, maar ook met Mama, Cabin in the woods, Evil dead (zelfs nog een week voor hij in de vs uitkwam), Inception, Black swan en Rise of the planets of the apes wordt er gespot.

  De film begint al hilarisch Midden in de opnames van hun sekstape worden Lindsay Lohan en Charlie Sheen gestoord door een paranormale entiteit. Lohan raakt bezeten en vermoordt Charlie. Zijn lichaam wordt enige tijd later teruggevonden, maar van zijn kinderen is er geen spoor. Tot ze worden gevonden in een huisje in het bos, ze worden onder toezicht van een instituut bij Charlie's broer en diens vriendin Jody ondergebracht. Jody merkt al snel dat er iets vreemd aan de hand is.

  Na dit sterke begin gaat het ietsjes omlaag met de humor maar voor mij bleef die net goed genoeg om mij te amuseren en dat is wat je bij een film als die moet doen. Om een film als Scary Movie goed te vinden moet je best wel de films gezien hebben naar waar er word verwezen zodat je de grappen kunt begrijpen en daar had ik nu echt wel geluk mee want het merendeel van de films had ik gezien. Er wordt zelf een verwijzing gegemaakt naar een film die nog moet uitkomen namelijk fifthy Shades of grey, heb het boek niet gelezen maar dankzij de verhalen van de vrouw thuis begreep ik ook deze grap zonder enkel probleem.

            

  Studio: Dimension Films
  Release: 12 April, 2013
  Regie: Malcolm D. Lee
  Schrijver: David Zucker, Pat Proft
  Cast: Ashley Tisdale, Erica Ash, Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Simon Rex, Molly Shannon, Terry Crews, Marisa Saks, Heather Locklear, Jasmine Guy, Angie Stone, Kate Walsh, Angela "Big Ang" Raiola, Sherée Whitfield, Mike Tyson, Audrina Patridge, Kendra Wilkinson, Katt Williams, Snoop Dogg, Jerry O'Connell
  Genre: KomedieHorror

  volg ons op twitter @Gellimo

  en op Facebook op de films en series pagina