• Evil Dead Trailer en Carrie Teaser trailer

  Remakes van horror films zitten de laatste jaren in de lift, zo kregen we de laatste jaren een remake van the texas chainsaw massacre, Halloween, nightmare on elmstreet, Friday the 13th een voor een waren het cult klassiekers die heropgefrist werden. Nu is het tijd om twee om twee andere cult horror films in een nieuw jasje te steken. De eerste wordt door de meesten gezien als de top horror film allertijden namelijk Evil Dead, ik heb de originele nooit uitgezien omdat het voor mij te gruwelijk was en afgaand op de trailer weet ik niet of ik deze film ooit wel zal bekijken. Ik hou van horror films maar er zijn zo een paar films die er bij mij toch over gaan.

  evil_dead-r.jpghet verhaal: Vijf jongeren komen terecht in een afgelegen vakantiehuisje waar zij iets vreemds ontdekken, een zogenaamd ‘Boek der Doden.’ Onbewust van de effecten van dit boek, lezen zij een aantal passages op, hetgeen vervolgens demonische krachten ontketent. Deze duistere krachten nemen één voor één de jongeren over totdat er nog maar ééntje overblijft: Mia (Levy). Zij moet het nu tegen haar eigen vrienden opnemen om in leven te blijven. Dit is de red band trailer en laat ik jullie waarschuwen dit zijn echt gruwelijke beelden.


  De tweede film is de remake van Carrie een van de top verhalen van Stephen King, dit is een film waar ik het origineel van bekenen heb en nadien ook het vervolg, deze film is dan een meer mildere horror film, maar ondanks dat werd dit toch een cult horrorfilm en de scene van het schoolbal werd een van de beste scenés in de horror films.

  psize.php.jpg


  het verhaal: De verlegen middelbare scholiere Carrie White (Chloë Grace Moretz) wordt opgevoed door haar angstaanjagend religieuze moeder Margaret (Julianne Moore). Wanneer ze de pubertijd bereikt, komt ze in aanraking met haar verwoestende telepathische krachten. Wanneer haar klasgenoten vervolgens het eindejaarsbal gebruiken als excuus om haar te vernederen voor de hele school, besluit ze deze dodelijke krachten in te zetten   

 • The Amazing Spiderman review

  The Amazing Spider-Man Banner For SpoilerTV By A5J4DX.png

  Toen men na Spiderman 3 zei dat men heel het spiderman verhaal terug opniew gingen brengen maar dan helemaal anders dacht ik bij mezelf komaan mensen waarom doe je gewoon niet verder. Ik ben niet voor verandering in films dus dacht ik dat het niet echt goed ging komen. De film werd niet meer geregisseerd door Sam Raimi maar door Marc Webb die eerder al 500 Days of summer bracht. Maar dat was niet de enige verandering ook heel de cast werd verniewd, zo speeld niet meer Tobey Maguire de rol van onze held maar ging dit maal de eer aan  Andrew Garfield (The Social Network). Eerst had ik zo iets van dit is nu toch niet de juiste persoon voor de rol maar dit was voor ik de film echt had bekeken.

  Het verhaal is iets anders dan in de vorige fims maar er zit wel dezelfde lijn in waardoor je wel ongeveer weet wat er gaat komen en dan heb je het gevoel alles weer opniew te beleven. Het eerste deel van de film heb je dus geld uitgegeven om iets te zien wat je voor 60% al gezien hebt. Maar de maker wilden dat het verhaal terug opniew verteld werd en dan kan men niet alles door elkaar gooien.

  Spiderman ziet er nu veel beter uit zijn pak is veel hipper, en het web spuit niet meer uit zijn handen maar door twee toestelletjes dat Parker gemaakt heeft. Het klinkt iets logischer dan in de eerste films waar het web precies uit het pak kwam.

  Nu ik vond The Amazing spiderman wel geslaagd, maar ik hoop dat men bij de volgende film, en ja die komt er in 2014, dat men het qua verhaal helmaal over een ander boeg gooien zodat men nu echt met een nieuwe reeks kan beginnen zonder de link te leggen naar de ander spiderman films, ik kijk er in ieder geval al naar uit maar wat hadden jullie nu anders verwacht.

  Volg ons op twitter @ gellimo

  en op Facebook op de films en Series pagina

   

 • Iron Man 3 Trailer

  psize.php.jpgMarvel Studios zet in Iron Man 3 de briljante industrieel Tony Stark/Iron Man tegen een vijand wiens bereik geen grenzen kent.Als Stark zijn persoonlijke wereld vernietigdwordt door zijn vijand vindt, maakt hij zich op voor een schrijnende zoektocht naar degenen die verantwoordelijk zijn. Deze reis, zal telkens zijn moed testen. Met zijn rug tegen de muur, wordt Stark overgelaten om te overleven door zijn eigen apparaten, hij moet een beroep op zijn vindingrijkheid en instincten om de mensen die hem dierbaar zijn te beschermen. Als hij zijn weg terug vecht, ontdekt Stark het antwoord op de vraag die hem al lang  achtervolgd: maakt de man het pak of maakt het pak de man?

  Studio: Marvel Studios
  Release: 3 Mei, 2013
  Regie: Shane Black
  Schrijver: Shane Black, Drew Pearce
  Cast: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Ben Kingsley, Guy Pearce, James Badge Dale, Ashley Hamilton
  Genre: Actie,

  Volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina