• Red lights trailer

  : millenium films,momentum,thriller,international,cillian murphy,sigourney weaver,robert de niro,elizabeth olsenpsychologe Margaret Matheson doet al jaren onderzoek naar paranormale activiteiten en probeert zo een wetenschappelijke uitleg te geven. Samen met haar assistent Tom Buckley richten ze hun pijlen op de wereldberoemde helderziende Simon Silver, ze zijn er van overtuigd dat hij een oplichter is. Als Matheson plost sterft nadat ze een afspraak had met Silvers medewerkers wil Buckley zeker bewijzen dat Silver een oplichter is en dat hij achter haar dood zit.

   

  Studio: Millennium Films
  Release: 29 Augustus 2012
  Regie: Rodrigo Cortés
  Schrijver: Rodrigo Cortés
  Cast: Robert De Niro, Sigourney Weaver, Cillian Murphy, Elizabeth Olsen
  Genre: Thriller

  volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina
 • Prometheus review

  20th fox, action, drama, sci fi, noomi rapace, michael fassbender, charlize theron, idris elba, sean harris, kate dickie, logan marshall green, patrick wilsonAls kind keek ik toevalling bij een vriend naar de film Alien van Ridley Scott, net op het moment dat de alien uit de buik van een persoon breekt. Jaren ben ik bang geweest voor deze film maar naar mate ik ouder werd begon het horror gernre mij meer en meer te intresseren en heb ik ondertussen al de alien films gezien.

  De originele films blijven de beste en ik was dan heel blij dat Ridley Scott met prometheus op de proppen kwam. Er was wel een waas van twijfel over de film want was het nu een prequel van de Alien films of niet. Het heeft dan ook lang geduurd voor Scott het toegaf dat het hier inderdaad om een prequel ging.

  Toen ik dat hoorde wist ik zeker dat ik de film wou zien, maar ik denk dat mijn verwachtingen veel te hoog lagen want persoonlijk vond ik dat de film maar wat aan de flauwe kant was. Nu een collega van mij vondt de film dan wel weer goed, maar hij wist totaal niet wat te verwachten.

  Als ik dan mijn hoge verwachtingen even opzij zet en dan de film op een andere manier bekijk dan moet ik mijn collega gelijk geven. de speciale effecten zijn goed, het verhaal steek ook goed in elkaar en de cast levert echt goed werk. Je hebt soms spanning en dan weer prachtige beelden en dan weer diepgaande dialogen. En als ik er dan over nadenk dat had je bij de originele alien film ook het begon daar ook pas griezelig te worden tegen het einde.

  Nu ben ik van 1 ding niet zeker en dat is dat Ridley Scott het bij deze film gaat laten, want het einde van de film geeft een mogelijkheid om nog een film te maken afwijkend van het hele Alien gebeuren en zo zou prometheus weer een begin kunnen zijn van een triologie maar dat zal de toekomst ons wel uitwijzen.

  Het verhaal: wetenschappers ontdekken in de toekomst grot tekeningen op verschillende continenten uit verschillende tijdperken die een bepaald sterren systeem moeten voorstellen. De wetenschappers gaan er van uit dat op deze tekeningen de makers van het menselijk ras worden afgebeeld en ook waar men ze kan vinden.

  De wetenschappers zouden heel graag contact willen opnemen met deze "Engineers" en hen vragen waarom ze ons gemaakt hadden en waarom ze ons nadien achter gelaten hebben. Ze overtuigen Peter Weyland de rijke eigenaar van de the Weyland company om hun expeditie te te financieren.

  Hij gaat akkoord en stuurt hen in het ruimteschip Prometheus naar de desbetreffende planeet, maar als ze toekomen ontdekken de wetenschapppers dat alles niet was zoals ze gehoopt hadden

  Studio: 20th Century Fox
  Release: 30 Mei, 2012
  Regie: Ridley Scott
  Schrijver: Damon Lindelof, Jon Spaihts, Ridley Scott
  Cast: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Sean Harris, Kate Dickie, Logan Marshall-Green, Patrick Wilson
  Genre: Actie, Drama, Sci fi

  volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina

   

 • Hansel & Gretel: Witch Hunters trailer

  paramount,action,comedy,book,fantasy,jeremy renner,gemma arterton,famke janssen,peter stormare,derek mears,thomas man read more at http:www.traileraddict.comtrailer,hansel,gretel,witch hunters,trailer15 jaar nadat Hans en Grietje de heks dode zijn ze nog steeds bezig met met het doden van heksen. Door de jaren heen zijn ze de beste heksen doders van de wereld geworden. zZe worden opgeroepen door de burgemeester van het stadje Augsburg om in het bos nabij een heks te doden die van plan is om al de jonge kinderen te vermoorden tijdens een grote heksen bijeenkomst. het werk van Hans en Grietje wordt niet makkelijker op als de brutale Sheriff Berringer de macht in Augsburg neemt en zelf een heksen jacht start waar niemand word ontzien.

  Studio: Paramount Pictures
  Release: Februari, 2013
  Regie: Tommy Wirkola
  Schrijver: Dante Harper, Tommy Wirkola
  Cast: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Peter Stormare, Derek Mears, Thomas Mann
  Genre: Actie, Comedie, Fantasie

  volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina