• A good day to Die hard review

  38417.thumb.jpgAl een tijdje stond deze film op mijn verlanglijstje  en no noncense actiefilm boordevol actie. Dit wist ik al voor ik de film bekeken had want dit is nu eenmaal het recept van de die hard films. Wat ik ook wist was dat er momenten zouden zijn dat je denkt van dit is er nu echt wel over, dit was ook zo in elke die hard film.

  Dus weinig punten waar  de film je nog kan verrassen of tegen vallen. Verrassen dat heeft de film mij niet gedaan maar tegengevallen dat is iets anders, het rare is dat het hier om het verhaal gaat. Waar die hard 4.0 nog een degelijk verhaal heeft en alles vrij goed is opgebouwd vind ik dat men nu er echt met hun klak hebben naar gesmeten.

  En niet enkel het verhaal is niet goed ook de dialogen ( ik weet het waar kijk ik nu naar) waren zo slecht dat het mij echt stoorde zo zegt Bruce Willis bijna 50 keer jezus , verdomme. Ik weet hij wordt nu al wat ouder maar als hij moeite heeft om zijn tekst te onthouden dan kan hij beter stoppen ipv van de teksten belachelijk simpel te houden.

  Nu de film zit zoals ik al melde vol met schietpartijen, ontploffingen en achtervolgingen en er vallen een pak doden behalve onze helden zij zijn ondanks alles niet kapot te krijgen en geloof me ze krijgen het hard te verduren. Deze 5de die hard was voor mij de zwakste in de reeks en dan is het voor mij simpel stop er mee om voort te deren op oude succesen en mensen geld uit hun zakken te halen.

  Het verhaal:  John McClane verneemt dat zijn zoon (van wie hij totaal is vervreemd) opgesloten zit in een Russische gevangenis.  McClane reist bijgevolg naar Moskou. Hij is amper geland of de hel barst los waardoor vader en zoon af te rekenen krijgt met de Russische mafia.

  Studio: 20th Century Fox
  Release: 14 Februari, 2013
  Regie: John Moore
  Schrijver: Skip Woods
  Cast: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Yulia Snigir, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Anne Vyalitsyna
  Genre: Actie, Misdaad, Thriller

  volg ons op twitter @gellimo
  en op Facebook op de films en series pagina

 • 2B blundert met The Transporter tv serie en plots stoppen grimm

  images.jpgOp 2B kan je vanag zondag 17 Februari kijken naar de tv serie transporter, de serie is gebasseerd op de gelijknamge films. Nu ik dacht dit is nu niet een serie die ik elke week wil gezien hebben maar we geven het toch een kans.

  En dat hebben we gedaan en het zal bij die eerste aflevering blijven. Dit is een zeer flauw afkooksel van de film. De serie speelt zich af in het zuiden van Frankrijk en oké er wordt terug met een Audi gereden en daar stopt het voor mij. Het personage dat Jasont statham speelde in de film was zeer nors en en terug getroken terwijl Chris vance meer loopt te glimlachen dan iets anders + breekt hij in de eerste aflevering met de regels die hij zelf opgesteld heeft. Nee deze serie ga ik dus echt wel aan mij laten voorbij gaan.

  Maar mijn grotere ergenis kwam nadien. Al een gruime tijd is zondag avond voor mij 2B avond eerst covert affairs (oke het is een herhaling)  dan had je continium, grimm en te walking dead. nu continium dat eerste seizoen is voorbij dus een andere serie mocht wel maar Grimm zat nog maar aan zijn 7 aflevering van het tweede seizoen en daar stoppen ze dan zo plots mee om ons op zondag films te laten zien die we al honderkeer gezien hebben.

   

   

  images.jpg

  Ik weet niet wie het ginds in zijn kop gehaald heeft om dit te doen maar in mijn ogen is dit het grootste kieken dat rondloopt op deze aardkloot. Het ligt misschien weer allemaal aan mij maar ze hadden nu nog eens een serie die langer duurde dan 1 seizoen (zie the event, the finder, tera nova) en dan plots bye bye.

  volg ons op twitter @gellimo

  en op facebook op de films en series pagina

 • Fast & Furious trailer

  universal pictures, action, franchise, thriller, vin diesel, paul walker, dwayne johnson, jordana brewster, michelle rodriguez, tyrese gibson, sung kang, gal gadot, ludacris, elsa pataky, luke evans Sinds Dom (Diesel) en Brian (Walker) in Rio een maffia baas omverwierpen lieten ze hun bemanning achter met 100 miljoen dollar, en hebben ze zich verspreid over de hele wereld. Maar hun onvermogen om terug naar huis te keren en een leven te hebben zonder voor altijd op de vlucht zijn maakt hun leven onvolledig. Ondertussen, volgt Hobbs (Johnson)  een organisatie van dodelijk  huurlingen in 12 landen, waarvan het brein (Evans) wordt geholpen door een meedogenloze onderbevelhebber, iemand waarvan Dom dacht dat deze dood was. Hobbs vraagt Dom om zijn elite team bijeen te roepen om de huurlingen te stoppen en in ruil krijgen ze volledige gratie voor elk van hen zodat ze kunnen terugkeren en zo terug iets te maken van hun leven.

  Studio: Universal Pictures
  Release: 24 Mei, 2013
  Regie: Justin Lin
  Schrijver: Chris Morgan
  Cast: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Joe Taslim, Gina Carano, Jordana Brewster, Gal Gadot, Sung Kang, Tyrese Gibson, Ludacris
  Genre: Action,  Thriller
   
  Volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina