• the dictator trailer

  82046.jpgOpperste leider Shabazz Aladeen gaf een groot geschenk aan de wereld toen hij besloot om geboren te worden. Hij was de zevende zoon van de glorieuze Wadiyan president voor het leven Omar Aladeen. Zijn moeder was een Air France stewardess die stierf tragisch aan een zuurstof te kort na de geboorte van de Aladeen de in 1982, Dit feit betekent hij nu 30 jaar oud is . Alle foto's die je misschien hebt gezien van Aladeen als een kind in de medio-70, met inbegrip van een grote van hem op de première van Saturday Night Fever, werd gemaakt door de corrupte zionistische westelijke media. 

  Shabazz Aladeenr (Sacha Baron Cohen) groeit op tot een dictator, hij zet zijn leven op het spel om er voor te zorgen dat de democratie nooit het land zal bereiken, dat hij zo liefdevol onderdrukt. Hij wordt uigenodigd om te praten voor de raad van de VN, Maar nog voor hij dit kan doen wordt hij ontvoerd. Hij wordt onherkenbaar gemaakt en los gelaten in het land waar wat hij het meeste haat.

  Studio: Paramount Pictures
  Release: 16 Mei, 2012
  Regie: Larry Charles
  Schrijvers: Sacha Baron Cohen, Alec Berg, Jeff Schaffer, David Mandel
  Cast: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, Ben Kingsley, Megan Fox, John C. Reilly, J.B. Smoove
  Genre: komedie

  follow us on twitter @gellimo
 • the host trailer

  The-Host-2013-movie-poster.jpgDe Aarde wordt bewoond door een intelligent buitenaards ras, bekend als de 'Souls'. Hoewel ze een vredig ras zijn, kunnen de Souls enkel overleven door een gastlichaam over te nemen. Op die manier nemen ze ook de controle over de gedachten over. In een poging om de geheime verblijfplaats van een aantal van de laatst overgebleven menselijke verzetshaarden te ontdekken, heeft de Soul Wanderer bezit genomen van het lichaam van Melanie Stryder, die werd gevangen genomen toen ze op zoek was naar haar familie. De Wanderer komt echter tot de verontrustende vaststelling dat Melanie haar gedachten gedeeltelijk kan afschermen om te voorkomen dat haar familie gevonden wordt. Naarmate de tijd verstrijkt begint Wanderer sympathie te voelen voor Melanie en haar liefde voor haar broer Jamie en haar partner Jared Howe. Wanderer wordt verscheurd tussen loyaliteit aan haar eigen ras en haar bloeiende liefde voor de mensen in haar herinneringen.

  Studio: Open Road Films
  Release: 29 Maart, 2013
  Regie: Andrew Niccol
  Schrijvers: Andrew Niccol, Stephenie Meyer
  Cast: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt, Frances Fisher
  Genre: Sci fi, Thriller

  follow us on twitter @gellimo
 • mission imposible: ghost protocol review

  paramount,action,suspense,franchise,tv,tom cruise,jeremy renner,simon pegg,paula patton,vladimir mashkov,michael nyqvist,josh holloway,lea seydoux,anil kapoorMission imposible: ghost protocol is de vierde film in de reeks en voor mij mogen er nog meer volgen, dit is nu een type van film dat ik nooit moe word. Veel mensen zullen nu wel zeggen van da meen je nu toch niet, maar toch is het zo. Ik ben verzot op spionage films ala james bond en mission imposible hoort zeker in dat rijtje. Als kind keek ik al naar de serie en nu moet ik elke film zeker gezien hebben en zolang deze goed zijn zullen ze door mij steed goed beoordeeld worden.

  Het verhaal van de film werd mede geschreven door Tom cruise (hoe kan het ook anders) en j.j. Abrahms je weet wel de man achter lost, fringe en nu ook Alcatraz en dat merk je aan het verhaal maar ook dat Abrahams soms acteurs van lost opnieuw in de picture brengt. In alcatraz hebben we Jorge Garcia alias hugo en in mission imposible ghost protocol heeft Josh Holloway alias Sawyer een bescheiden rolletje.

  Mission imposible brengt ons weer heel veel actie, geweldige gadgets en stunts om duimen en vingers van af te likken, en ik kijk al uit naar de volgende film in de reeks. Wat ik trouwens heel goed vind is dat ze in deze film om de spanning te breken regelmatig stukjes humor brengen en daar zorgt Simon pegg (hot fuzz, paul) voor.

  het verhaal:  Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin gebouw in Moskou, waar zij bezig waren met een topgeheime missie. Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team, echter moet hij op de vlucht gaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten om dat te kunnen doen. Hij moet niet alleen zijn onschuld zien te bewijzen, maar ook een nucleaire oorlog zien te voorkomen tussen de twee landen.

  Studio: Paramount Pictures
  Release: 16 December, 2011
  Regie: Brad Bird
  Schrijvers: J.J. Abrams, Josh Appelbaum, Tom Cruise, André Nemec
  Cast: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Léa Seydoux, Anil Kapoor
  Genre: Actie, komedie, Drama, thriller

  Folow us on twitter @gellimo