• Alex Cross Trailer

  summit entertainment, action, thriller, rachel nichols, tyler perry, edward burns, john c mcginley, matthew fox, carmen ejogoDe rechercheur en psycholoog Alex Cross onderzoekt de gruwelijke moorden van de huurmoordenaar Michael Sullivan, bijgenaamd 'The Butcher'. Sullivan besluit Cross een dodelijke boodschap te sturen door diens vrouw in koele bloede te vermoorden. Cross is woedend en belooft dat dat hij de moordenaar tot het uiterste zal najagen. Sullivan is echter een meesterbrein onder de seriemoordenaars en weet Cross steeds te omzeilen en hem tevens naar een ethisch breekpunt te brengen, zowel als agent als vader. Maar dan ontdekt Cross bewijsmateriaal dat naar het onvoorspelbare wijst, een openbaring die alles kan veranderen...

  Studio: Summit Entertainment
  Release: October 19, 2012
  Regie: Rob Cohen
  Schrijvers: James Patterson, Kerry Williamson, Marc Moss
  Cast: Tyler Perry, Matthew Fox, Rachel Nichols, Edward Burns, Jean Reno
  Genre: Actie, Thriller

  follow us at twitter @gellimo
  and on faceboek at the films en series page


 • wrath of the titans review

  psize.php.jpgEen paar jaar terug waren films over griekse myhtologie in, zo had je Percy & the Olympians: The Lightning Thief en de voorganger van deze film Clash of the Titans. Deze deed het heel goed in de bioscopen en zoals verwacht dan komt er een vervolg.

  Ondertussen zijn we 10 jaar verder Perseus de haflgod zoon van Zeus leid en rustig leven als visser samen met zijn zoon Helius. Op een avond krijgt hij bezoek van Zeus die verteld dat de kracht van de goden aan het verdwijnen is en dit komt omdat de mensen niet meer in de goden geloven, en doordat de mensen niet meer geloven beginnen de muren van de ondergrondse gevangenis Tartarus lost te komen. in de  gevangenis zitten de titanen en  Kronos de vader van de griekse goden die daar door zijn zonen gevangen gezet werd toen ze kozen om de mensheid tegen hem te beschermen.

  Persius wil niet nogmaals vechten en laat Zeus weten dat hij niet mee ten strijde gaat, Maar als Zeus verraden wordt door zijn zoon Ares en zijn broer Hades en zijn krachten worden gebruikt om kronos terug te laten keren kan hij niets anders dan nog maal eens strijd aan te gaan tegen de goden.

  De film barst weer van speciale effecten, actie en avontuur en hij zit qua griekse mytologie ook heel juist in elkaar, en toch was de eerste film beter. Ja ik heb het al vaker gezegd misschien liggen de verwachtingen te hoog na de eerste film maar ik miste iets, vraag me niet niet wat want ik zou zo echt niet kunnen zeggen.

  Aan de cast van de film zou het niet liggen want met  Sam Worthington, Rosamund Pike, Bill Nighy, Édgar Ramírez, Toby Kebbell, Danny Huston, Ralph Fiennes en  Liam Neeson heb je mensen die al zeker hun strepen verdient hebben. De regie van de film werd verzogd door Jonathan Liebesman die eerder al zorgde voor Battle: Los Angeles.

  Het zal waarschijnlijk aan mij liggen dat ik de film minder goed vond dan de vorige maar dat wil niet zeggen dat jullie niet naar deze film moet gaan kijken want wie houd van griekse myhtologie, actie en avontuur zit met wrath of the titans aan het juist adres.

  Studio: Warner Bros Pictures
  Release: 28 Maart, 2012
  Regie: Jonathan Liebesman
  Schrijvers: Dan Mazeau, David Leslie Johnson, Steven Knight
  Cast: Sam Worthington, Ralph Fiennes, Liam Neeson, Danny Huston, Edgar Ramirez, Bill Nighy, Toby Kebbell, Rosamund Pike
  Genre: Actie, avontuur,fantasie

  follow us at twitter @gellimo

  and on facebook at the film en series page

 • Dredd trailer

  psize.php.jpgHet Amerika in de toekomst is een woestenij. Aan de oostkust, die loopt van Boston naar Washington DC, ligt Mega City One - een enorme, gewelddadige metropool waar misdadigers regeren in de chaotische straten. De enige kracht van orde komt door de stedelijke politie  "Rechters"genaamd die de gecombineerde krachten van rechter, jury en beul instant bezitten. Bekend en gevreesd door de hele stad, Dredd (Karl Urban) is de ultieme rechter hij is bezig met de stad te bevrijden van haar meest recente plaag-een gevaarlijke drug epidemie die gebruikers ervan alles in "Slo-Mo" laat ervaren, de werkelijkheid word herleid tot een fractie van de normale snelheid.  

  Dredd is niet de eerste keer dat we kennis maken met deze super flikken uit de toekomst in 1995 mocht Sylvester Stallone in de huid kruipen van de medogeloze rechter. De film werd geen succes en omdat we de laatste tijd weer bezig zijn om oudere film in een nieuw jasje te steken krijgt deze ook een herkansing hopelijk is hij veel beter dan de originele.

  Studio: Lionsgate
  Release: 21 September, 2012
  Regie: Pete Travis
  Schrijver: Alex Garland
  Cast: Karl Urban, Olivia Thirlby, Langley Kirkwood, Kevon Kane, Joe Vaz
  Genre: Actie, Avontuur, Sci fi

  follow us on twitter @gellimo
  and on facebook at the film en series page