• The Host Review

  84250.jpgSci-Fi film 2 is achter de rug, en eerlijk gezegd het was niet wat ik verwacht had. Ik ga toegeven ik had geen idee dat de film een verfilming was van een boek van Stephenie Meyer, auteur van de Twilight saga. Ik ben uit gegaan van de teaser trailer die ik ooit gezien had, en afgaand op die teaser trailer ben ik bedrogen uitgekomen.

  Maar dat wil niet zeggen dat dit een slechte film is integendeel het is een hele goede film, maar ik verwachte meer iets zoals "the invasion" of zelfs meer dat dit de engelstalige versie was van de gelijknamige japanse film. Nu ik heb nog geen enkelen boek gelezen van Stephenie Meyer maar de ik heb wel al de Twilight films gezien en die konden mij zeker bekoren net zoals deze the host.

  De film is niet zo succesvol als de twilight saga en werdt door heel veel mensen afgeschreven als zwak maar ergens is dit normaal het is niet omdat er 1 reeks van boeken verfilmd wordt dat een andere reeks van de zelfde auteur ook een onmiddelijke wereld hit wordt.

  ik denk dat de meeste critici zich veel te hard hebben laten beinvloeden door haar eerdere verhalen. Persoonlijk vond ik dit een mooie film het duurder wel even voor hij mij aansprak mede door mijn gedacht wat het ging worden maar eenmaal het verhaal vorderde wou ik hem echt uitkijken. 

  Nu als je Twilight kent dan weet je dat die film dat een romatische film was met een duister kantje, nu The Host is het zelfde maar dan met een Sci-Fi kantje beter kan ik de film niet omschrijven.

   

  het verhaal: De Aarde wordt bewoond door een intelligent buitenaards ras, bekend als de 'Souls'. Hoewel ze een vredig ras zijn, kunnen de Souls enkel overleven door een gastlichaam over te nemen. Op die manier nemen ze ook de controle over de gedachten over. In een poging om de geheime verblijfplaats van een aantal van de laatst overgebleven menselijke verzetshaarden te ontdekken, heeft de Soul Wanderer bezit genomen van het lichaam van Melanie Stryder een van de weinig overgebleven mensen.

  De Wanderer komt echter tot de verontrustende vaststelling dat Melanie een vechter is en haar gedachten gedeeltelijk kan afschermen om te voorkomen dat andere overgeblenven mensen gevonden worden. Naarmate de tijd verstrijkt begint Wanderer sympathie te voelen voor Melanie en haar liefde voor haar broer Jamie en haar partner Jared Howe. Wanderer wordt verscheurd tussen loyaliteit aan haar eigen ras en haar bloeiende liefde voor de mensen in haar herinneringen.

  Volg ons op twitter @gellimo

  en op Facebook op de films en series pagina


 • Thor: The Dark World Trailer

  marvel, disney, comicbook, action, franchise, adventure, fantasy, chris hemsworth, jaimie alexander, tom hiddleston, natalie portman, kat dennings, anthony hopkins, rene russo Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van Duistere Elven onder leiding van de wraaklustige Malekith wil het universum in duisternis onderdompelen. Wanneer zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn tegen deze vijand, zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd moeten aangaan, die hem opnieuw zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen tot de ultieme opoffering voor de redding van onze wereld.

  Studio: Marvel Studios
  Release: 8 November, 2013
  Regie: Alan Taylor
  Schrijver: Robert Rodat, Don Payne, Stan Lee
  Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Jaimie Alexander, Idris Elba, Zachary Levi, Stellan Skarsgard, Christopher Eccleston, Kat Dennings, Adewale Akinnuoye-Agbaje
  Genre: Actie, Avontuur
  volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina
 • R.I.P.D. trailer

  universal pictures, action, comedy, crime, sci fi, jeff bridges, ryan reynolds, marisa miller, james hong, stephanie szostak Jeff Bridges en Ryan Reynolds spelen de hoofdrol in het 3D actie-avontuur R.I.P.D. ze zijn twee agenten verzonden door het bovenaardse Rust In vrede departement,

  ze beschermen de levenden van een steeds meer destructieve aantal zielen die weigeren om op vreedzame wijze naar de andere kant te gaan. 

  Veteraan sheriff Roy Pulsifer (Bridges) heeft zijn carrière doorgebracht bij de legendarische politie eenheid beter bekend als R.I.P.D. Hij volgt monsterlijke geesten die vermomnd zijn als gewone mensen. Zijn missie? Hen arresteren en het berechten van een speciale soort van criminelen die proberen te ontsnappen aan hun definitief lot, door zich te verbergen onder de nietsvermoedende mensen op aarde.

  Als Roy wordt toegewezen aan voormalig top detective Nick Walker (Reynolds) als zijn junior officier, moeten de nieuwe partners hun koppigheid omzetten in teamwerk, zeker wanneer ze een complot ontdekken dat het leven zoals we dat kennen kan vernietigen. De twee moeten het kosmisch evenwicht herstellen als de tunnel naar het hiernamaals begint met het verzenden van boze zielen naar de aarde.

  R.I.P.D. is geregisseerd door Robert Schwentke (red) en geproduceerd door Neal H. Moritz (Fast & Furious serie, I Am Legend), Mike Richardson (Hellboy, Hellboy II: The Golden Army) en Michael Fottrell (Fast & Furious serie, Live free of Die Hard). 

  Studio: Universal Pictures
  Release: 19 Juli, 2013
  Regie: Robert Schwentke
  Schrijver: Phil Hay, Peter M. Lenkov (graphic novel), Matt Manfredi
  Cast: Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon, Mary-Louise Parker, Stephanie Szostak, Robert Knepper, James Hong, Marisa Miller, Mike O’Malley, Devin Ratray
  Genre: Actie, Komedie, Misdaad, Sci fi
  volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina