• Battleship review

  34026.thumb.jpgBattleship de film gebasseerd op het wereld bekende spel zeeslag was een film die ik van zodra ik de trailer zag zeker moest gezien hebben. Zeker omdat het weer gaat over aliens die de aarde aanvallen maar ook omdat ik graag wou weten hoe ze de link gingen leggen met het spel. De regie van de film werd verzorgd door Peter Berg die ons al eerder "Hancock" bracht  en de hoofdrollen zijn voor Taylor Kitsch ( john carter) ,Alexander Skarsgard (Tue Blood), Liam Neeson en het acteer debuut van Rihanna.

  op Hawaii werd zo’n 5 jaar geleden een sterk signaal uitgezonden naar een planeet die volgend de wetenschappers op de juiste afstand staat van zijn ster om wel eens bewoont te kunnen zijn. Nu dus 5 jaar later komt er reactie maar niet de reactie waar men op hoopte, Vijf voorwerpen komen naar de aarde toegesneld en vallen op verschillende plaatsen op aarde in de oceaanen terecht, eentje valt net in de buurt van Hawaii waar op dat moment een internationale oefening word gehouden met verschillende zeemachten van de wereld.

  De oefening wordt stop gezet en Drie aanvalschepen worden vooruit gestuurd om te controleren wat er juist gebeurt is, de zeelui zijn er overtuigd van dat het bij de oefening hoort maar dat veranderd snel wanneer ze plots worden opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, ze kunnen niet meer comuniceren met alles dat zich buiten dit slagveld bevind dus is het zij alleen tegen de aliens.

  Ik heb al veel recenties gelezen en de meeste mensen beginnen te zagen over de dialogen het verhaal en de acteer prestaties maar die mensen missen vaak wat deze film moet doen en dat is amussement bieden en daar is deze film zeker in geslaagd. De actie is geweldig, de humor komt op de juiste momenten en de speciale efecten zijn om handen vinger bij af te likken wat wat meer moet het zijn?

  Voor de mensen die fan zijn van de tranformers films is battelship zeker een must om te bekijken. En ja hoor op een moment in de film kan je duidelijk de link tussen de film en het spel vinden.

  Studio: Universal Pictures
  Release: 18 April, 2012
  Regie: Peter Berg
  Schrijver: Jon Hoeber, Erich Hoeber
  Cast: Taylor Kitsch, Alexander Skarsgard, Brooklyn Decker, Rihanna, Liam Neeson, Hamish Linklater
  Genre: actie, avontuur
   
  follow us on twitter @gellimo
  and on facebook at the film en series page
 • Savage trailer

  universal pictures, crime, thriller, taylor kitsch, blake lively, aaron johnson, john travolta, benicio del toro, salma hayek, demian bichirdrievoudig oscar winnaar Oliver Stone keert terug naar het witte doek met de Thriller "Savage". Een film met een cast om u tegen te zeggen, Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch en Demian Bichir. De film is gebaseerd op de Don Winslow best-selling misdaadroman die uitgeroepen werd tot één van de New York Times' Top 10 boeken van 2010. 

  Laguna Beach ondernemers Ben (Johnson), een vreedzame en charitatieve boeddhist en zijn beste vriend Chon (Kitsch), een voormalige Navy SEAL en ex-huurling, hebben een lucratief zaak ze telen de beste marihuana die ooit ontwikkeld is en verkopen deze op een legale manier. Zij delen ook hun liefde met de buitengewone schoonheid Ophelia (Lively). Het leven is idyllisch in het Zuid-Californisch stadje... totdat het Mexicaanse Baja kartel besluit zich in de buurt te vestigen en vraagt dat het trio met hen samen wil werken, wat ze ook onmiddellijk weigeren.

  Het meedogenloze hoofd van het Kartel, Elena (Hayek), en haar wrede volgeling, Lado (Del Toro), onderschatten de onbreekbaar band onder deze drie vrienden, en ze besluiten om Ophelia te ontvoeren om zo de jongens toch nog te overtuigen.

  Ben en Chon beginnen met de hulp van de gladde  en corupte DEA agent (Travolta) — een schijnbaar onmogelijke oorlog tegen het kartel. En zo begint een reeks van steeds vicieuze trucs en manoeuvres in een woeste strijd van pure wilskracht.

  Studio: Universal Pictures
  Release: 6 Juli, 2012
  Regie: Oliver Stone
  Schrijvers: Shane Salerno, Don Winslow, Oliver Stone
  Cast: Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch, Demian Bichir
  Genre: Misdaad, Thriller

  follow us on twitter on @gellimo
  and on facebook at the film en series page
 • Spy Kids 4 3D: All The Time In The World review

  psize.php.jpgRobert Rodriguez brengt ons voor de 4 keer mee naar de wereld van de spy kids, een wereld waar zoals je het al zal raden kinderen spionen zijn. In deze film speelt Jessica Alba de ex-spionne Marissa Cortez Wilson, ze is de stiefmoeder van  tweeling Rebecca en Cecil maar dat verloopt niet zoals het moet. Cecil heeft geen problemen met zijn nieuwe moeder maar Rebecca vindt haar maar saai. Als Marissa bevalt van een dochtertje beslist ze om het spionen leven vaarwel te zeggen en zicht volledig te richten op de opvoeding van de kinderen.

  Maar als plots the timekeepr verschijnt wordt ze onmiddelijk terug in actieve dienst gezet. De time keepers wil de tijd in de wereld stil zetten, maar daarvoor heeft hij iets nodig dat in bezit is van Marissa. Alhoewel Marissa heeft het voorwerp net aan Rebecca gegeven, plots zitten de slechterikken achter de tweeling aan en ontdekken ze dat  hun moeder niet zo saai is zoals ze dachten.

  spy kids 4 3D: all the time in the world was een leuke kinderfilm de bol staat van de actie en avontuur en regelmatig een vleugje humor zoals het moet in dit soort film. Van de 3D kan ik echter niets zeggen omdat ik deze film gewoon op dvd gezien heb.

   

  Studio: Dimension Films

  Release: 9 november 2011

  Regie: Robert Rodriguez
  Schrijver: Robert Rodriguez
  Cast: Jessica Alba, Joel McHale, Jeremy Piven, Ricky Gervais, Alexa Vega, Daryl Sabara, Rowan Blanchard, Mason Cook, Danny Trejo, Antonio Banderas
  Genre: actie, avontuur, humor