• Olympus has fallen Trailer

  filmdistrict, action, thriller, gerard butler, aaron eckhart, morgan freeman, angela bassett, dylan mcdermott, ashley judd, melissa leo, rick yune Wanneer het witte huis (geheime Code: "Olympus") wordt ingenomen door een terroristisch meesterbrein en de president wordt ontvoerd, zit Mike Banning en eerloos ontslagen agent van presidentiële garde vast in het gebouw. Als het nationaal veiligheidsteam zich klaar maakt om te reageren, zijn zij gedwongen om zich te baseren op de info die Banning hen geeft om zo het witte huis terug te veroveren, de President te redden en zo nog een grotere ramp af te wenden.

  Als ik de beelden zag kreeg ik plots een een flashback naar de under siege films met Steven Seagal. Die films vond ik best wel oke dus kijken we nu al uit naar deze film.

  Studio: FilmDistrict
  Release: 18 April, 2013
  Regie: Antoine Fuqua
  Schrijvers: Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt
  Cast: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Dylan McDermott, Ashley Judd, Melissa Leo, Rick Yune
  Genre: Actie, Thriller

  volg ons op twitter @gellimo
  en op Facebook op de films en series pagina
 • Red 2 Trailer

  summit entertainment, action, crime, comedy, franchise, bruce willis, john malkovich, mary louise parker, anthony hopkins, helen mirren, catherine zeta jones, byung hun lee, brian cox, neal mcdonough In Red 2, het vervolg op the wereldwijde actie-komedie hit "REd", schakeld ex CIA-agent Frank Moses zijn onwaarschijnlijk team van elite agenten in voor een wereldwijde zoektocht naar een vermist nucleaire draagbaar apparaat. Om te slagen, moet ze een leger van meedogenloze moordenaars, terroristen en machtsgeile regerings ambtenaren die allen popelen om het wapen in handen te krijgen afschudden. De missie neemt Frank en zijn bonte bemanning naar Parijs, Londen en Moskou. Kansloos en in de minderheid, hebben ze alleen hun sluuw verstand, hun old-school vaardigheden en elkaar om op te vertrouwen, terwijl ze proberen om de wereld te redden en te blijven leven tijdens het proces.

  Studio: Summit Entertainment
  Release: 2 Augustus, 2013
  Regie: Dean Parisot
  Schrijvers: Warren Ellis (graphic novel), Cully Hamner (graphic novel), Erich Hoeber, Jon Hoeber
  Cast: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones, Byung Hun Lee, Brian Cox, Neal McDonough
  Genre: Actie, Komedie, Misdaad

  Volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de film en series pagina
 • The Hobbit: An Unexpected Journey review

  new line,fantasy,adventure,book,franchise,andy serkis,ian mckellen,martin freeman,richard armitage,rob kazinsky,aidan turner,graham mctavish,john callen,stephen hunter,mark hadlow,peter hambleton,james nesbitt,adam brown,cate blanchett,ken stott,sylvester mccoy,mikael persbrandt,ryan gage,jed brophy,william kircher,saoirse ronan,elijah wood,internationalAl een tijdje waren de fans van The lord of the rings aan het wachten op The Hobbit: An Unexpected Journey, en ik was een van deze fans die niet kon wachten om de film te bekijken. Nu zoals iedereen al weet ben ik geen fan van boeken en kan ik de film en het boek niet vergelijken, dus is mijn mening over de film enkel gebasseerd op wat ik gezien heb.

  Peter Jackson neemt ons terug naar midden aarde een plaats waar elfen, dwergen, trollen en andere mysthische wezen leven, en ook de hobbits die we nog kennen uit The lord of the rings trilogie. Dit maal verteld Bilbo Baggins de oom van Frodo hoe hij een echte aventurier werd.

  Het eerste half uur van de film is vrij komsich, zo heb je het gevoel dat je naar een komedie aan het kijken bent, waardoor je toch met nog meer ongeduld zit te wachten op het echte avontuur. Ik kreeg echt kippenvel toen de dwergen het lied Over The Misty Mountains Cold begonnen te zingen vanaf toen wist ik nu gaat het beginnen.

  Voor de rest is weer alles het zelfde als in de Lord of the rings films, prachtige locaties, nog prachtigere speciale effecten kortom subliem zoals we verwacht hadden. Het is voor mij nu weer afwachten tot de volgende film uit komt om terug weg te dromen in deze wonderbaarlijke wereld.

  Het verhaal: vele jaren terug was er een dwergenkoninkrijk Erebor genaamd waar alles en iedereen samen kwamem, de dwergen waren heel behendige gouddelvers en hadden in de loop der jaren een imens grote schat verzameld. Maar deze schat verliezen ze als de grote draak Smaug de stad vernietigd en zich over de schad ontfermd.

  De dwergen kunnen niets anders doen dan vluchten en op zoek naar een nieuwe verblijfplaats. De meeste dwergen lijken vrede te nemen met hun nieuwe thuis maar Thorin Eikenschild de zoon van de overleden dwergen koning wil samen met 12 andere dwergen hun rechtmatige thuis weer opeisen met de hulp van tovenaar Gandalf en de hobbit Bilbo Baggins maken ze zich klaar voor een prachtig avontuur.

  Studio: Warner Bros Pictures
  Release:  19 December, 2012
  Regie: Peter Jackson
  Schrijvers: Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro
  Cast: Andy Serkis, Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Rob Kazinsky, Aidan Turner, Graham McTavish, John Callen, Stephen Hunter, Mark Hadlow, Peter Hambleton, James Nesbitt, Adam Brown, Cate Blanchett, Ken Stott, Sylvester McCoy, Mikael Persbrandt, Ryan Gage, Jed Brophy, William Kircher, Saoirse Ronan, Elijah Wood
  Genre: Advontuur, Fantasie
  volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina