• Word het vlaamse tv land een beetje wakker

  De afgelopen jaren is het op de vlaamse tv zenders een beetje beter geworden met de series, zo heb je hawai five-o, the mentalist, bones, ncis los angeles enz. de zenders weten nu beter de series uit te kiezen maar ze hebben nog allemaal 1 groot probleem en dat is de herhalingen zo zien we het eerste seizoen van hawai five-o voor de twee de keer, the big bang theorie krijgen we weer is op onze tv te zien en dan zwijgen we nog maar over de herhalingen van heel de csi reeks en dat is toch een beetje onbegrijpelijk.

  Waar sommige zenders ook heel goed in zijn is om series om een on menselijk uur uit te zenden, zo krijgen we battle star galactica tegen middernacht op ons scherm en law en order word hier bij ons ook al vanuit het bed bekeken er word niet gedacht aan mensen die vroeg hun bed in moeten.

  Wat ik er ook echt over vind is de crime night op vt4, op zich een heel goed idee maar dat het dan allemaal csi aflevringen zijn is er toch wel over. Dan kun je zien dat ze in andere landen veel beter te werk gaan, zo heb ik de laatste 10 dagen in turkije vertroefd en daar zag je op 1 dag the mentalist, gevolgd door being human, teen wolf, supernatural, hier werden een voor een top series afgespeeld verspreid over verschillende dagen

  bij 2be hebben ze het al begrepen dat twee afleveringen van house achter elkaar toch wat er over is, en wordt deze nu opgevolgd door spartacus. de beste zender is raar maar waar vijf tv, oke we krijgen hier ook herhalingen te zien maar dit telkens in het vroeg van de avond, en ze hebben een paar leuke nieuwe series die verspreid worden uitgezonden.

  De grootste ergenis is nog altijd dat men met een serie begint en dan na een paar seizoenen gewoon stopt met deze uit te zenden, dit hebben ze onderandere gedaan met supernatural terwijl dit al 7 seizoenen draait, fringe zijn ze aan begonnen maar nooit verder afgewerkt. Is er dan geen geld voor nieuwe afleveringen zou toch raar zijn met de reklame dat er tussen krijgen zou toch genoeg moeten opbrengen

  het word tijd dat het vlaamse tv land verranderd, geef ons een comedy channel, sci-fi chanel, thriller channel zonder dat we er extra moeten voor bij betalen. De vlaamse tv zenders worden wakker al is het maar heel traag en gaan we zo weer achter op blijven huppelen

 • The son of No one Trailer

  Jonge agent (Tatum) wordt toegewezen aan een gebied in Queens in de buurt van waar hij opgroeide. Om zijn vrouw en zieke dochter te voorzien, werkt hij hard om zijn leven op het juiste spoor te houden. Maar dit leven wordt bedreigd wanneer een donker geheim aan de oppervlakte komt. Een anonieme bron openbaart nieuwe informatie over een onopgeloste moord  van twee jongens en een mogelijke politiedekmantel, een ketting van gebeurtenissen zorgt er voor dat de buurt opgeschud wordt

 • Transformers: dark of the moon review

  Als sinds de eerste film was ik fan van de  Michael Bay verfilming van  tranformers en na de 3de film ben ik dat nog altijd, al moet ik nu wel zeggen dat het stilletjes aan tijd word om er mee te stoppen want ik heb de indruk dat het vanaf nu enkel nog bergaf kan gaan met het verhaal.

  PHgLGGUj2cOXkj_1_m.jpg

  Nu in het begin van de film vond ik alles nog goed gevonden, zo met de geschiedenis van de Amerikaanse race om als eerste land een mens op de maan te plaatsten, maar na een tijd had ik het gedacht van deze film gaat niet zo goed zijn als de twee vorige. En dat is in mijn ogen zo kwa speciale effecten is hij nog steeds top laat dat duidelijk zijn maar het verhaal is een pak minder dan de twee eerste films.

  Wat ik ook jammer vond was, geen megan fox zei had en geen te slimme opmerking ze vergeleek  Michael Bay met Hitler, nu word ze wel goed vervangen door Rosie Huntington-Whiteley die er ook zeker mag wezen maar ze mist de uitstraling die ik bij Fox wel zag.

  PHgmOytXnNXRko_3_m.jpg

  het verhaal: Nadat Sam Witwicky is afgestudeerd, lukt het hem niet om werk te vinden en dat zet de relatie met zijn vriendin Carly onder druk. Sam ontdekt dat de NASA tijdens de eerste maanlanding in 1961 een gestrand ruimteschip heeft aangetroffen afkomstig van de planeet Cybertron, waar de moedige Autobots een bittere strijd voerden tegen de boosaardige Decepticons. Wanneer Optimus Prime, de leider van de Autobots, hoort van het ruimteschip op de maan, plant hij een missie om de waardevolle Zuilen aan boord veilig te stellen. Sam ontdekt echter dat de Decepticons hem voor zijn geweest en met de Zuilen een ruimtebrug maken die een heel leger naar de aarde brengt. Kunnen Sam en de Autobots voorkomen dat de Decepticons de mensen tot hun slaven maken?