• The Cold Light of Day trailer

  summit entertainment, action, thriller, henry cavill, bruce willis, sigourney weaver, veronica echeguiWanneer Will Shaw (Henry Cavill) in Spanje aankomt voor een week lange zeil vakantie met zijn familie, is de jonge gestresst zakenman niet in een vakantiestemming .Zijn bedrijf ging over de kop en de gespannen relatie met zijn vader Martin (Bruce Willis) maakt alleen zaken nog erger. Maar wanneer de familie wordt ontvoerd door wat blijkt geheime agenten die alles doen om een mysterieuze koffer te vinden , moet hij  plotseling op de vlucht. Zijn hele wereld word omvergegooid wanneer zijn vader opnieuw verschijnt, en hem verteld dat hij een undercover agent is en verstrikt is in een intergouvernementele web van leugens en geheimen.

  Studio: Summit Entertainment
  Release: 6 April, 2012
  Regie: Mabrouk El Mechri
  Schrijvers: Scott Wiper, John Petro, Richard Price
  Cast: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver, Veronica Echegui, Oscar Jaenada, Caroline Goodall, Roschdy Zem, Joseph Mawle, Rafi Gavron, Emma Hamilton
  Genre: Actie, Thriller
 • Fringe terug op de Vlaamse tv

  Het is is eindelijk zo ver de mensen van Vt4 hebben besloten om de top serie Fringe van de maker van lost terug uit te zenden. al jaren ben ik fan van deze serie en heb ik al op mijn vorige blog en op deze gemeld dat dit een top serie is die hier zeker zou aanslagen.

  het uitzenduur vind ik wat minder namelijk om een zondag avond omstreeks 23:20 maar mensen met een digicorder kunnen deze programeren om zo de serie te bekijken

  hier onder de link naar de post over deze serie met de bijhorende trailer

  http://movie.skynetblogs.be/archive/2011/07/24/fringe.html

 • The Loft trailer

  Karl Urban, Wentworth Miller James Marsden,Matthias Schoenaerts,the loft,movie, Erik van looybijna iedereen heeft wel Loft gezien van Erik van Looy, behalve ik natuurlijk nederlandstalige films zijn niet mijn ding. Toen ik wist dat er een Amerikaanse versie kwam wist ik zeker dat ik deze film dan wel zou zien. En een paar dagen geleden was op tv een afleverign van God en klein pierke of zo iets over deze film en kon je de trailer al bekijken. Natuurlijk waren er slimmere mensen op het net dan mij die deze trailer al op het net gezet hebben, en zo kan ik deze dus aan jullie meedelen.

  Vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Geen van hen weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in een loft waarvan alleen zij de sleutel bezitten. Noodgedwongen proberen de vrienden uit te zoeken wat er gebeurd is en waarom, maar al vlug beginnen ze elkaar te wantrouwen en zal blijken dat ze veel minder van elkaar afweten dan ze oorspronkelijk dachten.

   

  Release: september 2012

  Regie: Erik Van Looy

  Schrijvers: Wesley Strick, Bart De Pauw

  Cast:  Karl Urba, James Marsden, Matthias Schoenaerts, Wentworth Miller, Eric Stonestreet

  Genre: Actie, Drama, Thriller