• Nieuw op 2B touch

  MV5BNTI3OTcwNTk3Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNzA3NzAzNw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpgNu we het einde gekregen hebben van the Event komt 2B af met een nieuwe serie touch. De serie zal iedere maandag uitgezonden worden omstreeks 20:35.

  Het eerste wat ik onmiddellijk gaan opzoeken ben is of de serie meerdere seizoenen heeft, want de laatste grote series op 2b hadden maar 1 seizoen, Terra nova daar konden ze weinig aan doen, ze hebben de serie aangekocht vlak na de release en na het einde van het seizoen werd beslist om er mee te stoppen. Maar the event was al een hele tijd gedaan in de VS en daar wisten ze normaal wel dat de serie zou stoppen na 1 seizoen met een clifhanger van je welste.

  Dus daarom mijn eerste werk controleren of het de moeite was om te kijken. De serie telt 13 afleveringen maar zal wel geen 13 weken worden uitgezonden waarschijnlijk worden er weer twee afleveringen op 1 avond uitgezonden en dat vind ik persoonlijk jammer want hier wordt dan geen rekening gehouden met mensen die vroeg hun bed in moeten. gelukkig heb ik een digicorder en kan ik de serie opnemen en later bekijken.

  De hoofdrol van de serie wordt vertolkt door Kiefer Sutherland die we allemaal nog kennen van 24 dus toch geen kleine naam. Het plot van de serie gaat als volgt Martin Bohm is een weduwenaar die zijn vrouw verloor in de WTC-torens tijdens de aanslagen van 9/11. In zijn eentje probeert hij de zorg voor zijn autistisch zoontje Jake op zich te nemen. En dat verloopt niet van een leien dakje.

  De 11-jarige knaap laat zich immers nooit aanraken en heeft al sinds zijn geboorte geen woord gezegd. Jake heeft één grote obsessie: cijfers.

  Door die cijfers heen ziet Jake patronen. Patronen die alles bepalen: het verleden, het heden en de toekomst, met één grote constante: alles en iedereen is met elkaar verbonden.

  De serie werd geproduceerd en gemaakt door Tim Kring die eerder al zorgde voor de serie: Heroes en dit wetende ga ik er vanuit dat het een echte top serie is, ik was hele grote fan van heroes.

  de serie werd genomineerd voor 2 Emmy awards en 1 teen choice award.

  ik kijk er alvas naar uit

  volg ons op twitter @gellimo

  en op facebook op de flms en seris pagina

   

 • the Apparition trailer

  warner bros, horror, thriller, supernatural, paranormal, ashley greene, sebastian stan, tom felton, julianna guill, luke pasqualino, suzanne ford Read more at http://www.traileraddict.com/trailer/the-apparition/trailer#LQIv8ErDFV0Qc0rb.99Wanneer angstaanjagende gebeurtenissen beginnen in hun huis, ontdekkenl Kelly (Ashley Greene) en Ben (Sebastian Stan) dat ze zijn wordt geterroriseerd door een aanwezigheid die per ongeluk tijdens een universiteit parapsychologie experiment is opgeroepen.

  De gruwelijke verschijning voed zich via hun angst en kwelt hen naar waar ze ook vluchten. Hun laatste hoop is een expert in het bovennatuurlijke (Tom Felton), maar zelfs met zijn hulp is het misschien al te laat om hen te redden van deze verschikkelijke kracht

  Studio: Warner Bros Pictures
  Release: 24 Augustus, 2012
  Regie: Todd Lincoln
  Schrijver: Todd Lincoln
  Cast: Ashley Greene, Sebastian Stan, Tom Felton, Julianna Guill, Luke Pasqualino, Suzanne Ford
  Genre: Horror, Paranormaal, bovennatuurlijk, Thriller

  Volg ons op twitter @gellimo
  en op de facebook pagina films en series
 • The last stand trailer

  psize.php.jpgArnold Schwarzenegger maakt zijn langverwachte terugkeer in zijn eerste hoofdrol na zijn gouverneurschap en dit in de actie thriller "the last stand" van regisseur Kim Jee-woon.

  Ray Owens stapt op bij de LAPD drugsbrigade nadat een operatie fout gelopen is en wordt hij sherrif in het rustige grens stadje Sommerton Junction. Hij hoopt daar rustig door te werken tot aan zijn pensioen.

   

  Maar dat plan valt in duigen als drugs baron Gabriel Cortez spectaculair ontsnapt uit een zwaar bewaakte FBI convooi, met de hulp van een bende huurmoordenaar onder leiding van de ijzige Burrell, begint Cortez de vlucht naar de U.S.-Mexico grens  in een speciaal uitgerust Corvette ZR1 racen ze richting Sommerton Junction.

  Het doet altijd goed om Der Arnold nog eens bezig te zien, is toch een van mijn jeugd helden geweest.

  Studio: Lionsgate
  Release: 18 Januari, 2013
  Regie: Kim Jee-Woon
  Schrijvers: Andrew Knauer, Jeffrey Nachmanoff
  Cast: Arnold Schwarzenegger, Zach Gilford, Forest Whitaker, Luis Guzman, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Eduardo Noriega, Peter Stormare, Harry Dean Stanton, Genesis Rodriguez
  Genre: Actie, Misdaad, Thriller
  Volg ons op twitter @gellimo
  en op facebook op de films en series pagina