• Man of steel teaser trailer

  warner bros, action, adventure, bts, comicbook, fantasy, franchise, henry cavill, teaserwe weten ondertussen dat er een nieuwe superman film uitkomt namelijk Man of steel, het wordt opnieuw een heel nieuw verhaal dus je mag al de vorige films vergeten. hier is de eerste teaser trailer.

  De jonge verslaggever genaamd Clark Kent (Henry Cavill) zwerft de hele wereld over om verslag uit te brengen over verschillende nieuwsonderwerpen. Wanneer hij wordt gedwongen om zijn geheime krachten te gebruiken om te hulp te schieten bij een crisis in West-Afrika, keert hij terug naar zijn geboortedorp Smallville om meer te weten te komen over zijn afkomst en hoe hij als held ter wereld is gekomen.


   

  Studio: Warner Bros Pictures
  Release: Juni, 2013
  Regie: Zack Snyder
  Schrijvers: David Goyer, Jonathan Nolan
  Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Antje Traue, Russell Crowe, Julia Ormond, Christopher Meloni, Harry Lennix
  Genre: Actie, Advontuur, Fantasie

  follow us on twitter @gellimo
  and of facebook at the films en series page
 • Chronicle review

  33385.thumb.jpgAls we films zien met mensen met superkrachten dan gaat het meestal over comic book verfilmingen, maar zo af en toe glipt er een film binnen die totaal niets met die comic boeken te maken heeft en toch krijgen we hier mensen te zien die over bovennaturlijke krachten beschikken.

  Chronicle is geen normale film zo word de film gezien van uit het oogpunt van een van de personages, hij neemt dit op mijn zijn draagbare camera. Nu dat feit was voor mij de reden dat ik de film op het eerste zicht niet wou zien ik had het gevoel dat we weer een blair witch toestand gingen te zien krijgen en hoe een groot succes die film ook was, ik vond hem maar niets. Maar dan dacht ik aan cloverfield ook een film die op die manier gemaakt was wel en toch wel zeker aangenaam was op te bekijken.

  Nu een vast verhaal zit in de film niet in en de scenes springen van de hak op de tak waardoor alles meer een documentaire gehalte krijgt in plaats dat van een speelfilm wat ik toch wel storend vond maar toch bleef ik kijken omdat ik me toch afvroeg wat de jongeren allemaal gaan doen met hun krachten. Wat ik wel raar vond was de kerel die zogezegd alles filmt de meest nutteloze prullen filmt maar niet het moment dat ze ontdekken dat ze plots bovennatuurlijke krachten hebben de eerste scene met hun krachten is eentje waar ze al aan het expermiteren zijn met hun krachten wat ik dan vrij onlogisch vind.

  uiteindelijk vind ik dat de film toch tegen viel en dit komt mede door de keuze van filmen hadden ze de film nu op een normale manier gemaakt met het verhaal dat ze hadden dan had dit zeker een topper geweest voor mij dan want de film werd door veel andere mensen toch als goed en vernieuwend beschouwd.

  het verhaal: het leven van Andrew,zijn neef Matt  en mede student Steve word overhoopgegooid als ze op een feestje nabij een bos een gat in de grond vinden als ze er in kruipen vinden ze een lichtgevende subtantie. Deze licht gevende substantie zorgt er voor dat de jongens plots dingen kunnen verplaatsen met hun gedachten en zelfs kunnen vliegen. Het drietal beginnen te experminteren met hun krachten eerst steken ze wat practical jokes uit maar als er echt gewonden vallen, begint de vrienschap basten te vertonen en ruzie tussen 3 vrienden met superkrachten dat voorspelt niet veel goeds.

  Studio: 20th Century Fox
  Release: 15 Februari, 2012
  Regie: Josh Trank
  Schrijvers: Max Landis, Josh Trank
  Cast: Dane DeHaan, Michael B. Jordan, Alex Russell, Michael Kelly
  Genre:  Sci fi, Thriller
 • The man with the iron fists trailer

  universal pictures, action, martial arts, adventure, redband, russell crowe, rza, lucy liu, rick yune, jamie chung, cung le, dave bautista, byron mannQuentin Tarantino presenteerd The Man with the Iron fist, een actie-avontuur die zijn inpiratie vond bij de kung-fu klassiekers.

  Sinds zijn komst in een Chinees dorp, word de stads smid gedwongen door radicale groeperingen om een uitgebreide selectie van wapens te maken.  Wanneer het potje van de clans overkookt over, richt  de vreemdeling zicht tot een oude energie en transformeerd zichzelf tot een menselijke wapen.  Als hij naast iconische helden tegen zielloze schurken vecht, moet hij zijn kracht bijeen rapen om de reder van zijn volk te worden.

  Studio: Universal Pictures
  Release: 2012
  Regie: RZA
  Schrijvers: RZA, Eli Roth
  Cast: Russell Crowe, RZA, Lucy Liu, Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le, Dave Bautista, Byron Mann, Daniel Wu, Pam Grier
  Genre: Actie, Advonutur, Martial arts

  follow us at twitter @gellimo
  and on facebook on the films en series page